Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Claudia stim undei ai lipsit!!! Asta ca sa parafrazez un film. Cu toate ne-am bucurat pentru tine cred ca la inceputul cap.100
tzitziri nu stiu cum e in alte spitale de stat dar la Elias tatal vede copilul imediat. Dupa ce il scot din burta, il infasa si apoi il duc intr-un fel de incubator la neonatologie. Ies cu el din blocul operator iar in fata au voie sa stea apartinatori. La iesirea din blocul operator spun tare copilul cutare si tatal il poate privi cateva secunde iar apoi poate merge la neonato sa il vada pentru doua minute, cel putin asa era acum doi ani. In noaptea in care am stat eu la reanimare a nascut o mamica asistata si de tatal copilului, care a filmat.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Am uitat sa mentionez...consultatiile sunt intre 50 si 100lei. Dr Cristescu nu a vrut sa-mi ia niciodata bani pana acum...si s-a purtat extraordinar cu mine...
Acum nu stiu ce sa zic ca regula generala...el am vazut ca trateaza pe toata lumea la fel...altii medici...nu stiu.

AlexaM

35+
Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

am pus si 3 foto..
ma iertati daca va zapacesc cu Sebi al meu, dar e pentru prima data cand ii vad fatzuca dulce, data trecuta a stat cu funduletzul la noi:D

http://good-times.webshots.com/photo/2246834180103353051QuwPrt

33+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

AlexaM.. o sa te urmaresc indeaproape...sa mai vii cu detalii cand mai afli cate ceva ca suntem tare interesate
Nu mai zic cu cat interes o sa te urmaresti cand o sa nasti

30+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui aly_c20

am pus si 3 foto..
ma iertati daca va zapacesc cu Sebi al meu, dar e pentru prima data cand ii vad fatzuca dulce, data trecuta a stat cu funduletzul la noi:D

http://good-times.webshots.com/photo/2246834180103353051QuwPrt

33+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Nu ne zapacesti deloc, te inteleg perfect! Ce scump e!!!!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 50 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva eu stiu cateva mamici de la Odiseea noastra care inca mai fumeaza sau fumau acum ceva timp. Nu cred ca fumatul in sine are legatura cu nasterea prematura. Mama mea a fost fumatoare inraita si m-a nascut la 40+ saptamani (am avut 4300 g ca sa spulberam si mitul copiilor mici), verisoara mea la fel si a nascut la 40 (programat ca altfel sigur mai statea copilul), prietena mea la fel. Nu sunt pro fumat de nici o culoare dar consider ca este treaba fiecarei femei/mamici ce face cu corpul ei si cum isi gestioneaza sarcina. Nu incurajez pe nimeni sa fumeze dar nici nu sunt oripilata cand vad o femeie insarcinata ca isi aprinde o tigara, e matura, responsabila si stie ce face.
aly foarte simpatice pozele.
babytza petrecere frumoasa. Casa de piatra iti zic maine dupa ce dai acolo cu subsemnatul.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Tzitziri...promit ca o sa dau toate detaliile.

Eu am incercat sa aflu cu foarte mare lux de amanunte ce si cum se intampla la nastere naturala si la cezariana inca de la inceputul sarcinii...dar nu am gasit nimic pe forumuri si pe nimeni sa imi descrie tot... eu sunt genul de persoana care daca stie la ce sa se astepte...poate trece prin multe...dar neprevazutul ma omoara..

Asaca, dupa ce voi experimenta personal totul voi incerca sa acopar toate aspectele problemei in povestea nasterii.

Intre timp am aflat , sper eu, tot ce vroiam sa stiu...

35+
Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Aly, e haios Sebi cum zambeste....sa fie bine si de acum inainte

AlexaM, eu la ce citisem nici nu ma gandeam ca exista si partea umana a problemei...pe care o stiam la Euroclinic.Adica lumea pe forumuri nu povesteste despre Giulesti cand il vezi tu pe bebe, cand il vede tatal sau alte chestii care conteaza pentru unele dintre noi. De aia si eu recunosc ca m-a luat prin surprindere cand am aflat ca se poarta uman cu tine si ...emotional. Eu nu ma interesasem ca ziceam ca daac e suport ce o fi, numai sa fie bine...sau ma duc la Euroclinic.Dar ma bucur mult ca pana la urma nu sunt lucrurile asa de ingrozitoare.Si raman pe Giulesti!

30+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui Muuh

Eva eu stiu cateva mamici de la Odiseea noastra care inca mai fumeaza sau fumau acum ceva timp. Nu cred ca fumatul in sine are legatura cu nasterea prematura. Mama mea a fost fumatoare inraita si m-a nascut la 40+ saptamani (am avut 4300 g ca sa spulberam si mitul copiilor mici), verisoara mea la fel si a nascut la 40 (programat ca altfel sigur mai statea copilul), prietena mea la fel. Nu sunt pro fumat de nici o culoare dar consider ca este treaba fiecarei femei/mamici ce face cu corpul ei si cum isi gestioneaza sarcina. Nu incurajez pe nimeni sa fumeze dar nici nu sunt oripilata cand vad o femeie insarcinata ca isi aprinde o tigara, e matura, responsabila si stie ce face.

F clar, eu sunt perfect de acord cu tine! M-am lasat de fumat cand am ramas gravi pentru ca aveam remuscari, dar groaznice, la fiecare tigara aprinsa aveam sentimentul de vina! Dar dupa sarcina nu cred ca voi mai rezista sa nu fumez, mi-e dor de tigara si cafeaua de dimineata, mi-e pofta! Cateodata ma trezesc cu pofta de tigara dimineata dar beau niste lapte si imi trece!
Citeam ca in timpul alaptarii e si mai periculos fumatul! Desi daca fumezi cu mult inainte de ora alaptarii se pare ca nu trece nicotina in lapte, si nici celelalate otravuri! Habar n-am, cred ca nu voi putea fuma nici in alaptare, nu ma va lasa sentimentul asta de culpabilitate, dar am asa pofta cateodata de cafea si tigara!

Wow, Miruna, ai avut 4300gr, maricica tare, si eu si sotul meu am avut 3200gr si mama zicea ca eram grasunica pt o fetita, acum cred ca m-am razgandit!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 50 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui Boo

Piolica a venit mobila ??

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

inca nu, am vorbit cu tipul sa ne-o livreze dupa 11 august, pentru ca sotul meu este in Franta saptamina asta, iar saptamina viitoare merge la Bucuresti si sincer nu aveam nici un chef sa receptionez singura mobila...
dar abia astept sa vina mobila...

34+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput