Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 16
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui tzitziri
Piolica, tu tot cu colet din 25 iunie esti?Deci nu o fi de vina posta romana?
Nocom, felicitari pentru bebe 'recuperator'30+
bebe David
da, tot din 25. deci e clar ca a fost o problema la ei si nicidecum la posta. banuiesc ca au avut atit de multe comenzi in acea zi, fiind prima zi de solduri, ca le-o fi dat sistemul peste cap. eu mi-am cam luat gindul de la colet... o sa vedem ce si cum.
34+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui bitza2008
Piolica, mai intra pe la noi cu vesti ca ne lipsesti!Si eu zic ca ne apucam de bebe2 cand face Lucas 1 an....dar cand eram in spital sotul meu si-a pierdut curajul, a zis ca nu vrea sa ma mai vada asa!Dar mai vedem...sa vad si cum decurge nasterea!
Mult succes la munca si mai ales cu gasirea unei case in Franta!!35+
LUCAS
AMR 5 saptamani!!!
merci mult, o sa incerc sa intru mai des... asta cu casa in Franta sper sa se rezolve cit mai curind, ca nu vreau sa mai am si asta pe cap. oricum , sotul meu se va ocupa de tot, slava domnului ca avem aceleasi gusturi.
34+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Codruta27 spune:
Clau_geo, ai gija de tine! Am si eu o colega,care la 28 sapt. avea colul sters, si care a nascut linistita la 37 sapt. A respectat cu strictete indicatiile medicului. Nu te speria! O sa fie bine!
Claudia H, sa iti traiasca printesa. Sa fie sanatoasa, norocoasa, frumoasa si sa va aduca numai si numai bucurii!
Baby_boy, o sa nasc la nr. 1, asistata de dr. Goga.Sper ca a trecut mr. H, sau ca s-a maiameliorat macar!
Suntem si noi pe ultima suta cu amenajarile, de aceea mi-am permis si eu un moment de respiro!
Pupici pe burtici! 
31+
Vlad
Bebe mic
dyanira spune:
Intru si eu ca sa ii urez Babytzei casa de piatra , multa fericire si un BB sanatos si frumos!!!
Alexa M tu din ce motiv ai recomandare de cezariana?
Mai citesc din urma si revin
P.S. Tot in depresie sunt cu numele , numai stiu cum sa il cheme cred ca o s aii pun nume Mihai viteazu si gata!!!
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
aly_c20 spune:
freshana, gargaritza,eva,muuh,tzitziri
, multumesc mult.
si voi sa aveti bbei sanatosi, grasunei si la termen!
33+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
freshanana spune:
quote:
citat din mesajul lui dyanira
Intru si eu ca sa ii urez Babytzei casa de piatra , multa fericire si un BB sanatos si frumos!!!
Alexa M tu din ce motiv ai recomandare de cezariana?
Mai citesc din urma si revin
P.S. Tot in depresie sunt cu numele , numai stiu cum sa il cheme cred ca o s aii pun nume Mihai viteazu si gata!!!
Diana35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
pai atunci la semnatura trece si tu "mamica deprimata de Mihai Viteazu" si rezolvi pblema
ei nu, acum fara sa te superi
stati intr-o zi de vba , tu si sotul, si rezolvati pblema aceasta care iti creeaza depresia
numele e o kestie pe care copilul o va purta toata viata si tb sa va puneti cumva de acord
noi avem niste amici care pusesera 2 prenume la copil, fiecare cate unul. parintii ei strigau copilul pe numele ales de ea, si ai lui pe numele ales de el. la un mom dat copilul era absolut zapacit. pana cd au discutat si s-au pus de acord (a castigat ea)
dyanira si sper sa te simti bn cat de curand
35+ 
AMR 34 zile !!!
puiutz
poze
musettepink spune:
Ce harnicute ati fost azi,ati zumzait tota ziua.Noi iar am umblat tot orasul sa alegem vopsea pt camera bebelului si sa mai facem unele cumparaturi ,daca o tin in stilul asta pe mine cred ca ma apuca nasterea intr-un magazin![]()
Aly felicitari pt bebe sanatos!!!!!!!!
Andreea and e f frumosd carutul galben,a aparut dupa ce l-am comandat eu pe al nostru(desi eu acum ti-am zis vad numai bleu in fata ochilor)asa ca sa nu-ti para rau de cel roz!
Gargaritza sper ca acum esti mai bine!
Maria2004 bine ca ai scris sa mai stim vesti despre tine,cand intri in concediu te asteptam mai des!
Andy galro concediu placut si multa relaxare
Felicic vezi ca si la grozovici la medicover nu recolteaza pt streptococ si secretii in general decat martea de la 8 la 11 parca.Vreau si eu chiftele......yammmmmmmm
Babytza Casa de piatra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Clau imi pare tare rau sa aud ca ai avut probleme.
sa fie totul bine si sa reziste micuta in burta macar pana la 36 de saptamani.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s
!
34+
LUCA
Codruta27 spune:
Aly, e un dulce Sebi!!! Ce norocoasa esti ca l-ai vazut chiar si acum... Noua ne-a aratat Vladut numai fundutul si "comorile"!!!
Babytza, Casa de Piatra! Sa fiti fericiti!
31+
Vlad
Bebe mic
gargaritza85 spune:
fresh apropo...de ce nu mergi la doctor sa iti de-a niste vitamine acum?
AlexaM mii de multumiri pt preturi, m-ai super informat
nu mi se pare mult ca pret, fata de alte locuri unde am intalnit sume fantastice de 45, 65, 85 mil lei (...ceea ce sub nici o forma nu mi-as permite...)
ca sa trag asa o concluzie, mai mult ca sigur il voi suna pe dr. Cristescu pt un consult si pt a sta de vb despre nastere, m-am decis
o sa va dau detalii despre ce si cum dupa ce vb cu doctorul.
Alexa inca odata iti multumesc pt detalii, de asemeni tzitziri
pe amandoua
27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
freshanana spune:
quote:
citat din mesajul lui gargaritza85
fresh apropo...de ce nu mergi la doctor sa iti de-a niste vitamine acum?
[27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
cred ca e cam tarziu in sapt 35 ...
35+ 
AMR 34 zile !!!
puiutz
poze