Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 17
gargaritza85 spune:
Dya nu mi-o lua in nume de rau te rog din suflet, dar mai lasa nervisorii aia ca nu iti fac bine deloc, ce te tot stresezi atat?Andrei Tudor sau Tudor Andrei ...sunt sigura ca indiferent cum va fi numele copilului, e mai important sa fie sanatos, si nu cred ca daca te stresezi in halul asta ii faci vre-un bine...linisteste-te ca nu rezolvi nimic cu agitatia asta, doar iti faci rau.
capu sus ca totul o sa fie bine
aly
multumim de urari
27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
musette ma simt mai bine multumesc, tu cum te mai simti? vad ca esti tare vioaie 
fresh, niciodata nu e prea tarziu, nu stiu ce sa iti zic, nu sunt experta, dar intreaba totusi doctorul. pana atunci papa multe fructe si alimente bogate in proteine.
hai nu mai fi ingrijorata ca sigur bebe va fi bine
27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
musettepink spune:
Gargaritza cred ca deranjul din casa ma face sa prefer sa plec de acasa![]()
Fresh eu am inceput sa iau vitamine in saptamana 33 deci....si parca tu ma intrebasei daca imi fac pofta de mancare...ei bine nu!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s
!
34+
LUCA
felicic76 spune:
dyanira: si eu am avut probleme cu numele, au durat in jur de 5 luni
si am iesit invingatoare, am aruncat in lupta si fraze de genul: oricum pe mine ma intreaba de nume prima si tot eu o sa-l declar in spital, ascund certificatul de casatorie si livretul de familie sau trec liniuta in dreptul tatalui (daca sunt considerat mama purtatoare)
, pana la urma ramane ca mine , Vlad si o sa-i fac o surpriza si al doilea nume o sa fie Vasile. Asa ca sunt sigura ca va fi ca tine!
mussete: mercic de info, stii cumva cat dureaza pana iese rezultatul?
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
musettepink spune:
felicic a durat parca pana intr-o saptaman sau cel mult o saptamana intrteaga nu mai stiu exact ca eu atunci am facut mai multe si ei iti trimit sms pt fiecare in parte cand e gata.dar oricum scrie cand e gata pe factura care ti-o da cand platesti analiza.
!
34+
LUCA
Nally spune:
Multumim frumos fetele pentru sustinerea morala!

Ne-am intors de la control... firul de la cerclaj e ok colul in regula si el, tensiunea e mare ... 14 cu 9... mi-a recomandat sa iau nospa acasa.. si daca nu coboara sa il sun si sa imi da ceva mai puternic! Baietii sunt in regula .. au cca 1200 g fiecare unul e cu capul in jos celalalt e de-a curmezisul... isi facea griji cu pozitia asta a lui pentru ca stie ca eu is contra cezarienei, daca nu e absolut necesara, si m-a asigurat ca daca nu se intoarce o sa faca tot posibilul sa il ghidam spre iesirea cu usa normala si nu cea de urgenta!
O dr. care a intrat la eco si mi-a vazut burtica mi-a spus ca exista centuri de sustinere a uterului in sarcina care se fixeaza dupa gat. ea a vazut la o pacienta de-a ei care avea o burtica foarte tuguiata ... am cautat la cei de la chicco, de unde imi spuse doctorita ca o luase pacienta ei, am sunat la reprezentanta chicco romania si nu au auzit de asa ceva... eu is acum in ceata.. vreau centura si nu stiu de unde o pot lua... pp ca exista daca a fost vazuta nu?
Fetele de afara daca aveti la cunostinta de asa ceva... ati vazut pe undeva... help me! 
Aly ti-am vazut puiul!
Ce zambaret e pupa mami pe el!!
Seamana cu mami lui!
Claudia sa iti traiasca printesica si sa fiti amandoua sanatoase. Tu odihneste-te cat mai mult pentru o refacere cat mai rapida! 
Piolica vazut poze cu burtica frumoasa!
Nerantula inca o serie de pupici! 

Clau imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva ... dar daca stai cuminte la pat si urmezi tratamentul totul o sa fie super ok cu tine si cu bb. Nu te descuraja... mult a fos putin a ramas! 
Eu inca nu am intrat in febra cumparaturilor... nush ce am dar is asa de calma in privinta asta... desi imi trebuiesc destule .. cosuletele de masina, inca un patut, lenjerii, sterilizator de bibi, ... ce sa mai destul.. dar is foarte calma...
Am intrat pe bimbomarket si mi-au placut cateva lucruri de acolo... sa vedem...
Va pup fetile!
pe toate
!
Nally
si
Sebastian (14.04.2004) -
cu 
30 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!
Poze cu Sebi! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
gargaritza85 spune:
Nally ne bucuram sa auzim ca este totul in regula, tot asa sa o tineti si de acum incolo! 
musette te cred, cunosc sentimentul 
legat de numele copilului, noi am stat de vb si cu nasii copilului, si am cazut de acord asupra numelui de Ariana Iuliana. Iuliana pt ca au vrut nasii un nume de sfant cica, si dupa o insiruire lungaaaa de nume am decis ca Iuliana e in regula,plus ca pe tati il cheama Iulian..deci va inchipuiti ce incantat este de nume, oricum ii vom spune Ariana fetitzei
voua cum vi se pare, suna bine numele Ariana Iuliana? o parere mica macar pls..
27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
ClaudiaH spune:
Merci mult fetele pentru urari!!! Sunteti niste dragute ca v-ati interesat de noi!!!
Despre nastere am incropit asa o povestioara; e scrisa mai mult jurnalistic decat sentimental dar... atat m-am priceput.
Ca la orice nastere prematura totul m-a luat prin surprindere. A inceput intr-o marti noaptea (15-16 iulie) cand m-am dus sa-i masor temperatura baietelului meu care se pricopsise cu un virus in gat. Era cam ora doua cand m-am intors in pat, mi s-a parut ca-mi curge ceva in chiloti, dar putin, ca la menstruatie. Mi-am zis ca probabil transpir din cauza caldurii asa ca m-am culcat la loc. Pana dimineata a trebuit sa ma schimb de vreo 3 ori. Mi-am zis ca totusi nu cred ca e transpiratie, hai sa merg la un control. Mai ales ca vorbisem cu o seara inainte la cursul de pregatire a nasterii despre ruperea apei si posibila fisurare a membranelor, etc. Ar fi trebuit sa ma duc la ZOO cu fiul meu, avea o intalnire organizata impreuna cu alti copii; promisesem chiar ca ma duc dar... Ajung la cabinet, ma urca medicul pe masa, imi recolteaza ceva, face un test si zice: “nu e lichid amniotic, probabil boxeaza micuta in vezica si aveti scapari de urina”. Putin rusinata de incontinenta mea dar usurata ca nu e lichid amniotic ma duc acasa. Toata ziua a continuat sa curga ca la menstruatie, un lichid incolor care mirosea usor a clor. Pe dupa-amiaza a curs la un moment dat ceva mai mult si asta dupa ce fusesem la baie si-mi golisem vezica. Asa ca m-am hotarat sa merg la spital. Cu sotu' proaspat venit de la serviciu, cu copilul bolnav dupa noi ne ducem la spital. O noua proba, un nou examen, din nou testul iese negativ dar se hotaraste sa ma tina in spital pentru supraveghere si sa-mi dea antibiotic poate e vreo infectie care da scurgeri apoase. Ma “cazez” si sper ca in cateva zile, dupa antibiotic ma intorc acasa. Bineinteles ca dac-ar fi fost asa nu mai scriam eu despre nastere. Logic, dimineata urmatore o alta doctorita intra in tura si venita cu chef de munca si scrupuloasa din fire (asa parea) ma tine un secol pe scaunnul ginecologic si recolteaza o proba proaspat scursa direct de pe capatul colului. Bineinteles de data asta testul iese pozitiv: era lichid amniotic. Vine seful sectiei, discuta cu mine si dupa o serie de bocete imi asum soarta: trebuie sa nasc. Se incearca inducerea unei nasteri normale dar dupa cateva incercari si n-spe monitorizari cu rezultate nesatisfacatoare, vineri, pe 18 mi se comunica faptul ca nu prea am de ales si ca trebuie sa nasc AZI pentru ca au trecut 48 de ore cu membrane rupte si bebe e in pericol. Asa ca incep pregatirile pt. operatie. Aleg anestezie partiala desi mi-e groaza de intepatura in spate insa vreau sa-mi vad fetita cat mai repede si sa intre si sotul cu mine; la primul copil am avut anestezie generala si nu mi-a placut sa fiu ultima care afla totul. Si uite asa, pe 18 iulie la ora 13:37 a venit pe lume micuta mea de doar 34 sapt. si o zi. Dar, Doamne ajuta, a fost o fetita vioaie de 2420g, 47 cm si care a primit apgar 10 asa ca dupa o saptamana si doua zile de la nastere am parasit impreuna spitalul. La inceput a fost greu s-o vad legata cu 1000 de fire la aparatele de monitorizare de la terapie intensiva sa-i vad canula montata pe vena pe care-i dadeau antibbiotic si o solutie care o hranea temporar ca sa nu scada mult in greutate. Insa din a doua ei zi de viata a reusit sa suga la san la inceput putin apoi din ce in ce mai mult. Am iesit din spital cu 55 g in plus fata de greutatea la nastere si acum suntem acasa, papam si ne odihnim cat putem ca sa ne refacem fortele. Cam asa a decurs nasterea noastra prematura. Multumim totusi lui Dumnezeu pentru ca ne-a dat sanatate si suntem bine amandoua asa ca nu mai intrebam “De ce asa devreme?”. Si trebuie sa mai spun ca sotul meu a fost minunat, a reusit sa se descurce si cu baietelul nostru cu tot cu febra si dureri de gat, sa se ocupe si de casa si sa-mi fie totusi alaturi, sa ma incurajeze, sa fie optimist si ce sa mai, sa fie motorul care aduce voia buna desi au fost momente dificile. Stiu ca a facut eforturi mari sa fie mereu acolo unde trebuia, motiv pentru care o sa-i fiu multa vreme recunoscatoare.
Poze cu noi... iata cateva. Ca sa le vedeti in ordine cronologica trebuie insa sa derulati inapoi caci mi s-au incarcat in ordine inversa si n-am mai avut timp sa le rearanjez.
V-am pupat acum, mai revin cu vesti cand apuc. Seara faina!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
musettepink spune:
claudia frumoasa povestea mai ales ca totul s-a terminat cu bine sa-ti traisca micutii,f frumoase pozele mai ales cea in care baietelul tau se uite la cea mica
.
!
34+
LUCA
musettepink spune:
gargaritza mie imi place f mult numele Ariana si mie se pare ca merge destul de bine si cu Iuliana,eu oricum sunt pt 2 nume iar al doilea daca se poate sa fie de sfant cu atat mai bine.Deci eu zic ca e ok alegerea avnd in vedere si explicatile pe care le-ai spus.
!
34+
LUCA