Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
gargaritza85 spune:
Claudia am ramas socata cand am vazut pozele cu Lucia, e atat de micutza si firava...ma gandesc ca si bebelina mea va fi la fel
ai doi copilasi tare frumosi, sa-ti traiasca!
27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
musette esti prompta, ca de obicei. multumesc pt raspuns!
27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
EvaF spune:
ClaudiaH, frumoasa povestea pentru ca are happy-end! E superba micuta si fotografia aceea in care puii tai se privesc e mortala!
Gargaritza, si mie imi place numele Ariana, insa Ariana Iuliana impreuna mi se par redundante, ambele se termina in "ana" si mie, personal, nu imi suna ok! Sa nu te superi, ai cerut opinii! Tu alegi, in fond, numele impreuna cu sotzul tau!
Va invit la dovlecei pané cu mujdei de usturoi!
Desert: pepene sau inghetata! La alegere!![]()
32+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 50 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
Dya si eu sunt de parere ca tre sa stai serios de vorba cu sotzul tau,vad ca deja problema asta te framanta peste masura si te deprima.
Nally ma bucur ca sunteti k ,aveti grija de voi.
Aly felicitari ptr bb ,pozele sunt super
garga si mie imi place Ariana ff mult,nu asa de mult Iuliana,dar e decizia voastra pana la urma.
Claudia ff frumoasa povestea,pozele nu mai zic...cea cu copii e minunata.Sa cresteti mari si sanatosi.
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
gargaritza85 spune:
Eva
nu ma supar, de-asta cer pareri, ca sa i-au o decizie buna. problema e ca nu stiu ce nume as putea sa pun langa Ariana pe care sub nici o forma nu il schimb. daca iti vine vre-o idee spune-mi-o si mie.
27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
iepurila spune:
Claudia, sa-ti traiasca puiutii. Sunt minunati amandoi. Frumoasa poveste. Pozele sunt de-a dreptul impresionante.
Sanziana ce bine ca nu s-a adeverit presimtirea ta. Te pup.
Fetelor am vazut azi in Carrefour un sterilizator biberoane Primii Pasi la 30 Ron. Aveti idee daca e bun? www. RECLAMA ILEGALA.ro/ scripts/prodView.asp? idproduct=2074
pup
Eu, iepurica
27+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
freshanana spune:
claudia super pozele
ce faina e bblina si fratiorul
m-a terminat partea cu "atingeri timide" si poza in care fratii se uita unul la altul
dupa ce am vaz pozele m-am intors sa vad din ce oras din RO esti ca arata super maternitatea
si apoi m-am prins cd am vazut ca nu esti din RO...
35+ 
AMR 34 zile !!!
puiutz
poze
tzitziri spune:
ClaudiaH, sunt superbe pozele. Nu stiu de ce aveam impresia ca prematureii sunt mai...neformati..mai 'stersi'.Dar Lucia e superba.Sa va bucurati de ea si sa fie totul bine si de acum inainte.
Gargaritza, si eu sunt de parere ca Ariana Iuliana pare prea....intins.Pentru ca rimeaza cele doua nume.Eu langa Ariana, care e intr-adevar foarte frumos, as pune un nume mai 'tare', mai cu rezonanta.Stefania?Claudia?Sunt nume mai 'tari'- ca nu au o vocala si o consoana, au cate doua consoane alaturate...cred ca ar merge mai bine Ariana care e un nume mai 'moale' cu un nume mai rezonant.
Ce teama imi e si mie cand transpir sa nu fie altceva..si sa nu stiu sa deosebesc...
30+ 
bebe David
ClaudiaH spune:
Multumesc mult de complimente fetelor!!! Pentru mine sunt puiutii mei si sunt minunati. Am pus pozele si povestea ca sa impartasesc un pic din experienta noastra, pentru ca, Doamne fereste!, daca cineva se intampla sa treaca printr-o nastere prematura sa nu fie la fel de speriata cum am fost eu la inceput. Cel mai bine e la termen dar daca e sa fie mai devreme nu e sfarsitul lumii.
Gargaritza, bebelina ta sigur va fi mai mare caci se va naste la termen. Asa tre' sa fie!
tzitziri, e adevarat ca prematurii sunt mai mici si mai amarati decat cei la termen. Se vede si la fica-mea in special la corp ca nu are grasime deloc sub piele dar fata e mai bolfoasa un pic, cat sa dea binisor in poze.
Freshanana, da, maternitatea unde am nascut eu e draguta dar nu e ceva iesit din comun, e o maternitate obisnuita dintr-un orasel micut, probabil daca as fi fost in clinica universitara sau stiu eu ce... Cu spitalele din Ro clar ca nu se compara. Iar personalul... off ce-as mai exporta cativa si in Ro dac-as putea. (prima cezariana e facuta in Iasi, la maternitatea de stat si inca e o amintire de cosmar pentru mine).
In fine, am fugit sa duc rufe in pod. Numai bine! Pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
kllemi spune:
buna seara fetele
IEPURILA in ceea ce priveste produsele primii pasi(eu am lucrat in CARRFOUR) stiu ca este un produs fabricat de ei cei din carrfour, si stiu ca este bun, eu am vazut o gramada de chestii de la "PRIMII PASI' care mi sau parut mai bune decat cele de firma........acum nu stiu ce sa zic, este alegerea ta, eu am luat niste body-uri de la "primii pasi" si vreau sa zic ca mi se par super ok...
30+ mami super fericita de