Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Claudinna, vad ca ai intrebat la mamicile celelalte...
Iti zic si eu si sa ma contrazica celelalte mamici dar nu cred
La cezariana te duci imbracata in camasa lor (daca tii musai poti sa iti pui camasa ta, dar nu are rost, practic stai in camasa doar cat intri pe usa de la blocul operator. Odata ajunsa langa masa ti se va cere (politicos) sa te dezbraci si sa adopti o pozitie oarecum ciudata pe masa aia (te ajuta ei).
Dupa operatie, la reanimare vei sta asa, sub cearsaf si patura, adica fara nimic. Stai calma ca nu te vede nimeni, doar asistenta te vede cand vine sa te ajute cu una cu alta (sonda, curatat etc).
Cand te muta in salon te poti imbraca cu camasa ta sau a spitalului. Nu cu pijama cu pantaloni. Iti va fi f f greu sa tot dai jos la pantalonii aia...esti operata si miscarile sunt cat mai putine, altfel doare. Iar de aratat ce e suib chilotei vei fi nevoita sa tot arati...asa ca nu stai sa pui si sa dai jos pantalonii (abia te descurci cu chilotii, trust me, dar aia tb sa ii pui pentru ca sa tina tamponul de vata).
Cam asta e...

O felicit inca o data pe Claudia H. Pozele sunt minunate, mi-au dat lacrimile la cele cu cei doi pui!!! Si povestea e cu happy ending, ce fetita sanatoasa si luptatoare are mami

Iepurila, de ce sa nu fie bun? Oricum cam toate sunt made in China si la Avent si Chicco platesti mai mult ca e "firma" nu de altceva...Ia-l cu incredere (poate te uiti atent la unul, sa vezi cum e plasticul, sistemul de sterilizare etc).

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Am reusit sa citesc tot din urma.
Simodina, Nocom, Aly C, Xor, sanziana, Nally felicitari pentru bebeii sanatosi vazuti la eco! Vad ca unii deja au 3kg, ce ma bucur!!
Clau off imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Stai cumintica in pat ca nu mai e mult si sunt sigura ca veti fi bine amandoua, si tu si bebelina. Ea e deja maricuta, ne rugam sa stea cuminte pana la cel putin 37 saptamani in burtica.
claudiaH foarte frumoasa povestea, mai ales ca totul s-a terminat cu bine, sa-ti traiasca micutii, sunt frumosi tare!
Nerantula felicitari pt. bebe Gruia grasunel si bine ai revenit din concediu! Ma intrebam pe unde umbli..
Felicic bravo, ai castigat , felicitari pentru bebe Vlad Vasile!
Freshanana ma cam ingrijorezi tu cu durerile de burta...nu ti-a zis doctorul de la ce sunt sau ce poti lua pt ele?
Nally ma bucur sa aud ca sunteti bine, si tu si bebeii!
Andy g, Joy concediu placut, desi cred ca sunteti deja pe drum.
Musette , mai aveti mult cu amenajarile? Pt iritatia de pe burtica ai incercat apa termala de la avene? Mie in general imi calmeaza iritatiile pielii.
andreutac tu ma intrebai de mobila bebelinei, da, e toata din ikea. au mai multe modele din gama asta pe care am luat-o noi, mai sunt niste dulapuri deschise pt jucarii, niste etajere si patut pt cand e bebe mai mare. Acelasi model nu l-am vazut pe lemn natur insa au alte modele pe lemn natur foarte frumoase, eu eram fixata pe alb de la inceput dar si alea sunt super dragute.
Nushulica m-ai dat gata cu cate ai cumparat pt bebe, sunt superbe toate!!
Tzitziri cred ca am comandat acelasi bouncer ca si tine, astept sa vina acum, tu esti multumita de el?
Monica ce burtica frumoasa ai! M-ai innebunit cu lucrusoarele, mai fetelor da voi cumparati, nu gluma! Si eu as dormi non-stop, problema e ca nu reusesc mereu.
Eva maine schimbam semnatura, ca ti-ai amintit mereu, acum e randul meu sa te felicit!

si celelalte fete, nu mai nominalizez dar imi sunteti dragi toate.

33+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Aly...parca tu ai intrebat de ce mi s-a recomandat cezariana...eu am astm si pana acum 3 dr diferiti mi-au spus ca mai bine nu ma complic cu nastere normala (asa cum eram ferm convinsa ca voi avea) si sa fac cezariana ca altfel se pot ivi complicatii pe parcurs...am zis ca e mai bine sa fac ca ei.

Eu sunt fan Primii Pasi...am luat de la ei mai multe lucruri dintre care si sterilizatirul de care intreba cineva...il voi incerca zilele urmatoare si va spun cum e.

ClaudiaH multumim pentru poveste... sa-ti traiasca floricelele sanatoase si fericite.

Multa sanatate!

35+
Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
citat din mesajul lui monica_dicut

clau, imi pare tare rau sa aud asta. Eu iti doresc din suflet sa mai stea printesa inca 3 saptamani macar si sa primim numai vesti bune de la tine

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 43 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

mersi mult Moni, esti o draguta ca intotdeauna

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 46 ZILE

Mergi la inceput

Andy.p si Andreutac mult pt gandurile bune si sa dea DD sa ajung cu bine macar la 36 s.

ClaudiaH ma bucur enorm pt tine si bubulina ta ca sinteti bine si sanatoase, si deja ma-ai incurajat ca daca se va intampla ceva intre timp si voi naste mai devreme, poate sa fie bine asa cum a fost la tine. Te pup si numai sanatate.

AMR 46 ZILE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui EvaF

ClaudiaH, sa-ti traiasca puiul Lucia si felicitari pentru bebe asa sanatos si cuminte!!! Te asteptam cu mai multe vesti, desi fetele cam trag cu ochiul la cealalta odisee sa afle vesti despre tine!

Clau_geo, ai grija de tine, stai la pat ca mai e asa de putin si tii bebelina in brate! E maricica printzesa ta, sa iti traiasca si sa mai stea in burtica pana la 38 saptamani, cel putin!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 50 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Pupici multi Eva si sa dea DD sa te auda.

AMR 46 ZILE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Eva, dupa oamenii aia de care zici tu ma dusesem si eu in Maramures....cred ca doar am fost putin lipsita de noroc. Dar eu camera la pensiune, camera rezervata cu o luna inainte si care sa aiba in ea praf pe la marginea parchetului si fire de par nu am vazut nicaieri pe unde am fost....plus un sampon uitat pe jos la baie si totul ud ca si cum cineva de-abia terminase pe acolo....
Si nu reduc Maramuresul la asta dar cred ca ne-a picat prost de la inceput si in afara de peisajele intr-adevar superbe nu pot sa zic ca am avut prea multe bucurii.

Clau_geo, si eu speram sa fi fost doar ocupata cu mutatul si aranjatul si lipsa netului. Imi pare rau ca ai probleme dar daca stai cumintica poate ajungi fara probleme suplimentare la 'peste 36 de saptamani'.Ai grija de tine

Gargaritza, te intereseaza ceva 'punctual'?Ca eu daca ma apuc de povestit cred ca scriu un mic roman.Tu la ce dr esti...si care ti-ar fi a doua optiune?..daca mi-ai mai spus imi cer scuze dar nu ma ajuta memoria

30+
bebe David

Multi pupici Tzitziri si sa dea DD sa fie bine.

AMR 46 ZILE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui freshanana

garga sper sa te simti mai bn
clau_geo si stai in pat cum a zis dr ca totul va fi ok
claudiaH nu te-am uitat, ne-am bucurat cd a aparut primul bobocel la noi la odisee, si ne-am bucurat ca esti ok, ca bblusha e ok si destul de maricica. acum stiu cum e . tb sa va adaptati una cu alta si ea cu lumea din afara. si la inceput e mai dificil. primele 6 saptamani.

35+

AMR 34 zile !!!

puiutz
poze

Pupici Freshanana

AMR 46 ZILE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui kid2003

ClaudiaH, felicitari mamico!!! Si sa fiti fericiti alaturi de cei doi pui frumosi! Am tras cu ochiul la mamicile cu 2 bebei si am vazut vestile! Sa fiti sanatosi!

Nally, mult succes si sa tii bucatelele de fericire cat mai mult in burtica la mami!

Clau_geo, imi pare rau de experienta cu spitalul. TIn pumnii sa fie totul bine de acum!

Xor, 38 de saptamani si 3 zile e ok, nu e prea devreme! Si eu probabil voi face cezariana undeva pe 29 sau 30 august, cand DPN ar fi 9 septembrie, deci tot pe acolo

bb2

Mersi mult Kid si sa te ajute DD cu cezariana sa fie totul bine.

AMR 46 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

clau_geo, ma bucur ca esti ok acum si ai grija de tine! sigur bebelusa va avea rabdare!!
ClaudiaH, felciitari pt bebelusa!! ai vazut ca noi stiam ca ai nascut:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput