Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 20
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui Codruta27
Clau_geo, ai gija de tine! Am si eu o colega,care la 28 sapt. avea colul sters, si care a nascut linistita la 37 sapt. A respectat cu strictete indicatiile medicului. Nu te speria! O sa fie bine!
Claudia H, sa iti traiasca printesa. Sa fie sanatoasa, norocoasa, frumoasa si sa va aduca numai si numai bucurii!
Baby_boy, o sa nasc la nr. 1, asistata de dr. Goga.Sper ca a trecut mr. H, sau ca s-a maiameliorat macar!
Suntem si noi pe ultima suta cu amenajarile, de aceea mi-am permis si eu un moment de respiro!
Pupici pe burtici!31+
Vlad
Bebe mic
Mersi frumos pt incurajari si gandurile bune si las-o mai usor cu amenajarile ca uite ce se intampla daca te agiti

33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 46 ZILE
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
Ce harnicute ati fost azi,ati zumzait tota ziua.Noi iar am umblat tot orasul sa alegem vopsea pt camera bebelului si sa mai facem unele cumparaturi ,daca o tin in stilul asta pe mine cred ca ma apuca nasterea intr-un magazin
Aly felicitari pt bebe sanatos!!!!!!!!
Andreea and e f frumosd carutul galben,a aparut dupa ce l-am comandat eu pe al nostru(desi eu acum ti-am zis vad numai bleu in fata ochilor)asa ca sa nu-ti para rau de cel roz!
Gargaritza sper ca acum esti mai bine!
Maria2004 bine ca ai scris sa mai stim vesti despre tine,cand intri in concediu te asteptam mai des!
Andy galro concediu placut si multa relaxare
Felicic vezi ca si la grozovici la medicover nu recolteaza pt streptococ si secretii in general decat martea de la 8 la 11 parca.Vreau si eu chiftele......yammmmmmmm
Babytza Casa de piatra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Clau imi pare tare rau sa aud ca ai avut probleme.sa fie totul bine si sa reziste micuta in burta macar pana la 36 de saptamani.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!
34+
LUCA
Saru'mana si sa dea DD sa stea in burtica pana la 38 s
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 46 ZILE
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui Nally
Multumim frumos fetele pentru sustinerea morala!![]()
Ne-am intors de la control... firul de la cerclaj e ok colul in regula si el, tensiunea e mare ... 14 cu 9... mi-a recomandat sa iau nospa acasa.. si daca nu coboara sa il sun si sa imi da ceva mai puternic! Baietii sunt in regula .. au cca 1200 g fiecare unul e cu capul in jos celalalt e de-a curmezisul... isi facea griji cu pozitia asta a lui pentru ca stie ca eu is contra cezarienei, daca nu e absolut necesara, si m-a asigurat ca daca nu se intoarce o sa faca tot posibilul sa il ghidam spre iesirea cu usa normala si nu cea de urgenta!![]()
O dr. care a intrat la eco si mi-a vazut burtica mi-a spus ca exista centuri de sustinere a uterului in sarcina care se fixeaza dupa gat. ea a vazut la o pacienta de-a ei care avea o burtica foarte tuguiata ... am cautat la cei de la chicco, de unde imi spuse doctorita ca o luase pacienta ei, am sunat la reprezentanta chicco romania si nu au auzit de asa ceva... eu is acum in ceata.. vreau centura si nu stiu de unde o pot lua... pp ca exista daca a fost vazuta nu?
Fetele de afara daca aveti la cunostinta de asa ceva... ati vazut pe undeva... help me!
Aly ti-am vazut puiul!Ce zambaret e pupa mami pe el!!
Seamana cu mami lui!
Claudia sa iti traiasca printesica si sa fiti amandoua sanatoase. Tu odihneste-te cat mai mult pentru o refacere cat mai rapida!
Piolica vazut poze cu burtica frumoasa!
Nerantula inca o serie de pupici!
Clau imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva ... dar daca stai cuminte la pat si urmezi tratamentul totul o sa fie super ok cu tine si cu bb. Nu te descuraja... mult a fos putin a ramas!
Eu inca nu am intrat in febra cumparaturilor... nush ce am dar is asa de calma in privinta asta... desi imi trebuiesc destule .. cosuletele de masina, inca un patut, lenjerii, sterilizator de bibi, ... ce sa mai destul.. dar is foarte calma...Am intrat pe bimbomarket si mi-au placut cateva lucruri de acolo... sa vedem...
Va pup fetile!pe toate
!
Nallysi
Sebastian (14.04.2004) -
cu
30 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!
Poze cu Sebi!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Nally am reusit sa citesc printre randuri povestea ta ca si a lui Garga si m-au impresionat cum nu se poate, va doresc din tot sufletul tie si bebeilor sa se rezolve cu bine nasterea si sa fie la termen si sa scada tensiunea (cat a stat in spital am auzit de Dopegit pt scaderea tensiunii); cat despre centuri, imi pare rau dar nu stiu d unde poti cumpara.
si ai grija de voi.
33+ Mami fericita de
Irina
AMR 46 ZILE
claudinna spune:
aly, felicitari pt baietelul zambaretz:) frumoase pozici!
ClaudiaH, frumosi copiii tai si tu o mamica fericta! ce sa mai, ai bebelusa in brate, e minunat! sa-ti traisca amandoi, sa cresca mari si sanatosi!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
35+
Florin Razvan
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui ClaudiaH
Merci mult fetele pentru urari!!! Sunteti niste dragute ca v-ati interesat de noi!!!
Despre nastere am incropit asa o povestioara; e scrisa mai mult jurnalistic decat sentimental dar... atat m-am priceput.
Ca la orice nastere prematura totul m-a luat prin surprindere. A inceput intr-o marti noaptea (15-16 iulie) cand m-am dus sa-i masor temperatura baietelului meu care se pricopsise cu un virus in gat. Era cam ora doua cand m-am intors in pat, mi s-a parut ca-mi curge ceva in chiloti, dar putin, ca la menstruatie. Mi-am zis ca probabil transpir din cauza caldurii asa ca m-am culcat la loc. Pana dimineata a trebuit sa ma schimb de vreo 3 ori. Mi-am zis ca totusi nu cred ca e transpiratie, hai sa merg la un control. Mai ales ca vorbisem cu o seara inainte la cursul de pregatire a nasterii despre ruperea apei si posibila fisurare a membranelor, etc. Ar fi trebuit sa ma duc la ZOO cu fiul meu, avea o intalnire organizata impreuna cu alti copii; promisesem chiar ca ma duc dar... Ajung la cabinet, ma urca medicul pe masa, imi recolteaza ceva, face un test si zice: “nu e lichid amniotic, probabil boxeaza micuta in vezica si aveti scapari de urina”. Putin rusinata de incontinenta mea dar usurata ca nu e lichid amniotic ma duc acasa. Toata ziua a continuat sa curga ca la menstruatie, un lichid incolor care mirosea usor a clor. Pe dupa-amiaza a curs la un moment dat ceva mai mult si asta dupa ce fusesem la baie si-mi golisem vezica. Asa ca m-am hotarat sa merg la spital. Cu sotu' proaspat venit de la serviciu, cu copilul bolnav dupa noi ne ducem la spital. O noua proba, un nou examen, din nou testul iese negativ dar se hotaraste sa ma tina in spital pentru supraveghere si sa-mi dea antibiotic poate e vreo infectie care da scurgeri apoase. Ma “cazez” si sper ca in cateva zile, dupa antibiotic ma intorc acasa. Bineinteles ca dac-ar fi fost asa nu mai scriam eu despre nastere. Logic, dimineata urmatore o alta doctorita intra in tura si venita cu chef de munca si scrupuloasa din fire (asa parea) ma tine un secol pe scaunnul ginecologic si recolteaza o proba proaspat scursa direct de pe capatul colului. Bineinteles de data asta testul iese pozitiv: era lichid amniotic. Vine seful sectiei, discuta cu mine si dupa o serie de bocete imi asum soarta: trebuie sa nasc. Se incearca inducerea unei nasteri normale dar dupa cateva incercari si n-spe monitorizari cu rezultate nesatisfacatoare, vineri, pe 18 mi se comunica faptul ca nu prea am de ales si ca trebuie sa nasc AZI pentru ca au trecut 48 de ore cu membrane rupte si bebe e in pericol. Asa ca incep pregatirile pt. operatie. Aleg anestezie partiala desi mi-e groaza de intepatura in spate insa vreau sa-mi vad fetita cat mai repede si sa intre si sotul cu mine; la primul copil am avut anestezie generala si nu mi-a placut sa fiu ultima care afla totul. Si uite asa, pe 18 iulie la ora 13:37 a venit pe lume micuta mea de doar 34 sapt. si o zi. Dar, Doamne ajuta, a fost o fetita vioaie de 2420g, 47 cm si care a primit apgar 10 asa ca dupa o saptamana si doua zile de la nastere am parasit impreuna spitalul. La inceput a fost greu s-o vad legata cu 1000 de fire la aparatele de monitorizare de la terapie intensiva sa-i vad canula montata pe vena pe care-i dadeau antibbiotic si o solutie care o hranea temporar ca sa nu scada mult in greutate. Insa din a doua ei zi de viata a reusit sa suga la san la inceput putin apoi din ce in ce mai mult. Am iesit din spital cu 55 g in plus fata de greutatea la nastere si acum suntem acasa, papam si ne odihnim cat putem ca sa ne refacem fortele. Cam asa a decurs nasterea noastra prematura. Multumim totusi lui Dumnezeu pentru ca ne-a dat sanatate si suntem bine amandoua asa ca nu mai intrebam “De ce asa devreme?”. Si trebuie sa mai spun ca sotul meu a fost minunat, a reusit sa se descurce si cu baietelul nostru cu tot cu febra si dureri de gat, sa se ocupe si de casa si sa-mi fie totusi alaturi, sa ma incurajeze, sa fie optimist si ce sa mai, sa fie motorul care aduce voia buna desi au fost momente dificile. Stiu ca a facut eforturi mari sa fie mereu acolo unde trebuia, motiv pentru care o sa-i fiu multa vreme recunoscatoare.
Poze cu noi... iata cateva. Ca sa le vedeti in ordine cronologica trebuie insa sa derulati inapoi caci mi s-au incarcat in ordine inversa si n-am mai avut timp sa le rearanjez.
V-am pupat acum, mai revin cu vesti cand apuc. Seara faina!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Emotionanta dea-dtrptul povestea nasterii insa ma bucur din suflet ca sunteti bine.nu mai zic ca galusca ta e minunata si pare mai mare de 34 s
sa fie intr-un ceas bun nasterea ei.
33+ Mami fericita de
Irina
AMR 46 ZILE
claudinna spune:
kid, merci frumos pt povestire.
incerc si eu sa aflu cat mai multe despre ambele variante de nastere, pana cand aflu cum va fi la mine...sincer, imi e cam teama de anestezie, n-am facut niciodata o operatie...in fine, parca am mai prins curaj pt nasterea naturala.
acum lansez o alta tema, care ma macina:)
la cezariana, te rade pe burtica??? sau cum? e ok daca te epilezi tu inainte cu ceara??
dar la nasterea naturala?? (binainteles ca nu ma gandesc ca atunci te rade pe burtica:))
adica eu am oroare de aparate de ras...as vrea sa ma duc totusi pregatita sa nu mai fie nevoie sa actioneze haotic vreo asistenta sau infirmiera...
pozici
totul pentru bebe
35+
Florin Razvan
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
Am reusit sa citesc tot din urma.
Simodina, Nocom, Aly C, Xor, sanziana, Nally felicitari pentru bebeii sanatosi vazuti la eco! Vad ca unii deja au 3kg, ce ma bucur!!
Clauoff imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Stai cumintica in pat ca nu mai e mult si sunt sigura ca veti fi bine amandoua, si tu si bebelina. Ea e deja maricuta, ne rugam sa stea cuminte pana la cel putin 37 saptamani in burtica.
claudiaH foarte frumoasa povestea, mai ales ca totul s-a terminat cu bine, sa-ti traiasca micutii, sunt frumosi tare!
Nerantula felicitari pt. bebe Gruia grasunel si bine ai revenit din concediu! Ma intrebam pe unde umbli..
Felicic bravo, ai castigat, felicitari pentru bebe Vlad Vasile!
Freshanana ma cam ingrijorezi tu cu durerile de burta...nu ti-a zis doctorul de la ce sunt sau ce poti lua pt ele?
Nally ma bucur sa aud ca sunteti bine, si tu si bebeii!
Andy g, Joy concediu placut, desi cred ca sunteti deja pe drum.
Musette, mai aveti mult cu amenajarile? Pt iritatia de pe burtica ai incercat apa termala de la avene? Mie in general imi calmeaza iritatiile pielii.
andreutac tu ma intrebai de mobila bebelinei, da, e toata din ikea. au mai multe modele din gama asta pe care am luat-o noi, mai sunt niste dulapuri deschise pt jucarii, niste etajere si patut pt cand e bebe mai mare. Acelasi model nu l-am vazut pe lemn natur insa au alte modele pe lemn natur foarte frumoase, eu eram fixata pe alb de la inceput dar si alea sunt super dragute.
Nushulica m-ai dat gata cu cate ai cumparat pt bebe, sunt superbe toate!!
Tzitziri cred ca am comandat acelasi bouncer ca si tine, astept sa vina acum, tu esti multumita de el?
Monica ce burtica frumoasa ai! M-ai innebunit cu lucrusoarele, mai fetelor da voi cumparati, nu gluma! Si eu as dormi non-stop, problema e ca nu reusesc mereu.
Eva maine schimbam semnatura,ca ti-ai amintit mereu, acum e randul meu sa te felicit!
si celelalte fete, nu mai nominalizez dar imi sunteti dragi toate.
33+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Andreea and
mult si sper ca si tu esti bine, deoarece eu nu am reusit sa citesc din urma.
33+ Mami fericita de
Irina
AMR 46 ZILE
clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui claudinna
kid, merci frumos pt povestire.
incerc si eu sa aflu cat mai multe despre ambele variante de nastere, pana cand aflu cum va fi la mine...sincer, imi e cam teama de anestezie, n-am facut niciodata o operatie...in fine, parca am mai prins curaj pt nasterea naturala.
acum lansez o alta tema, care ma macina:)
la cezariana, te rade pe burtica??? sau cum? e ok daca te epilezi tu inainte cu ceara??
dar la nasterea naturala?? (binainteles ca nu ma gandesc ca atunci te rade pe burtica:))
adica eu am oroare de aparate de ras...as vrea sa ma duc totusi pregatita sa nu mai fie nevoie sa actioneze haotic vreo asistenta sau infirmiera...
pozici
totul pentru bebe35+
Florin Razvan
din ce am vazut eu in spital da, te rade pe burtica si un pic in zona inghinala dar doar dca nu esti deja rasa sau epilata.
33+ Mami fericita de
Irina
AMR 46 ZILE
claudinna spune:
merci, clau!
pozici
totul pentru bebe
35+
Florin Razvan
gargaritza85 spune:
tzitziri
de 10000000 de ori...Stefania
e numele la care visam sa il pun langa Ariana si nu imi dadeam seama daca da sau ba...mai mult uitasem de el, si hop tzop apari tu cu el pe degete (ca mi l-ai scris)...multumesc ca mi l-ai amintit..asa o sa si ramana Ariana Stefania ...ce-mi place cum suna 
ClaudiaH sper ca bebelina mea a vina la timp...dar cine stie 
Clau_geo cum iti mai este? toate cele bune pt tine si bebelina 
burticile toate, noapte buna
27+ Piccola e Fragile
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

!

si
Sebastian (14.04.2004) - 

.