Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 21
kid2003 spune:
Gargaritza, e super Ariana Stefania...suna bine!
Nally, la Chicco au o centura pentru burtica (un suport) dar nu se prinde sigur dupa gat cu centuri. Am sa caut sa iti trimit link-ul sa il vezi.
Claudinna, nu stiu de burtica, eu nu m-am ras sau epilat niciodata pe burtica. Pentru cezariana insa am rabdat si m-a epilat cosmeticiana total inghinal, cu ceara, cu doua zile inainte de operatie. Mi-era frica (si sila) de aparatele lor de ras, daca nu te duci luna ca in palma in zona respectiva (doar inghinal) baga ele lama in tine.
Acu' nu stiu cum o fi la alti doctori, dar al meu taie la ceza doar dupa primul rand de par inghinal, deci nu are treaba deloc cu burtica. Acolo insa tre sa fii luna. Asistenta era inarmata cu lama de ras dar nu a fost nevoie de ea.
bb2
tzitziri spune:
Neata burtici si sa avem o zi nu foarte calduroasa..ca deja se anunta ca revine canicula![]()
Andreea_and, eu sunt foarte multumita da bouncer,adica mi se pare scumpel, ca multe lucruri de bebei...ramane sa vedem cat de incantat o sa fie Davidut ![]()
Gargaritza, ma iei de nasa
?Ma bucur ca ti-am trezit amintiri si ca te-ai hotarat...asa e cu memoria in perioada asta
.
Am intrat si noi in luna a 8a 
31+ 
bebe David
musettepink spune:
Neata burtici!!!!!!!
Andreea and
da am dat chiar cu apa termala de la avene si m-am mai linistit pe moment,dar apoi iar revine mancarimea,iar dau si tot asa.
am vazut ca vorbit de epilat,am si eu aceeasi obsesie legata de rasul in spital,mi-e frica de "aparatul" cu care te fac acolo....cred ca singura solutie e sa merg la cosmetica inainte si sa ma fac cu ceara nu?????dar tot mi-e teama ca ma duc ma fac si poate nasc mai tarziu si apuca sa creasca putin...atunci ce fac?????ca sa nu mai zic ca poate nasc si nu apuc sa ma fac....am cam multe dileme pt sambata de dimineata!
Clau 
Va pup pe toate si week-and placut!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s
!
34+
LUCA
iepurila spune:
neata de la Moldova.
Kllemi sarumana de sfat.
Kid te pup si sarumana si tie. De uitat m-as uita daca as sti la ce. Hai ca la plastic ma uit eu, dar daca nu stiu cum functioneaza sterilizatoarele astea....la sistemul de sterilizare pot sa ma uit mult si bine.
Alexa chiar te rog mult sa-mi dai si mie feed-back dupa ce ii faci proba.
pup pe toate ma duc putin la bucatarie (varza cu ciolan afumat)
Eu, iepurica
27+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Muuh spune:
claudinna, musette nu te rade nimeni pe burta. Operatia mea este la doua degete in jos fata de unde incepe parul pubian. Si daca va e frica sa nu creasca parul intre epilat si data operatiei puneti o lama de unica folosinta in bagaj si va poate face cu a voastra asistenta.
clau_geo iti tin pumnii si te incurajez sa mai stea bebita macar 2 saptamani. Oricum asa cum ai vazut si din povestea Claudiei ai toate sansele ca totul sa fie foarte bine si daca bebe nu vrea sa mai stea.
Miruna
34+ si Alexei (13.07.2006)
andy.p spune:
'Neata burtici!
Tzitzi felicitari ptr intrarea in luna 8,mai ai ff putin

La cezariana te rade de obicei asiatenta de acolo daca nu esti facuta ,pe burtica nu.
toate
33+
bbelina
AMR 7 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)