Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

quote:
citat din mesajul lui felicic76

avand in vedere ca DPN -ul meu este in a doua jumatate a lui octombrie, o sa intru acum sa pun pe mail-ul comun nr. de telefon la care astept mesaje despre bobocei, scrieti cu incredere despre grasani/e sanatosi si papaciosi.

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

ma ofer si eu sa o ajut pe Felicic.
Dar va rog eu frumos invatati-ma sa intru pe mailul comun. Parca retinusem ca parola e aceeasi cu cea de pe webshots....dar mai departe......

Eu, iepurica 27+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui babytza

Hello fetele

Multumesc pentru urari ! La 13:00 avem cununia la sfat si seara pe la 19:00 petrecerea la restaurant. Am hotarat sa nu invitam toti cunoscutii acum ci la nunta, asa ca maine vor veni cei mai apropiati 90 prieteni...

Am fost la piscina sa ma mai bronzez putin si sa ma relaxez in apica... a fost super !!!

Poooop toate mamicile

Valentina 30 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Sa ai o zi superba si o viata frumoasa alaturide alesul tau.
CASA DE PIATRA mamico!

Eu, iepurica 27+

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui iepurila

quote:
citat din mesajul lui felicic76

avand in vedere ca DPN -ul meu este in a doua jumatate a lui octombrie, o sa intru acum sa pun pe mail-ul comun nr. de telefon la care astept mesaje despre bobocei, scrieti cu incredere despre grasani/e sanatosi si papaciosi.

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

ma ofer si eu sa o ajut pe Felicic.
Dar va rog eu frumos invatati-ma sa intru pe mailul comun. Parca retinusem ca parola e aceeasi cu cea de pe webshots....dar mai departe......

Eu, iepurica 27+

gata m-am descurcat cu mailul comun......ce greu era!!!!
acu descarc cursurile de babysitting si alaptat si apoi va dau si eu nr meu de tel

pup

Eu, iepurica 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Intru mai tarziu.

M-a invitat tata la un gratar ca cica e ultima mea zi in care sunt domnisoara Tache si ne face cinste ! De maine sunt o doamna...

Valentina 30 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andy.p, merci. eu am intrat intr-o frenezie de zile mari, trebuie sa predau jobul meu, cu toate astea as vrea sa lucrez pina pe la sf lui august (stiu, sint nebuna), plus ca ne cautam casuta in Franta. pe la sf lui octombrie, inc lui noiembrie trebuie sa ne mutam. sa nu mai vorbesc de toate pregatirile pt bebelina!
cu toate astea, incerc sa tin pasul cu voi, mai greu... intr-adevar.

imi pare bine cind citesc ca mai toate fetele de aici sint OK!

34+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Piolica a venit mobila ??

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata fetelor,

Babytza ma bucur tare mult pentru tine, din cate imi amintesc sunteti de ceva vreme impreuna deci de schimbat nu prea are ce sa se mai scgimbe, dar suna asa de frumos!!!! Ne casatorim!!!!! BRAVO!!!!! Felicitari si Casa de Piatra!!! Sa va dea Domnul numai bucurii si sa va impacati bine pana la batranete!!!!

Azi am fost la eco de 32 de saptamani, suntem bine, avem 1700gr, si toate sunt in grafic. Ultima oara cand am fost bebica mea era mai micuta si aveam o neliniste, dar acum ca totul este ok, m-am mai linistit. Nu am mai apucat sa citesc ce ati scris azi dupa ora 11.00, dra sper ca nu au fost vesti rele tocmai acum.

Cam atat de la noi.... incerc sa recuperez cu cititul....

31+ Daria

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello ,

Noi plecam maine in Turcia pentru 4 zile. Zburam cu Turkish Airlines asa ca tineti-mi pumnii sa n-am probleme la aeroport, am auzit ca s-a mai intamplat.

Oricum, eu mi-am luat si o adeverinta de la medicul de familie.

Asistenta care mi-a dat adeverinta mi-a spus ceva de genul "vai, ce burta lasata ai... ai curaj sa pleci asa cu ea?"

Sper ca ma voi simti bine astea 4 zile, va povestesc cand ma intorc

Babyza, casa de piatra! Iti doresc sa ai maine parte de o zi superba.

32+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Piolica las ca trece si job-ul si apoi te odihnesti in concediu.
Nocom felicitari ptr Daria cea cuminte care a crescut si asa s-a linistit si mami
Joy distractie placuta in Turcia ,te asteptam cu povesti si poze.

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Muhh, merci frumos pt povestire:)
centura postnatala ai purtat?

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Mergi la inceput