Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
Dyanira stai sa ma lamuresc,tu vrei Andrei si sotul Tudor?pai daca Andrei e primul nume asa o sa i se zica de principiu,ce conteaza ca-l mai cheama si Tudor????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!
34+LUCA
Da asa e eu vreau Andrei si sotul Tudor doar ca el ar vrea ca Tudor sa fie primul adica Tudor Andrei si eu nu prea vreau si acum si maicamea
Diana
35+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
CD27 spune:
Si eu am fost singura si am cams uferit, as fi vrut sa am frati sau surori, dar sotzul are o sora mai mica si....ar cam vrea ca Mikul sa fie singur
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
CD27 spune:
dya..nu fi trista si Tudor e frumos si sigur il convingi tu pe sotz sa fie Andrei primul nume, ca Tudor nu cred ce e nume sfant (asta e o scuza inventata de mine acum sa te mai inveselesc), hai ca nu cred ca il va lasa inima sa nu puna Andrei primul nume daca vede ca tie asta iti place
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
piolica spune:
salut!
ma inscriu si eu la BB2, dar peste un an, avind in vedere ca BB1 vine asa de tirziu... eu sper sa ma refac repede si sa pot sa ma gindesc la al doilea repejor, nu de alta, dar al meu sot vrea 3.
babytza, sa ai o zi superba maine. casa de piatra!
dyanira, cam nasol cu alegerea numelui. cred ca ar fi bine sa vorbesti cu sotul tau si sa ajungeti la o solutie. mama ta nu ar trebui sa-si dea cu parerea si sa te nevrozeze mai tare. hai sa-ti spun ceva - eu am doua nume, primul nu-mi place deloc si nici parintilor mei nu le-a placut, insa au insistat nasii, si cum eu am luat din maternitate stafilococul B si eram cit pe ce sa mor, parintii mei au cedat pentru ca trebuiau sa boteze copilul. insa, din prima clipa mi-au spus numai pe al doilea nume si asa a ramas. la scoala era interesant, eu nu raspundeam cind ma chemau la tabla dupa primul nume, bine, asta se intimpla in primele zile, pina invatau profesorii ce e cu mine... cind trebuie sa completez hirtii mai oficioase, e cam nasol... pt ca efectiv eu uit acel nume si nimeni nu intelege cum de mie mi se spune pe al doilea nume...
nu stiu daca te-am lamurit cu ceva, eu acum sint ok, insa cind eram mica nu prea intelegeam eu ce e cu numele astea si cu ordinea lor.
34+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
era sa cad pe spate mai devreme, a sunat cineva la interfon si am crezut ca sint cei de la posta cu coletul de la 'LA'! pe naiba... era unul care tot spunea ceva, eu bineinteles ca nu intelegeam nimic, pina mi-a zis ceva de biblie... si m-a lamurit. i-am multumit si inchis interfonul.
tzitziri, mai avem de asteptat cam vreo saptamina cred, dupa care trebuie sa la facem scandal.
34+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
babytza spune:
Hello fetele
Multumesc pentru urari ! La 13:00 avem cununia la sfat si seara pe la 19:00 petrecerea la restaurant. Am hotarat sa nu invitam toti cunoscutii acum ci la nunta, asa ca maine vor veni cei mai apropiati 90 prieteni...
Am fost la piscina sa ma mai bronzez putin si sa ma relaxez in apica... a fost super !!!
Poooop toate mamicile
Valentina 30 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
piolica spune:
felicic, felicitari pentru alegerea numelui. este foarte frumos.
34+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
iepurila spune:
quote:
citat din mesajul lui andreutac
Cate burtici se programeaza peste 2 ani!!! Claudinna, Moni, Eva si mai asteptam!
Ar fi super sa ne respectam promisiunile si sa nimerim la aceeasi odisee!!!!
Andreea
30+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
si eu!!!! si eu!!!!!
Eu, iepurica 27+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andy.p spune:
ne-am intors si noi ...Andy cu tati au mai ramas un pic in parc.
Dya nu fi suparata sunt convinsa ca sotzul tau va pune numele care-l vrrei bb-lului.
Ma bucur ca va ganditi la bb 2 ...noua ne-a luat cam mult sa-l facem pe bb2 ca o data n-a fost hotarat sotzul,apoi eu si ute asa a trecut timpul .Iar acum ma gandesc ca nush cum o sa ma descurc .
piolica ce ma bucur ca mai intri pe forum..rar da e bine si asa decat deloc.
babytza sa fii fericita si maine sa te simti ca o printzesa
felicic imi place tare mult Vlad.
33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)