Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 17
boticelina spune:
Carissma, Pica - felicitari si bun venit noilor pepenasi! 
Oana, La MULTI ANI!!!, multa, multa sanatate, fericire si un pepenash simpatic, sanatos si mincacios iti doresc! 
Mariana, aici preturile biberoanelor sunt, functie de marca, intre 1 si 5-7 Euro (alea dela Primii Pasi/Stony Angel sunt mai ieftine iar Aventurile si Chicco cele mai scumpe).
despre congelat laptic, am citit la fetele de mai-iunie o chestie foarte ingenioasa recomandata parca de o moasa din Olanda: congelat laptic in pungi pentru cuburi de gheata; avantaje: se decongeleaza mai repede, sunt ieftine, sunt de unica folosinta, se gasesc pe toate drumurile, poti congela de la 2 mulsuri succesive. Dezavantaje nu stiu
ca mi-au luat okii avantajele... Pacat ca je nu are ce congela ca puneam in practica ideea right away.
Ankule io beau un kil de ceai pe zi, amestec, 2 pliculete din ala de stimularea lactatiei si 2 de baby calm anticolici la un litru de apa. Rezultate au fost pina de curand dar acum vad ca nu mai fac fata, imi goleste gargaritza ambii sani la un supt si tot mai soarbe 40 ml supliment. Face exact cum povestea Sun ca facea Teo, lasa sanul si plinge, desi picaturi de lapte mai ies daca storc un pic. Io nu inteleg... Aaa, si iau si Galafor in continuare, 2 capsule dimineata si 2 seara. Ce-i Nutrinatalul?
Fetele, voi cum adormiti puii? ca io adorm fata la san si am tot citit pe diverse site-uri de sleep associations si mi-e ca daca seaca Joiana, cum adorm io puiul? Ceva strategii cunoasteti, altele decat adormitul cu tzitzi in bot?
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Buna fetele!
Aparem si noi prin zona.
Oana La Multi Ani nastere usoara si bebe sanatos si papcios si toate dorintele sa ti se indeplineasca.

Pica, Carisma 

felicitari pt pepenasi sa creasca mari frumosi si sanatosi si voua refacere rapida.

Marimar majoretele is in actiune.

Asa am citit rapid pe fuga sa vad ce stiri mai sunt, da merg mai acusi sa citesc pe indelete.
Noi am fost azi in oras adik eu cu Ari sa cumparam niste chestii si tati a ramas cu Ami acasa si sa puna laminatul in bai. Eu cu Ari abia am ajuns acasa acuma ca na pana ne-am dus am stat la autobuz si etc si trece timpul.
Acuma am preluat-oeu pe Ami si tati se poate ocupa de treburi speram sa terminam pana diseara baile si holul de sus si apoi sa bagam smotru ca na e o mizerie la noi de numa.
Merg sa lecturez din urma si revin.
Mami de printese
Ari si
Ami
Caprioara spune:
Oana,
La multi ani!
Marimar, nastere usoara!

Anka, ce vesti aveti de la ORL?
Mina, poate maine vine bb
. Asteptam vesti despre Camy.
Dana,hai ca mai e un pic si trebe sa vina bb si la tine.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
atb spune:
Dragele mele, ma primiti inapoi printre voi?
Azi facem doua saptamani de la nastere, saptamani in care am trecut prin tot felul de stari, dureri, tensiuni. Insa ii multumesc lui D-zeu ca ce a fost mai greu a trecut si sper sa ne reintram in normal de-acum incolo si sa fiu si eu mai activa pe forum, mai ales ca am atata nevoie de voi si de sfaturile voastre in perioada asta in care am impresia ca nu stiu nimic, ca parca toate le fac anapoda.
Nicholas e un scump si dulce, e cumintel, lupta din greu cu mameloanele lui mami care sunt asa de mici si care ne dau atatea batai de cap... Pana acum am fost toata o rana, acum incep sa se vindece, dar puiutul meu tot nu se satura asa ca a trebuit sa recurg la formula, de la care insa este cam constipat. Mi-e asa de mila de el si asa de ciuda pe mine ca nu pot sa-l alaptez exclusiv de la san... El ar sta toata ziua cu tzitzica in gura, insa adoarme tot timpul la san si nu trage cat trebuie, iar la capitolul muls stau f prost, nu am reusit pana acum sa ma mulg niciodata cum trebuie, nu reusesc, am pompa manuala dar nu iese nimic, iar cu mana fffff putin. Ce mi se pare cel mai ingrijorator este faptul ca in doua saptamani puiutul nu a pus decat 300 gr in greutate, calculat dupa scaderea in greutate din spital. Inca nu stiu daca sa fiu ingrijorata sau nu, dar am sa iau ultimele capitole la recuperat sa vad la voi care e situatia, poate ma luminez si eu, am atatea intrebari dar nu vreau sa va stresez cu ale mele.
Mi-a fost f dor sa intru pe forum, m-am gandit mereu la voi insa datorita faptului ca am avut ceva probleme cu vederea dupa nastere si dureri de cap non-stop, sotul m-a tinut departe de calculator, nu
mi-a dat voie sa-l deschid deloc. Dar de 2 zile ma simt mai bine si promit ca ma apuc de recuperat nu vreau sa pierd nimic.
Atat doar am apucat in prima zi acasa sa pun ceva poze pe picasa si sa citesc poezia lui Diarux, iti multumesc din suflet, Diana pt.ea, mi-a inseninat ziua in care am citit-o! Iar azi am vazut ca s-au nascut atatia pepenasi intre timp!!! Felicitari tuturor mamicilor, va doresc bebei sanatosi, si voua o recuperare cat mai rapida si mai usoara!
Ma bucur si ca situatia lui bebe Darius s-a imbunatatit, sa dea DD sa vina cat mai curand acasa si sa aduca pace si bucurie in familia lui!
Oanasm, LA MULTI ANI!!! sa fii iubita si fericita, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Tecky spune:
LA MULTI ANI OANA! SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA!
Carissma fetita mea a avut icter 3 saptamani si s-a tratat singur de la sine.Avea zile cand era galbena,zile cand era mai negricioasa la culoare dar acum este alba.Stai linistita ca icterul este ceva normal la nou nascuti.Doarme mai mult din cauza icterului dar cam din 3 in 3 ore ar fi bine sa o trezesti.
Atb bine ai revenit!
Va pup!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
anaxena spune:
steriletul: a durat 5 min montarea si este suportabil de dureroasa, ca doar e pe col
eu asha shtiam ca alaptatul e contraceptiv natural,dar am zis sa nu ma risc si sa ashtept sa se refaca uterul si eu pana la bb 2 si pe de alta parte s-ar parea ca mi-a venit o mini menstruatie exact cand am implinit 6sapt ca avea si cheguletze(asta fiind joi si inca ma curge putzin dar tot e)...si dr meu m-a intrebat dc vreau sterilet si m-a si pus pe masa la montat! asha ca bb2 vine cand suntem pregatitzi!
pt cine intreba: cand am facut inducerea aveam: col moale scurt si deschis 2 degete
mi-am gasit local pt botez: este un restaurant cu specific asiatic,sunt tare incantata!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Tecky spune:
Anaxena ma bucur ca ai gasit restaurant pt botez.Noi vom face botezul la un restaurant cu specific italienesc.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
SunSmile spune:
Am venit si noi din Herastrau, unde ne-am intalnit cu prietenii si ne-am plimbat in gasca.
Adriana bine ai revenit! Nu te invinovati pt laptic, pt ca nu-i vina ta. Natura nu ne-a facut pe toate la fel. Suntem multe mamici care ne-am dori din suflet sa putem alapta exclusiv dar asta e...Cu greutatea nu stiu, cel mai bine iti spune pediatrul lui, care-l cunoaste. In mod normal eu stiu de 200-300 gr/sapt...dar bebeii sunt diferiti si evolueaza diferit. Intreaba pediatrul, pt linistea ta!
Ankule imi pare rau ca dati atatia bani. Ideal ar fi sa nu-i dati pe sanatate dar nu intotdeauna iese cum vrem noi. Asa se spune, ca alaptatul este cel mai bun contraceptiv DAR sunt foarte multe cazuri in care s-a ramas insarcinata, incat eu nu ma risc. Pt ca avort nu vreau sa fac in viata asta. Eu zic ca macar sfantul cauciuc sa-l folositi pana ajungi sa pui steriletul. Ceai de la fares eu beau 2-3litri/zi minim, iau si galafor, beau si apa/bere fara alcool, galactogil/lapte si totusi nu pot sa alaptez exclusiv. Asta e, am invatat sa nu ma mai agit, pt ca nu vreau sa-l pierd de tot.
Boti ai dreptate ca-si fac obiceiuri. Noi din spital am incercat sa-i facem un ritual. Ziua era o mare vanzoleala si s-a obisnuit sa doarma in zgomot. Noaptea insa, lumina stinsa si mai liniste asa. Ziua dormim in sfanta pozitie: pe burtica sau adoarme la mine pe genunchi (o tin asa si eu invat) sau la ea in patut, uitandu-se la carusel sau in leagan. Noaptea, dupa ce terminam ritualul baita+masaj+papa+ragait, adormim fie la tati pe piept, fie la mami pe genunchi (am o perna din burete si o tin pe genunchi si sta acolo)...dupa care o mutam la ea in patut. Am incercat sa-i creez diverse modalitati de a adormi, ca sa nu ramana focusata pe tzitzi (unde clar se doarme cel mai bine). Si vad ca merge. La fel cum merge si chestia cu zgomotul...pt ca eu dau cu aspiratorul langa ea si ea doarme de rupe. Noi cam asa ne-am obisnuit.
Ana felicitari pt restaurant!
Si eu am intrat in fibrilatii cu botezul asta. Pt ca am o sumedenie de idei...prietena mea cred ca ma arunca de la etaj cand i le-oi spune. Vreau sa fie ceva special, pt cel mai special sufletel din lumea asta. Lumea noastra, evident!
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
anaxena spune:
Tecky ma bucur pt voi ca v-atzi gandit la ceva mai altfel decat papa noastra de restaurant care e mereu aceeashi
SUN: am mai pus poze pe picasa ca parca intrebai intr-o zi
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
SunSmile spune:
Caaaat de tare ii sta cu fesul ala de pitic!!! E o dulceata mai...din aia totala!
Si da, seamana tot cu tati!![]()
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...