Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am pus citeva pozela pepenasi

37 si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Foarte simpatic Sebi, Pica! Sa va traiasca! Si voi sunteti topiti, se vede. Tati al vostru lucreaza la Euroclinic?

------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neata!!!
multumesc frumos de urari!!!!!!! un mare de tot la toate fetiscanele ! si un si jumatate lu' sunisor drag..fara suparare..da!?
felicitari din suflet proaspetelor mamici! sa va traiasca puiutii sanatosi!
revin mai tarziu o leac'

Oana
36+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ONUTZA sa fii sanatoasa, mult lapte, bebe cuminte si papacios si tensiune normala, LA MULTI, MULTI ANI!!!

CARISSMA FELICITARI sa ti traisca si sa fie sanatoasa SARA!!!

VIO nu mi spune de apa calda, ca am innebunit cand am vazut anuntul, e a doua oara vara asta...dar acusi mai tb si sa nasc!!!!
ADINA NASTERE USOARA!!! CHILI zici?aha...
La mine nici un semn, decat o durere surda ca la menstruatie, abia o simt...ma pregatesc sa plec la haladuiala prin supermarketuri, pana pic jos de oboseala!!!
PUPICI!!!

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata fetele
Sunt tare somnoroasa... Eliza a venit peste noi azi noapte pe la 4, dupa care eu nu am mai putut dormi corect. Bebe a dormit bine, dar pe la 7 s-a saturat de somn, asa ca a inceput programul...
La 1 jumate mergem cu Eliza la ORL - am reusit sa o programez de pe o zi pe alta, chiar m-am mirat!
Sper sa terminam o data cu investigatiile si sa lamurim o data despre ce e vorba, ca m-am saturat de cati bani am dat pe verificari... La alergologie a fost 100 de mii testul, si au fost vreo 11, plus constultatia un milion, la dermatologie doua ture de cate un milion, acuma 85 de lei consultatia la ORL, plus tratamentele.... Numai crema pentru atopie este 800 de mii... Alergologul ne-a dat Singulair, care pentru o luna costa vreo 2 milioane jumate...
Si cica noi platim asigurari medicale!!!!
Dr de familie, cand am fost joi cu Erika la ea.... cica prefera sa inscrie adulti de 30 de ani, ca ii vede o data la 5 ani, nu sugari! Ca cica e mult de munca. Pai cum naiba sa nu fie de munca??? Da' nu e mai bine sa primesti bani ca sa stai????

Singura veste buna la orizont e ca am luat si eu primul salar de postnatal.... ce credeti??? Cu vreo 13 milioane mai mult decat cand munceam Am ramas tablou, nu alta!!! Cre' ca mi-au calculat ceva gresit in urma, ca si luna trecuta mi-au dat mai multi bani, desi avusesem medical cateva zile, si i-a zis contabila sotului meu ca imi calculase ceva gresit anterior...

Gini - eu congelez zilnic laptic. Ma rog... cat mai am... Am cumparat recipiente de la Chicco. Un set de 4 sticlute este aproape 50 de lei, si contine 4 sticlute cu capace plus o tetina. Sunt cele mai bune sticlute si tetina din tot ce am eu (adica dintre Nuk si Primii pasi). Vezi www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&produs_id=50" target="_blank">aici
Nu am gasit inca tetine la fel (m-am uitat doar in Carrefour si la farmacii, ca nu am mai ajuns la Chicco), dar sunt cele mai misto, si prefer sa o sterilizez pe asta pe care o am de 5 ori pe zi pentru moment, pana gasesc
Pentru sticlute, am luat niste etichete plasticate de la Diverta, care au "dozator" si le lipesc pe capac, scriu data si ora.

Fetele care beti ceai Fares pentru stimularea lactatiei - ceva rezultate? Cat beti pe zi? Daca sunt rezultate, cat de repede s-au vazut?

Eu am baut 0.5 L acum 2 zile, cam 1 L ieri... si nici un rezultat deocamdata....

Noroc ca mai vorbim noi aici ... de Nutrinatal nu mi-a zis nimeni! In loc sa te informeze ei,... medicul, farmacistul... tre' sa afli tu singura, ca de la ei... nici o sansa....
Daca pierd laptele asa repede, ma apuca depresia!!! [BANG]

XENA- de ce ti-a pus asa repede sterilet? Eu stiam ca atata timp cat alaptezi si nu ai cm, nu e nevoie... cica alaptarea e contraceptie naturela... Ia ziceti cum e, ca sa nu ma trezesc cu vreun pocinog, ca BB3 nu mai vreau...

TECK - pe mine m-a durut putin cand mi-a pus steriletul. Cand il scoate nu e dureros, dar cand il pune, putin. Cam ca la un control de col, plus o intepatura cand il fixeaza. Oricum, suportabil...

GABITZA - ce grasana sunteti!!!

CAPRI - super pozicile! Ce pletoasa a ramas Ilincuta. Erika a inceput sa "naparleasca" incetisor... Schimbam blanita...

Fug ca plange matzulica si revin

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
Oanasm LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!!

Pica felicitari, sa-ti traiasca micutul Sebi, am vazut pozele, e tare dragalas!!!

Ma bucur de vestile bune despre Camy si bb Darius, sa speram ca in curand se va termina cosmarul asta si ea va veni acasa impreuna cu bb sanatos!!!

Noi azi iar avem planuri de plimbare in parc in trei, sper ca de data asta o sa-mi si iasa, ca pana acum de cate ori am zis ca mergem, a venit ploaia! Azi pare ca e senin si nu o sa mai am nici o surpriza.
Iar pt maine ma gandesc daca nu putem iesi la un gratar, cu bb in carucior, ca mi-e tare dor de o iesire la padure... Noi mergeam in fiecare weekend, dar acum avem o luna de cand n-am mai fost.
Tati a plecat pana in oras sa cumpere un scaun din acela cu vibratii, ca am gasit saptamana trecuta la Selgros, si am zis ca poate o sa-i placa si ne mai lasa pe noi in pace, ca deja s-a invatat cu leganatul si cand nu are ea chef sa stea singura vrea numai in brate si leganata!!! Dimineata la 5, dupa ce a papat, nu mai avea chef de somn si nici singurica in patut nu a stat, asa ca am luat-o cu mine in pat...sper ca n-am facut o greseala...dar in cele din urma a adormit dupa vreo ora si am reusit sa dorm si eu pana la 10!!!!WOW, ce ora faina de trezit!!!N-am mai vazut asa ceva de nu mai tin minte cand!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari Pica si Carissma !! Sa fie sanatosi, norocosi si sa va bucure mereu!

Oana, multi ani fericiti, o nastere fara probleme si bebe cu note mari (Apgar) iti doresc!

Ankalaura, aici se pune sterilet dupa primul ciclu...In timpul alaptarii se dau pastilute contraceptive pe baza de progesteron (Cerazette, Yasmine sau asa ceva parca), dar am citit de curind ca pentru femeile peste 60 de kg, au un efect mai scazut...Tare m-am mirat...In fine, eu nu vreau sa aud de dispozitiv intrauterin, la unele fete chiar nu merge cu sterilet...vecina mea a ramas de 2 ori gravi cu el, insa cred ca ea este o exceptie.

Adina nastere usoara !!!

Gini eu am cumparat de pe net niste recipiente care nu sunt de marca + pungute si se pot congela 3 luni, mi-au zis astia aici.

Nu mai stiu cine intreba de apa care o folosim in biberoane...Eu intotdeauna am fiert apa si biberonul fiindca nu stiu ce contin substantele alea de sterilizare...Sigur, asta inseamna un pic de rabdare sa se raceasca apa, dar daca aveti mai multe biberoane nu cred ca e vreo problema.

Apropo, cit costa un biberon de 120 ml in Romania si in tarile unde locuiti? Aici mi se pare ca exagereaza, pretul este de aproape 4 euro.(sper ca am calculat corect, aici noi nu folosim euro, ci kronor...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Helloooo

Oana- La Multi Ani, muulta fericire si o viata minunata!
Carissma, Pica- felicitari dragelor si recuperari si acomodari usoare sa aveti!

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Ce liniste pe forum, unde sunteti fetelor?
Noi am venit de la cumparaturi si acum am pus la gatit niste file de pastrav, cu mamaligutza si sos iuuuute..ca mi e foame rau, nu am mancat nimik azi!!!!Mi-am luat la desert un ananas maaare, si apoi somnic...
MINA unde esti? M-ai lasat singura? Ia de aici o , poate esti mai norocoasa!!!!
De Clabur nu stim nimik? Tb sa nasca pe 31-1 parca, sper sa fie bine si sa ne anunte cand poate!!!

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Dana,sunt in zona ,tocmai ce am terminat curatenia in toata casa,sper sa fie ultima 2 in 1.Bineinteles ca sunt rupta de oboseala dar mai am de facut o salata de vinete si de intins niste rufe si am terminat pe ziua de azi.
In rest nici un semn,doar usoare dureri de mijloc dar cred ca de la oboseala si nimic altceva.Poate la noapte.Ma tot gandesc acum ca prima ecografie de la 12 sapt mi-a dat dpn intre 3 si 6 august si mare dreptate a mai avut.E 2 deja azi.Ma intrebai ,Dana de nastere,o sa fie naturala 100% la fel ca si prima.As fi vrut la un moment dat epidurala dar din nefericire aici in oras nu se face:)Ma consolez cu ideea ca la bb2 e mai usoara nasterea.
Tu cum stai nici un semn nimic nu ai?
Azi o sun pe Cami sa-i zic de pastilele alea si de banuti ,poate ajung sa merg si pana la ea,sa vedem ce planuri are sotul dupa ce vine de la strand.
Merg sa termin treaba si mai vb!
"LA MULTI ANI" OANA SI NASTERE USOARA
39+6

mina

Mergi la inceput