Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
stancutza spune:
Fetele,
azi e ultima mea zi de concediu inainte de a ma intoarce la birou...si, mama denaturata, in loc sa o petrec cu Sofia, am expediat copilul cu bona in parc, iar eu si tati mergem in centru pentru o escapada romantica: o sa ne plimbam in Cismigiu putin, o sa mergem la Carturesti sa-mi iau eu carti pt citit in metrou si o sa mancam intr-un loc dragut - nu stim inca unde, dar ne hotaram noi.
Va puuup!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
cristacoman spune:
Fetelor plec, ma duc sa-i anunt ca nu ma mai intorc...la vechiul job.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui irinouka
A PAPAT SUC DE MERE! :-)))))))))))))
ura, palugelul s-a facut mare!
codashii diversificarii
irinade bebe rares (23.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
URA !!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonabquote:
citat din mesajul lui ginnette
Asa, sa continui:
Cristina (si Vali(honey)) bafta la interviu.
Cristina, si eu aveam impresia c-o sa ma uite, cand plec la munca, dar n-a fost asa: cand ajung acasa si ma vede incepe sa dea din maini si din picioare si sa rada cu gingiile.
Ramo, eu iaurt ii fac din jumatate de litru LA DORNA (1.5 % grasime), pe care-l pun la fiert si cand fierbe pun jumatate de borcan iaurt NAPOLACT (3.5 % grasime de 200 gr); si il las de seara pena dimineata - scuze dak ma repet.
Laura,, geniala colega ta! - de retinut metoda
Anapentru melodie - s-o asculte si urechea mea!
Evident, nu pot sa vad pozele Laurei si cele cu Cazimir
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Roxi ms, de la tine am luat reteta si data trecuta, si asa am facut da nu mi-a iesit.Am folosit alt lapte,Mili, si iaurt.Oare aia sa fie problema? Nu prea cred.O sa mai fac o data, poate am noroc de data asta.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
Nu cred ca-i de la "marca" ca sa zic asa; ar trebui sa se separe, sa se faca, cum sa-ti zic, gramajoare, gramajoare de zici ca seamana cu branza de vaci, dar nu asa 'solida' - explicatie de explicatie!
Fa alt fel: dupa ce fierbe, ia-l de pe foc, lasa-l 5 minute si apoi adauga iaurtul. Sper sa mearga asa

Si am uita sa-ti spun ca eu ii dau iaurtul la ora 5:30 - 6:00 cu o fructa sau cu o lingurita de cereale (cereale o data pe saptamana ca nu sunt fan cereale)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
irinouka spune:
alina, inteleg perfect ce scrii despre stefi. si rares s-a dovedit mai lenes. tarziu de tot a icneput sa stea pe burta sprijinit doar pe antebrate, tarziu a inceput sa se rostogoleasca de pe spate pe burta (acum o luna, mai precis). de stat in fund, nici pomeneala. il mai tin la mine-n poala, sprijinit cu spatele de mine, si il simt nesigur. n-am incercat cu perne sau alte chestii, e clar ca inca nu i-a venit vremea pt asa ceva. am intrebat ieri si doctorul si a zis ca nu-i nicio chestie ca nu sta bine-n sezut, ca abia la 9 luni e musai sa poata face asta cat de cat stabil.
unii copilasi sunt mai precoci din punct de vedere al dezvoltarii motorii, altii-s mai puturosi. exista o vreme pt fiecare. cand se simt ei in stare sa faca giumbuslucurile, trec singuri la fapte, ai vazut.
cat despre urlete, nu mai zic nimic. o sa treaca, nuuuuu?
pup
irinouka spune:
quote:
citat din mesajul lui stancutza
Fetele,
azi e ultima mea zi de concediu inainte de a ma intoarce la birou...si, mama denaturata, in loc sa o petrec cu Sofia, am expediat copilul cu bona in parc, iar eu si tati mergem in centru pentru o escapada romantica: o sa ne plimbam in Cismigiu putin, o sa mergem la Carturesti sa-mi iau eu carti pt citit in metrou si o sa mancam intr-un loc dragut - nu stim inca unde, dar ne hotaram noi.
Va puuup!
Stancutza,de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
felicitari, foarte bine faci! distractie placuta-n doi!
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui stancutza
Fetele,
Va puuup!
Stancutza,de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
Pai, cum ii spuneam mai sus cristinei... nu-i un sfarsit... este un alt inceput !!!
Si apoi, vei sta doar cateva ore departe de ea si astazi si de maine incolo....
Distractie placuta cu sotul!
Si eu ies diseara cu al meu.
Dar il iau si pe dimitris . pe eleni o las cu mama iar mergem pe la romana ca a descoperit iannis un loc in bucuresti unde se mananca un ghiros adevarat ca in grecia.... si mooor de pofta !!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
alina, inteleg perfect ce scrii despre stefi. si rares s-a dovedit mai lenes. tarziu de tot a icneput sa stea pe burta sprijinit doar pe antebrate, tarziu a inceput sa se rostogoleasca de pe spate pe burta (acum o luna, mai precis). de stat in fund, nici pomeneala. il mai tin la mine-n poala, sprijinit cu spatele de mine, si il simt nesigur. n-am incercat cu perne sau alte chestii, e clar ca inca nu i-a venit vremea pt asa ceva. am intrebat ieri si doctorul si a zis ca nu-i nicio chestie ca nu sta bine-n sezut, ca abia la 9 luni e musai sa poata face asta cat de cat stabil.
unii copilasi sunt mai precoci din punct de vedere al dezvoltarii motorii, altii-s mai puturosi. exista o vreme pt fiecare. cand se simt ei in stare sa faca giumbuslucurile, trec singuri la fapte, ai vazut.
cat despre urlete, nu mai zic nimic. o sa treaca, nuuuuu?
pup
irinade bebe rares (23.01.2008)
Exact !
Fiecare are propriul sau ritm de dezvoltare.
Important este ca sunt sanatosi. Eu ce sa zic ca dimitris al meu a inceput sa vorbeasca la 3 ani....?! Dar la 6 luni "zbura" cu premergatorul prin casa....
Cat despre plansul nocturn al lui palugelu' scump... Inca putina rabdare si nervi tari! O sa treaca !!!!
O sa ai apoi cel mai cuminte baietel din club!!!
Te mai ajuta mama ta macar ziua ?
si Eleni - 05.02.2008
irinouka spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitrisquote:
A PAPAT SUC DE MERE! :-)))))))))))))
ura, palugelul s-a facut mare!
codashii diversificarii
URA !!!!!
si Eleni - 05.02.2008

ginnette spune:
Irinouka, felicitari pentru reusita lui Rares! sa ne zici si cu piureul cum merge - ca sucul are succes la toti.
Stancutza, super - sugestie: mergeti la LIVADA CU VISINI - au terasa si niste praji super.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI