Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
cristacoman spune:
quote:
citat din mesajul lui anca.b
Honey, bafta mare la interviu!!!
Crista, felicitari!!! In ce domeniu vei lucra?
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
multumesc,

. Mediu.Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitrisquote:
citat din mesajul lui ramonab
Am vizionat pozele, Laura sunt frumoase, cum zici tu ca nu, da recunoaste ca te-au ajutat modelele mai mult
Fetelor, voi cand dati iaurtul la copii?Intre mese sau seara,cand?
Mie tot nu mi-a reusit iaurtul.Poate ma ajuta careva caruia i-a iesit.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
cat despre iaurt... si pe mine ma intereseaza..
inca nu am inceput sa-i dau iaurt. Se recomanda a fi dat dupa 7 luni ?
De ce nu mi-o fi zis doctorita nimic de iaurt?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
O poto incerca, asa cu o linguritza intai, sa vezi ce efect are la ea. Eu i-am dat ieri 2-3 linguritze si a fost ok. Azi incerc mai multe.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui Anandrei
Pe terasa unei cafenele, se petrece de ceva vreme o scena ciudata: un om si un caine stau fata in fata, avand intre ei o tabla de sah. Mirat, un trecator intreaba:
- Cum, cainele dvs. stie cu adevarat sa joace sah?
- Stie pe dracu'! E a patra partida pe care o pierde azi!
Ana-Mariade David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

si Eleni - 05.02.2008
alinaatudor spune:
Crista..vei vedea ca va fi ok...
Eu nu m-am gandit nici o clipa ca voi sta acasa mai mult de 5 luni din motive financiare..dar as fi stat 2 ani..insa desi e tare greu serviciul este o necesitate..iar LauraD are mare dreptate..putem vedea si partea buna a intorsului la serviciu..nu ne vom "tampi" casa..si nu vom transfera frustrarile la bebici...Eu iti urez succes in noul job...
Fetelor..ingerica frumusica nu sta in funduletz..adik..nu sta ok...stiu ca nu e tarziu..dar uneori mi se pare ca toti stau numai Stefy nu..sper sa nu fie o problema..adik..nu pare a fi..e vesela..vioaie..dar a fost mai inceata ea in jonglerii..si cu intorsu de pe o parte pe alta a fost mai in urma..poate si din cauza sunculitzelor..habar nu am..acum in schimb se deplaseaza prin rostogolire tot patul..iar cand o pun in centrul de activitati..pe jos..o gasesc mereu sub mobila..adik..de cand a descoperit ca se poate misca astfel..e foarte incantata ...
Irinouka...stiu ce zici cu urlatul sera/noaptea...a mea e campioana..nu trece zi fara urlete..in ultima perioada s-au estompat..adik dureaza mai putin..si adoarme..dar nu ma lasa nici o seara fara...si eu sper sa treaca perioada asta ..sa aiba si ea somn de om maricel:D..
va pup..si sa stiti ca de 2 zile sunt la curent cu discutiile de pe nat:D..nu apuc mereu sa sciu...dar va citesc...
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
cristacoman spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitrisquote:
citat din mesajul lui cristacoman
Honey, bafta pt. job, sa fie asa cum iti doresti. Lasa ca se aranjeaza treburile....
Inteleg perfect ce simti.
Si eu am fost la interviu, ca vroiam sa-mi schimb job-ul. Am aplicat CV-ul cand avea fata 4 luni, asa sa aplic, ca nu aveam de gand sa o las asa mica, mai ales ca era alaptata exclusiv. Am depus Cv-ul, nu m-au sunat si mi-am luat gandul. Acum 2 saptamani, ma suna dupa amiaza pe la 6, ca eram si buimaca, ce si cum....si ma cheama la interviu. Initial nu am vrut sa ma duc, dar am acceptat. Ma duc la primul interviu, dupa o saptamana ma cheama si la al 2lea, ma suna ziua urmatoare sa-mi faca oferta si uite asa, cum s-au intamplat toate, fara sa-mi fac mari sperante si ieri le-am acceptat oferta cu incepere de la 1 Septembrie, cu conditia unui program flexibil, pt. ca inca alaptez.
Am acceptat sa lucrez intr-un domeniu care imi place mult si imi doream mult sa-mi gasesc, dar nu chiar in acest moment.
Mereu am zis ca stau acasa cu copilul sa-l invat sa mearga si sa vorbeasca. Asa ca ieri, am avut o stare emotionala deosebita, acum radeam, acum plangeam, o tineam pe fata in brate ca si cum m-as desparti de ea pt. mult timp. Dar mai este o luna pana incep si fata va face 7 luni atunci si deja mananca bine 2 mese, de fructe si legume, si pana atunci va manca si iaurtul bine. Nu am de ce sa-mi fac griji, ca va sta cu mama, care va respecta toate indicatiile mele, dar tot ma apuca plansul si am mai si sunat-o pe mama plangand si i-am spus ca fata mea va invata sa mearga si sa vorbeasca fara mine. Stiu ca exagerez, dar am asa un sentiment in acest moment.....
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
FELCITARI CRISTINA !!!!
Vei vedea ca totul va fi bine!
Si, daca-mi permiti sa-ti dezvalui din experienta mea....
Eu am stat cu dimitris acasa 2 ani - exact cat mi-a permis legea.
Eram dependenta de el si el de mine. In toata acea perioada o singura data a stat fara mine vreo 3 zile cand am fost eu plecata in grecia iar el avea 4 luni ...
Este adevarat ca eu l-am invatat sa manance, sa mearga, sa se joace... Este adevarat ca am fost langa el la fiecare zambet, la fiecare cazatura cand a inceput sa mearag...
A fost o experienta fantastica. Dar foooarte obositoare.
Simteam ca ma tampisem... Eu sunt si o persoana activa careia ii place meseria aleasa si munceste cu placere. Doi ani inconjurata doar de biberoane, sterilizari, jucarii, pampers, discutii exclusiv despre bebei... ma facusera sa-mi pierd putin increderea in mine....
Plus ca eram aproape exclusiv mama si doar 15% femeie....
Acum, m-am intors la serviciu cand eleni avea 4 luni fortata fiind de noua lege ce-mi dadea doar 6 milioane pe luna.
Dar, marturisesc ca ma simt extraordinar !!!!
Am si norocul de a avea un program scurt asa ca nu stau departe prea mult de puii mei.
Am si norocul de ai sti acasa cu mama care are grija de ei.
Iar la serviciu ma simt "vie" in alt fel decat acasa.
Iar cele cateva ore petrecute aici ma fac sa ajung - culmea !!! - acasa cu forte proaspete, cu un maaare dor de ei si plina de veselie ca-i vad, dornica sa ma joc cu ei....
Eu sunt de parere ca poti impaca foarte bine si viata profesionala si pe cea de mama cu conditia sa-ti doresti asta, sa nu fie ca o pedeapsa intoarcerea la serviciu...
Pentru mine la primul copil a ma fi intors la serviciu asa devreme era ca o pedeapsa.
Acum - la al doilea copil - mi se pare a fi un fel de "bonus"....
si Eleni - 05.02.2008
, mersi pt. incurajare. Imi doresc tare mult sa lucrez in domeniul asta, pe mediu, cand am terminat masterul, am vrut copil si nu mi s-a parut potrivit sa-mi schimb job-ul. In schimb, acum este momentul potrivit, am bb-le dorit, a crescut mare, are cu cine sta si pot avea grija si de cariera. Program redus am si eu ..si flexibil in functie de nevoile copilului (de fapt asta a fost prima conditie care am pus-o) asa ca sunt convinsa ca ma voi descurca, doar inceputul va fi greu, ca orice schimbare.Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ginnette spune:
Asa, sa continui:
Cristina (si Vali(honey)) bafta la interviu.
Cristina, si eu aveam impresia c-o sa ma uite, cand plec la munca, dar n-a fost asa: cand ajung acasa si ma vede incepe sa dea din maini si din picioare si sa rada cu gingiile.
Ramo, eu iaurt ii fac din jumatate de litru LA DORNA (1.5 % grasime), pe care-l pun la fiert si cand fierbe pun jumatate de borcan iaurt NAPOLACT (3.5 % grasime de 200 gr); si il las de seara pena dimineata - scuze dak ma repet.
Laura,
, geniala colega ta! - de retinut metoda ![]()
Ana
pentru melodie - s-o asculte si urechea mea!
Evident, nu pot sa vad pozele Laurei si cele cu Cazimir ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
cristacoman spune:
Alina, Ginnete, 
. Si va sta si in curte toata ziua, ca mama sta la casa.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ramonab spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Asa, sa continui:
Cristina (si Vali(honey)) bafta la interviu.
Cristina, si eu aveam impresia c-o sa ma uite, cand plec la munca, dar n-a fost asa: cand ajung acasa si ma vede incepe sa dea din maini si din picioare si sa rada cu gingiile.
Ramo, eu iaurt ii fac din jumatate de litru LA DORNA (1.5 % grasime), pe care-l pun la fiert si cand fierbe pun jumatate de borcan iaurt NAPOLACT (3.5 % grasime de 200 gr); si il las de seara pena dimineata - scuze dak ma repet.
Laura,, geniala colega ta! - de retinut metoda
Anapentru melodie - s-o asculte si urechea mea!
Evident, nu pot sa vad pozele Laurei si cele cu Cazimir
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Roxi ms, de la tine am luat reteta si data trecuta, si asa am facut da nu mi-a iesit.Am folosit alt lapte,Mili, si iaurt.Oare aia sa fie problema? Nu prea cred.O sa mai fac o data, poate am noroc de data asta.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
ginnette spune:
Mai aveam de scris:
Alinatudor, super margelele - e magazinul ei?
Ana - acum am citit cu atentie - cum sa fii
?! Ce, noi suntem la circ aici? ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
irinouka spune:
A PAPAT SUC DE MERE! :-)))))))))))))
ura, palugelul s-a facut mare!