Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

... a descoperit iannis un loc in bucuresti unde se mananca un ghiros adevarat ca in grecia.... si mooor de pofta !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

unde, unde??

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

laurici, sa vinzi si la mine pontul cu ghiros, te roooog!!!
a, nu ti-am zis ca-n septembrie plecam in grecia. :-))) o sa stam cam 10 zile-n thassos. n-am mai calcat pe pamant elen pana acum, de-abia astept.

cat despre ajutor, nu, n-are cine. mama lucreaza. ma rog, acum e in vacanta (e profa) si s-a dus cu tata la munte. nu stiu cum se face, dar zilele astea sunt plecati cam toti din jurul meu. ai mei - la munte, cum ziceam. dragos - la cluj, vine duminica. maica-sa - la sibiu. asa ca sa vreau sa ma ajute coneva ziua, sa stea cu rares sau sa il scoata la plimbare ca sa ma odihnesc un pic, tot n-ar avea cine. dar am rabdare, cum ai zis si tu. nici macar nu vreau sa devina cel mai cuminte baiat din club...vreau sa devina mai cuminte si atata. sau sa nu-l mai supere acel "ceva" caruia nu-i dau de cap si care clar il deranjeaza in perioada asta.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

laurici, sa vinzi si la mine pontul cu ghiros, te roooog!!!
a, nu ti-am zis ca-n septembrie plecam in grecia. :-))) o sa stam cam 10 zile-n thassos. n-am mai calcat pe pamant elen pana acum, de-abia astept.

cat despre ajutor, nu, n-are cine. mama lucreaza. ma rog, acum e in vacanta (e profa) si s-a dus cu tata la munte. nu stiu cum se face, dar zilele astea sunt plecati cam toti din jurul meu. ai mei - la munte, cum ziceam. dragos - la cluj, vine duminica. maica-sa - la sibiu. asa ca sa vreau sa ma ajute coneva ziua, sa stea cu rares sau sa il scoata la plimbare ca sa ma odihnesc un pic, tot n-ar avea cine. dar am rabdare, cum ai zis si tu. nici macar nu vreau sa devina cel mai cuminte baiat din club...vreau sa devina mai cuminte si atata. sau sa nu-l mai supere acel "ceva" caruia nu-i dau de cap si care clar il deranjeaza in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roxanici, irinuka, ghiros asta se gaseste la un colt de strada este vorba de str Eminescu in sensul de mers spre romana. La un moment dat - mai aproape de p-ta romana - este o benzinarie petrom mare, cam in capatul strazii drobeta. Pe dreapta, pe un colt se vinde la un parter de cladire mai multe chestii . Sa cereti ghiros (de pui sau porc... ce preferati! ) dar cu clatita greceasca. Iannis si prietenii lui apreciaza ca este exact ca in grecia. Oricum, chestia aia este a unui grec. Iar ghirosul asta costa 9 lei.

Irinuka - sa aveti o vacanta minunata! Il luati si pe rares cu voi? Eu nu am fost niciodata in thassos dar tocmai s-a intors o colega de serviciu de acolo si a fost super incantata de tot ce a gasit...
Acum, a spune ca un loc este perfect sau nu pentru vacanta depinde de asteptarile fiecaruia, de ce inseamna "vacanta" pentru fiecare....
Cert este ca peisajul este superb, marea super iar oamenii aia stiu sa faca turism... adica sunt amabili si politicosi.

Nasol ca esti singurica cu rares in perioada asta. Trebuie sa incerci macar ziua sa te odihnesti caci daca ai grija exclusiv de rares fara sa te mai bagi in seama si pe tine putin.... sa nu te imbolnavesti si tu si apoi sa fie mai rau....
si baga si tu vreun magneziu sau calciu din cand in cand daca simti ca esti obosita rau!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mai fetelor..azi sunt cam "activa"..va citesc si mai sis criu..yupii

Stancutza...te invidiez..dar nu la modul rau...noi suntem tare straini..desi ne-am vazut visul indeplinit (acela de a avea o casa)..nu mai avem timp de noi..iar grija banului..pe care vrem sa il dramuim cu cap astfel incat sa ne ajunga de la un salariu la altul..ne apasa..si parca nu ne mai vedem...printre griji...iar eu am energie si dorinta numai pt stefy..atat..pur si simplu nu mai am putere sa mai "socializez" si cu sotul...si uite asa.,..dormim in camere se parate...ca sa se odihneasca macar el..timp impreuna avem super putin...in care ne povestim cum a fost ziua...pe scurt evident..caci suntem obo..sper sa treaba repede..stiu ca nu va trece de la sine..si ca trebuie sa fac eforturi..dar pur si simplu acum nu am energie si putere pentru asta...
Sper sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste perioada asta aglomerata psihi, ca sa zic asa, si sa ne regasim candva..trebuie..caci ne iubim mult..si nu putem trai unul fara celallat..dar grijile parca nu ne dau pace...

Off...am avea mare nevoie de un concediu..in 2...desi nu cred ca as putea lasa pitik fara sa o vad mai mult de o jumate de zi...:(

Asta e...poate reusim macar intr-o sambata sa o duc la mama si sa stam noi doi...sa ne regasim ...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BRAVO BEBE RARES!!!!!!

quote:
citat din mesajul lui irinouka

A PAPAT SUC DE MERE! :-)))))))))))))

ura, palugelul s-a facut mare!

codashii diversificarii

irina de bebe rares (23.01.2008)

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, la masa la care ii dai iaurt, mai papa Adelutza si laptic sau nu?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:
citat din mesajul lui ramonab

Am vizionat pozele, Laura sunt frumoase, cum zici tu ca nu, da recunoaste ca te-au ajutat modelele mai mult

Fetelor, voi cand dati iaurtul la copii?Intre mese sau seara,cand?
Mie tot nu mi-a reusit iaurtul.Poate ma ajuta careva caruia i-a iesit.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

cat despre iaurt... si pe mine ma intereseaza..
inca nu am inceput sa-i dau iaurt. Se recomanda a fi dat dupa 7 luni ?
De ce nu mi-o fi zis doctorita nimic de iaurt?

si Eleni - 05.02.2008

Eu i-am dat ieri prima data
Iaurt natural Monor , cam 60 de grame amestecat cu o lingurita de cereale si o lingurita de piure de mere .
I l-am dat ca o masa de la ora 17.00.
Spre surprinderea mea sincera l-a papat cu foarte multa placere si daca mai aveam in castron ar mai fi mancat

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Octavian George

Alexandru Cristian

Eric George

Matei Cazimir

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Dragelor,
v-am spamuit un pic pe mail-ul comun.

DAR PT ALBUM poza n-am trimis-o inca, a mai intrebat cineva, pot face asta duminica cel mai tarziu, da?

Ellenuta, cateva vorbe mai dure sunt bune din cand in cand dar greu sa aiba un efect de lunga durata la o placintuta ca mine :-)
Va pup pe toate si continui sa va citesc si imi recuperez absenta indelungata, dar nu la citit mesaje ci uitandu-ma la poze!!!
O, ce frumoase sunt! Ce de bebelusi!
Micsunea

Mergi la inceput