Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

Adimercedes, multumesc din suflet de info. Sincera eu sunt fascinata de ideea de a veni acolo. Prietenii nostri din Munchen au fost acolo in luna de miere, in ianuarie. Ei sunt pasionati de natura si calatorii. Ne-au aratat pozele, traseele si au un filmulet. Ne-au povestit cu detalii. Ce sa spun, am ramas extrem de impresionata si desi am vorbit despre asta cu ei de mai bine de un an, gandul meu a ramas acolo. Problema este mai complicata insa dpdv al concediului, ca nu merita sa vii mai putin de 2 saptamani si nu stiu daca am putea sa ne mai luam niciunul din noi atat concediu. In plus ar fi fost ceva negocieri cu sotul sa renunte la schi, ca bietul de el de 2 ani incoace nu mai pupa concediu de schi (ba eu gravida, ba copiii bolnavi anul trecut). Insa cu ultima chestiune cred ca aveam mari sanse sa reusesc. Oricum nici nu imi dadea prin cap sa vin de sarbatori, e aglomerat si preturile mari. Mai vorbim noi daca o fi cazul...cine stie cand si cum. Oricum, chiar daca nu va fi anul asta, in urmatorii 2 ani vreau neaparat sa facem excursia asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Rox, pai, daca-i asa, atunci puteti incerca un iulie- inceput de august. Si sa faceti si Noua Zeelanda. Eventual cu 5 zile de schi acolo - e superb si au super dealuri (cu totul inclus, schiuri etc, mancare, masina), mai ales daca te planifici din timp, poti plati in rate (sa nu simti la buzunar), poti face lejer si bariera de corali (vezi Foul Miles Beach, Cairns, Suerfer's Paradise), Alice Springs (sa vedeti Uluru), Sydney, Melbourne (astea 2 mai frigut, asa, dar e lejer iarna aici fata de RO si e placut, mai ales daca nu ploua). Si oricum inchiriezi masina (echivaleaza pe zi cu transportul public al unei familii in concediu, deci e rentabil).

Si ia-o asa: poate avea 2 sezoane de schi pe an!!! Cred ca il convingi cu asta .

Si noi am vrut acum in NZ la schi, dar sotul nu putea sa isi ia f mult concediu si am zis ca nu vrem sa ne complicam cu zbor etc pt cateva zile. Dar la anu' e chitit sa mergem in NZ, ca am auzit ca e si mai fain (si mai ieftin) decat la noi. Si vrem sa facem helischi - in NZ se paote ;)

Fug ca s-a trezit Lisa si plange, saracuta.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, lasa ca vine el concediul si uiti de astea. Socrii ar putea sa stea cu Stefan la 10 cand vin si tu sa mergi la cumparaturi linistita. Iar cu sotul, uite exprimarea care am observat ca functioneaza la mine: nu e nici o problema, mergi sa rezolvi ce e de rezolvat, dar te rog include in program si urmatoarele....Si uite asa mai preia din ce ai tu, sau poate sa plece cu Stefan dupa el ca sa poti face si tu alte treburi in liniste.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabina, cred ca o discutie calma cu mama ta nu ar strica. Parerea mea e ca prea le pui la suflet, dar e cam greu sa nu le pui cand ti le spune mama ta. hai, capul sus!

Teo, e posibil sa dea dependenta pastilele alea, dar ma gandesc ca dr stie cum sa faca sa te scape de ele. Intr-adevar, poate iti lipseste o cafea strong, o cioco mare ca sunt bune de ridicat moralul. La mine cel putin functioneaza, desi dupa o cioco ma simt vinovata ca am mancat prea multa si ingrasa Hai ca aberez, nu sunt chiar in apele mele.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

quote:

Sim, lasa ca vine el concediul si uiti de astea. Socrii ar putea sa stea cu Stefan la 10 cand vin si tu sa mergi la cumparaturi linistita. Iar cu sotul, uite exprimarea care am observat ca functioneaza la mine: nu e nici o problema, mergi sa rezolvi ce e de rezolvat, dar te rog include in program si urmatoarele....Si uite asa mai preia din ce ai tu, sau poate sa plece cu Stefan dupa el ca sa poti face si tu alte treburi in liniste.

Rox ,

Poze

Socrii ar putea sa stea, dar Stefan sta cu ei? Plus ca oricum ii las pe toti acasa si ma duc la dentist. Sa se descurce cum or putea unii cu altii. Mda, trebuie sa imi fac o lista cu ce e de facut si sa ii trasez taskuri clare, vad ca altfel nu se poate.

Am vazut pozele, sunt superbe. Andrei e mortal cu fustita aia, iar Alex e o adevarata printesa.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Adimercedes, hai ca m-ai dat pe spate cu asta! Nu ma gandisem. Mai ales daca nu e foarte aspra iarna merge! Numai ca pica inotul printre rechini si canioanele alea de fusera ei. Coralii zici ca merg? Dar cum se face acolea? Eu credeam ca se lasa cu scufundari si altele asemenea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

V-am lasat, ma duc sa fac lista si sa vad ce reusesc sa rezolv azi.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Sim, din nou. Fustita i-a pus-o Alex, e fusta ei de Barbie cica. Sa vezi ce haios se vedea din profil cum ii ieseau pulpanele lui Andrei. Eu zic sa faci lista ca e super pentrue eficientizar, ca sa te organizezi tu dar sa ii organizezi si pe altii. Iar Stefan va sta si cu socrii tai pana la urma, ca doar mai sta si la cumatra. Si va sta el la gradi, deci nu ii strica sa se obisnuiasca cu altii, mai ales ca acum este acasa la el totusi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rox super pozele, mi-au mai ridicat moralul, cei atomicei si Andreiului meu preferat e tare dulce in fusta

Sim spor la treaba si nu dispera , ai sa vezi ca o sa le faci pe toate in timp util

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Salutare!
Ne-am intors si noi de la munte alaltaieri. Am fost la Cheile Gradistei si la Busteni. A fost vreme buna , exceptie marti cand a plouat toata ziua si am iesit doar la masa.
Luca s-a comportat f. bine pt varsta lui. Nu prea a mai vrut borcane a mancat cu noi de la restaurant. La inceput mi-a fost frica de vreo enterocolita dar a mancat doar supe , piept de pui , piure. Nu mai vroia mancare din borcanel. Are mama baiat mare.
A dormit f bine. In masina pe drum a fost ok. A fost un concediu ok cu un copil de 10 luni. Si cel mai important nu au fost probleme de sanatate.Merge tinut de maini sau cu hamul.Sunt doar ingrijorata ca nu avem inca dinti.
La intoarcere e mai greu: vrea cu noi in pat (10 zile a dormit cu noi), plnge dupa noi mult. Ieri a stat cu bona, noi mai avem ceva treburi de rezolvat. Plansete la greu cand ma vedea in rest a fost linistit. Sper sa se adapteze repede ca la 1 sept merg la munca.
In rest: nu prea mai vrea cereale, lapte praf nu vrea deloc, iar tati suge doar de alint. Cred ca o sa-l intarc dar vreau sa se readapteze cu bona ca sa nu fie si asta un motiv de stres pt el.Sta bine cu greutatea chiar daca ziua nu papa foarte mult iar noptea se trezeste doar o data si papa la san 3 minute.
Avem o saptamana incarcata si el e ziua cu bona, doar dupa 5 iese cu noi. Vreau si eu putin timp pentru shopping , vine vremea serviciului. Dar nu prea am timp. Vorba lui Bernix si Rox contabilitatile alea...
Va pup
Mai vorbim
Luca si Mada 28

Mergi la inceput

quote:

Sim, din nou. Fustita i-a pus-o Alex, e fusta ei de Barbie cica. Sa vezi ce haios se vedea din profil cum ii ieseau pulpanele lui Andrei. Eu zic sa faci lista ca e super pentrue eficientizar, ca sa te organizezi tu dar sa ii organizezi si pe altii. Iar Stefan va sta si cu socrii tai pana la urma, ca doar mai sta si la cumatra. Si va sta el la gradi, deci nu ii strica sa se obisnuiasca cu altii, mai ales ca acum este acasa la el totusi.

Rox ,

Poze

Hihihi, parca e o fustita de hula - hula. Am facut intre timp lista, mai am de alocat resursele pe taskuri (uite la ce duce job-ul, eventual fac si un Gantt ) Cu Teo a stat cuminte, si Luy s-a inteles cu el luni la dentist, dar cu socrii mai greu sta. Nu stiu nici eu de ce.

Intre timp am hranit si cupilu, si pe mine, am intins si rufele, asa ca am sters-o sa mai rezolv si altele. Sa aveti o zi buna.

Teo, astept telefonul.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput