Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello !
Rox, m-am trezit de la 6 jumate, dar am facut o multime de treaba pana acum : am calcat am bagat deja a 2-a masina de rufe la spalat, bucatareala, alintaceala...
am vazut si pozele, ce sa mai zic, m-as muta si io acolo, intr-un castel ( sunt modesta, nu ?). Atomica era in al 9-lea cer, clar. Dar nici mami de atomica nu era prea departe .
Ma bag sa le mai vad o data.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

m-a enervat un tzantzar azi-noapte, de ani de zile n-am avut tantari si au aparut acum. Vreau sa cumpar pastile de-alea raid, oare e ok pentru Andreiutz sa doarma in camera cu pastila-n priza ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Sim, asa se intampla si la noi, inainte de concediu intru-n vrie si mi se pare ca nu face nimeni nimic.Si eu functionez mai eficient cu lista . Ce mai face draguta Luy, tot n-a rezolvat cu netul ?

filme Ghighi

Mergi la inceput

Sa va zic ce surprizoaie mi-a facut sotul ? Sa nu va zic ?

filme Ghighi

Mergi la inceput

Io inca nu m-am obisnuit cu Ghighi biped si ma impresioneaza tare de fiecare data cand il gasesc in picioare in mijlocul camerei .
In sfarsit a inceput si el sa ma strige si o face cu mare intonatie, zice si mama si mam-ma.
N-a avut cojitze pe cap cand a fost bebelus si are acum. I-am dat cu ulei dar nu trec, trebuie sa le curat cu mana.Cred ca o sa-i schimb samponul, pana acum am folosit numai nivea.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Maria, ce faci ? Ti-au sosit ajutoare ?

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Rox ai niste puiuti superbi am fazut pozele sunt foarte frumoase

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ziua buna si de la noi!

Io-s cam in urma cu cititul,la cat s-a scris in ultimul timp...
Sabina nu stiu cu ce te incalzeste,daca iti zic ca si eu numai critici imi aud de la taica-meu,dar m-am obisnuit sa nu-l mai bag in seama.Inainte ma consumam mult,plangeam mult...acum gata.Nu stiu,dar unii au parte de parinti prea intelegatori,iar altii de parinti extrem de rigizi si plini de idei fixe..sa-ti treaca supararea.

papanashosa stii ca si eu tot de mai tineri am avut parte,fostul era cu 3 1/2 mai mic,actualul cu 1 1/2

La multi ani MYRAL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi!!!

Bernix, intradevar Daria e inaltuta. Nici la greutate nu sta foarte rau.
Cred ca fetele vor sa fie vegetariene ceea ce nu e deloc rau. Trebuie doar sa avem grija sa primeasca suplimente de fier si sa isi proteinele din altceva.

Cu chiria a fost un noroc. La a 5-a vizionare a gasit apt cu 3 camere, mare, destul de modern, la etajul 1 si destul aproape de proiectul lui.
Multumesc

Sabina Y. eu nu cunosc sistemul gradinitelor de stat din Japonia (feelingul meu e ca in general desi au persoane pregatite tendinta e sa fie cam kibishi).
In schimb iti recomand cu caldura scolile private in limba engleza. Multe adopta ceea ce se numeste Pozitive Guiding in educarea copiiilor plus ca au un curicullum foarte bun.
Merita sa o inrolezi la ceva de genul www.abcinternationalschool.com

Papanash, spune-ne surpriza, nu ne mai tine ca pe jar.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noi am fost la plimbare cu bichi si Matei. Am fost linga brajul de pe Bistrita. Era dat drumul la una din porti si Matei a fost foarte incintat sa vada "cascada".

Daria e topita dupa Matei si incerc sa o tin cit mai mult in preajma lui desi astazi afost cam mitiit. Dupa ce ca i-a carat bichi bicicleta jumatate din drum la sfirsit a inceput sa "plinga" ca el crea la scrinciobbbbbbbbbb. Nu s-a lasat ina nu l-a dus bui.
Doamne, ce ne asteapta!!!

Offfff, iar am uitat. Carpatina, sotul lucreaza in Bucuresti, vine acasa doar simbata si duminica (pina acum statea la hotel, acum a hotarit sa inchirieze urmind sa cautam intre timp sa cumparam ceva bun). E prea scurt timpul petrecut impreuna de aceea o sa merg si eu la Bucuresti cu Daria. Eu nu prea ma dau dusa din Pitra Neamt pentru ca e civilizat, aerul e curat si e un oras sigur.
Oricum casa mea va ramine aici, pus ca mai avem ceva proiecte in desfasurare.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput