Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
Anandrei spune:
Buna dimineata! Am bagat si eu nasul aici sa vad ce mai faceti! Ai mei m-au innebunit, ca sunt dependenta de internet, fiindca lor li-l pasez pe david ca sa va citesc
.
Frumos aseara in parc, relaxant. Baiatul meu a fost singurul cavaler, dar nu prea l-au bagat fetele in seama, ele au sporovait intre ele! Superbe fete, n-am ce zice, mandra Eleni care tragea cu urechea la tot, Eva ranjita si Adelutza frumousica, cu genele ei frumoase!
Dupa-amiaza vine iar Mitsu la dr. Eu vreau sa vin in parc si Laura a zis la fel. Daca nu mai ploua, cine ar vrea sa mai vina?
Va pup. revin
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
ginnette spune:
Dak ajung in timp - ca ma duc la Primarie, cum plec de la serviciu - vin si eu; te sun sau pe Laura.
Evident c-am uitat sa-ti dau SMS cu nr. 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
nemary spune:
neata zuzici! toate bune? sper ca da. ce ziceti, ne vedem saptamana viitoare in Tineretului?
o zi linistita cu copii papaciosi va doresc 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Povestea Darului plangacios
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
grati.ela spune:
'neatza fetelor! ma bag si eu la o cofee...am terminat partea I din programul zilnic (facut ordine in bucatarie, sufragerie, birou, bai, trezit Ozi si dat sa manance, facut papi pt Tudor)...pe Ozana a luat-o Bubu (tatal meu) in parc iar pe Dudu nici nu-l simt...cred ca e fericit ca are matzucul plin: a papat 100gr piure de fructe (piersica si mar) cu foarte mare placere. Noaptea trecuta a dormit mai bine pt ca l-am tinut in patucul lui...a mai miorlait dar dak nu a gasit tzitzi a adormit la loc...dimineatza insa era fresh la ora 6.30. Dr mi-a zis ca doarme prea mult de plictiseala (e drept ca dimineatza prinde un somn de o ora, pe la 14 rade 2 ore si seara de pe la 19 doarme tot cam 2 ore (dak e in parc doarme si mai mult...aerul de afara parca-l sedeaza). Si noi am amanat vaccinul din motive de raceala,,,e drept ca a trecut dar dr a zis ca am timp. Vrem sa plecam insa la mare si....MI-A VENIT CM( ieri, la fix 6 luni)
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
laura_dimitris spune:
Apropo fetelor,... a venit ginette cu adelutza nemachiata , fara fond de ten, far rimel, fara ruj... si ... este la fel de frumoasa ca si in fotografiile in care pare machiata asa de perfecte ii sunt trasaturile.
Eu nu le cunoscusem pana aseara pe adelutza si pe mama ei ... Sunt super misto amandoua !!!
Cat despre faptul ca eleni a mea este "mandra" cum spune roxana...
Asa pare...
Eu nu sunt insa incantata... Pe cuvant daca am vazut vreun alt copil asa serios cum este ea... Rade asa de rar....
Si doar la tata-sau, frate-sau sau la mine....
Aseara a avut loc o premiera pentru ea... i-a zambit un pic lui tata-socru andrei - taticul lui davidosu'-pufosu'.
Can rade este si ea mai frumoasa decat apare in fotografii unde zici ca este un baietel incruntat tot timpul...
Mama ei o iubeste insa la nebunie si o vede minunata si asa serioasa/incruntata/suparata cum este cand suntem afara....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui nemary
neata zuzici! toate bune? sper ca da. ce ziceti, ne vedem saptamana viitoare in Tineretului?
o zi linistita cu copii papaciosi va doresc
Maride Daria Maria(29.01.2008)
sunt tot mai mare![]()
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Povestea Darului plangacios
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Nu vreti mai bine, in Cismigiu sau Carol sau si Hereastrau? E departe rau, Tineretului si se plictiseste buburuza mea in trafic, ca fac ceva pan-acolo.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
danonique spune:
Cred ca voi continua sa beau cate o cafea pe zi ca in ambele sarcini am baut.Ma sperie tot ce va urma.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui danonique
Cred ca voi continua sa beau cate o cafea pe zi ca in ambele sarcini am baut.Ma sperie tot ce va urma.
poze albert
care este data probabila a nasterii ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
Mutlu Roxi, si mamei tale, mi-e mi se pare ca Adelutza are ochii si mai mari.Daca ii adunam odata impreuna nu o sa zica nimeni ca nu sunt gemeni, sau macar frati.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
danonique spune:
I-am spus mamei ca sunt iarasi insarcinata si nu s-a bucurat deloc.M-a intrebat putin ironic daca eu ma bucur.Ma asteptam la o reactie mai blanda dar asta e.Am impresia ca toti ma privesc ca pe o nebuna si mi se sugereaza ideea de avort.Eu nu vreau asa ceva si ma rog sa pot duce sarcina la termen si sa am un bebe sanatos.
poze albert