Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
danonique spune:
Laura inca nu am calculat data nasterii dar UM a fost 1 iulie iar data conceptiei pe 12 iulie de ziua mea.A fost singura data cand nu ne-am protejat.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris
Apropo fetelor,... a venit ginette cu adelutza nemachiata , fara fond de ten, far rimel, fara ruj... si ... este la fel de frumoasa ca si in fotografiile in care pare machiata asa de perfecte ii sunt trasaturile.
Eu nu le cunoscusem pana aseara pe adelutza si pe mama ei ... Sunt super misto amandoua !!!
Cat despre faptul ca eleni a mea este "mandra" cum spune roxana...
Asa pare...
Eu nu sunt insa incantata... Pe cuvant daca am vazut vreun alt copil asa serios cum este ea... Rade asa de rar....Si doar la tata-sau, frate-sau sau la mine....
Aseara a avut loc o premiera pentru ea... i-a zambit un pic lui tata-socru andrei - taticul lui davidosu'-pufosu'.
Can rade este si ea mai frumoasa decat apare in fotografii unde zici ca este un baietel incruntat tot timpul...
Mama ei o iubeste insa la nebunie si o vede minunata si asa serioasa/incruntata/suparata cum este cand suntem afara....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
mama, cred ca n-am mai simtit furnicaturi (ca asa ma manifet cand ma 'rushinez') din liceu
Multi
pentru aprecieri.Mie-mi place de Eleni, chiar si-asa 'serioasa'; si poate zambeste doar la cine merita, nu la toata lumea (ca a mea, care rade si in autobuz, la straini, indiferent dak se vorbeste sau nu, cu ea).
Si la tata-socru e normal sa zambeasca, doar asa se incepe cucerirea
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
danonique spune:
Era undeva un calculator al datei probabile a nasterii dar nu il mai gasesc.Stie cineva unde il pot gasi?
poze albert
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui danonique
Era undeva un calculator al datei probabile a nasterii dar nu il mai gasesc.Stie cineva unde il pot gasi?
poze albert
Aici : http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=138
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Dana,
intra pe m u c c e l m i c si cauta 'calculator data probabila a nasterii '(ca nu ma lasa s pun link-ul).
Si eu zic sa nu te mai gandesti la ce zic altii (chiar si din neam); dak voi 
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Si la tata-socru e normal sa zambeasca, doar asa se incepe cucerirea
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

cat despre laude... le meritati cu prisosinta amandoua !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Dana,
intra pe m u c c e l m i c si cauta 'calculator data probabila a nasterii '(ca nu ma lasa s pun link-ul).
Si eu zic sa nu te mai gandesti la ce zic altii (chiar si din neam); dak voi
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
vroiam sa zic ca dak voi doi sunteti fericiti si n-aveti nici-o urma de indoiala, totul o sa fie bine

!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
danonique spune:
Sa va mai spun despre prichindeii mei ca nu am mai spus nimic de ceva timp.Vanessa e foarte geloasa pe Albert.Daca ma vede cu el in brate plange sa o iau pe ea.Stiu ca il iubeste ca dimineata abia asteapta sa il vada dar e inca micuta si nu intelege de ce el poate sta in brate si ea nu.Incerc sa o alint cat de mult pot dar parca nu e destul pentru ea.A inceput deja scandalul de la jucarii.Au 3 cutii pline dar daca Albert ii ia o jucarie i-o trage din manuta si ii spune ca nu e a lui.In schimb ea vrea sa se joace cu cele care oficial sunt ale lui Albert.
poze albert
stancutza spune:
quote:
citat din mesajul lui danonique
I-am spus mamei ca sunt iarasi insarcinata si nu s-a bucurat deloc.M-a intrebat putin ironic daca eu ma bucur.Ma asteptam la o reactie mai blanda dar asta e.Am impresia ca toti ma privesc ca pe o nebuna si mi se sugereaza ideea de avort.Eu nu vreau asa ceva si ma rog sa pot duce sarcina la termen si sa am un bebe sanatos.
poze albert
Imi pare rau pentru reactia mamei tale. Va avea inca un nepotel, asta e subiect de bucurie, mai ales ca si voi il vreti. Nu esti in nici un caz nebuna! Albert va avea cam un an si 4 luni atunci, iar Vanessa va fi domnisoara in toata regula. Cu ajutor, va veti descurca excelent.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
roli25 spune:
Buna dimineata,
Piciu meu a adormit pe balcon, deci amanam plimbarea, eu mi-am luat o mica pauza de cafea si net. Il astept cu piureul de fructe facut sa pape cand se trezeste si sa iesim.
Am vazut poze de la intalnire cu 3 domnisoare frumoase si delicate si un cavaler mandru si voinic. Tare frumos a fost. Azi nu ma mai incumet sa traversez Grantu ca se anunta iar ploi. Sunt pe faza insa daca se anunta vreo intalnire zilele viitoare ca se termina ploile. Dar in Kiseleff sau Herastrau nu vreti?
Danonique nu te intrista ca cei din jur nu se bucura. Important e ce simti tu. Stii cum e, Dumenzeu iti da cat poti sa duci, iar daca ti-a trimis inca un bebe inseamna ca stie ca il meriti si ca il vei creste cu aceeasi dragoste si daruire ca pe Vanessa si Albert. In timp se vor obisnui cu ideea.
Jelimoni te inteleg tare bine cum e cu sotul mai mult plecat, si al meu munceste enorm si nu apuca sa mearga cu noi in vacanta. Si anul trecut si anul asta nu a reusit decat cateva zile la mare, dar eu am mai luat o prietena sau pe ai mei si am plecat cu copiii, ca sa nu-i tin in Bucuresti.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4