Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

danonik nu vrei sa vii si tu cu copilasii la urmatoarea intalnire ? care dealtfel sper sa o organizam intr-un parc mai aproape un pic de mine.

alinatudor ce frumos exprimi tu dragostea fata de bebita ta, pare ca ai asa, un har al exprimarii sentimentelor!

laurad merci de info, tu ai trecut-o pe Eleni pe pasap tau?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Rodicamarza, Alinatudor si eu am bb marait noaptea si nu numai, acum zic ca poate e e la diversificare si de la viitorii dintisori, care probabil cresc in gingie momentan si poate il mananca, dar pana la diversif ce a avut? Al meu e realmente galagios,nu plange, urla direct daca e, nu se-ncurca.In brate ii trece instantaneu. Deh, las-ca se fac ei mari. Imi dau seama ca este mai greu cand dimineata mergi la job.Pup mamicile curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mai fetelor, ce frumos spuneti voi despre bebei, parca imi vine sa ma apuc hapt amu, sa mai fac unu.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

DANONIQUE: Am sa vin in ajutorul lui Virgo: ieri i-am luat iubitului meu doua perechi de shlapi marimea 46, crezi ca ajunge ca sa nu iti mai faci sange rau pt ce spun altii???? Pe mama ta las-o in pace desi pot intelege perfect ce mult te-a durut atitudinea ei. Aici contezi tu si sotul tau si nimeni altcineva. O sa va fie foarte greu, nu spune nimeni nimic, dar cum sa pui in discutie problema avorului? Oamenii astia sunt nebuni. Stii cum spuneam noi cand eram gravidute: TREBUIE SA FII ZEN PT PUIUL DIN BURTICA. El o sa fie puiul nostru al tuturor de-aici si orice alt puiut ar mai apare in burtica la alta zuzica, la fel!!!! Nu/i asa, fetelor????

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui emabucuresti

danonik nu vrei sa vii si tu cu copilasii la urmatoarea intalnire ? care dealtfel sper sa o organizam intr-un parc mai aproape un pic de mine.

alinatudor ce frumos exprimi tu dragostea fata de bebita ta, pare ca ai asa, un har al exprimarii sentimentelor!

laurad merci de info, tu ai trecut-o pe Eleni pe pasap tau?

da. pentru ca m-am invatat minte de la dimitris..
caruia i-am facut pasaport individual
Dar, desi au termen de valabilitate de 3 ani ( sau 5 ??? ) pasapoartele copiilor trebuie schimbate mai repede... caci nu mai corespund infatisarii...
eu lui dimitris i-am facut tot la 6 luni pasaport iar la 1 an si 2 luni cand am vrut sa ies cu el din tara i l-am aratat unui politist ( norocul meu ca inainte de a iesi din tara !!! ) si ala mi-a spus ca nu mai seamana baiatul meu cu bebelusul de 6 luni din fotografie...
Si atunci.... de ce sa dau acum 1 milion de lei cand anul viitor ar trebui sa-i fac alt pasaport/ alta poza.... ?!
Asa m-a costat doar 6 lei si oricum, nu pleaca eleni a mea singura din tara fara mine....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Aweya pupici si tie si baietelului dulcic! Mai povesteste-ne ce face acum la 6 lunite?

apropo de constipare, am citi ca ceaiul de musetel este deasemeni bun, o sa-i fac si eu lui bb, ma feresc cat pot de mult de supozitor, mi-era frica zilele trecute ca ajungem la el dar cred ca nici nu am in casa. Mi-e frica sa-i dau prune, voi ati dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui AngeliquedeS
[El o sa fie puiul nostru al tuturor de-aici si orice alt puiut ar mai apare in burtica la alta zuzica, la fel!!!! Nu/i asa, fetelor????

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

ASA ESTE! ASA ESTE !!!![/b]

Bine spus Angi !!!
Dana, ia fugutza la mamici de martie aprilie 2009 ca venim dupa tine acolo sa te sustinem!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Laura imi amintesc discutia despre pasap cand ai spus ce si cum despre pasap lui Dimi. merci frumos, si eu asa vreau, sa-l trec pe bb la mine.

Mergi la inceput

cautam un emoticon cu aplauze pt Angelique, da nu am gasit.Asa e cum zice Ange, noi toate suntem cu tine.
Eu una, abia astept sa ne spui cum ai fost la control, ce ai vazut la ecograf, etc, o sa retraim toate emotiile de cand eram gravide.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui emabucuresti

Aweya pupici si tie si baietelului dulcic! Mai povesteste-ne ce face acum la 6 lunite?

apropo de constipare, am citi ca ceaiul de musetel este deasemeni bun, o sa-i fac si eu lui bb, ma feresc cat pot de mult de supozitor, mi-era frica zilele trecute ca ajungem la el dar cred ca nici nu am in casa. Mi-e frica sa-i dau prune, voi ati dat?

eu ii dau prune, si nu am avut probleme deloc, chiar ii plac foarte mult.

Mergi la inceput