Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
Ereena spune:
va mai ganditi la varianta albumului? eu propun asa , o singura poza cu bebe singur sau impreuna cu mami , si fac un clip cu fundal muzical,astept propuneri de melodii. daca vreti mai multe poze inseamna sa le trec intai printr-un program ,apoi sa fac clipul si e cam mult de munca. e spuneti, haideti ca sunt dornica d emunca:-)
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
ramonab spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
va mai ganditi la varianta albumului? eu propun asa , o singura poza cu bebe singur sau impreuna cu mami , si fac un clip cu fundal muzical,astept propuneri de melodii. daca vreti mai multe poze inseamna sa le trec intai printr-un program ,apoi sa fac clipul si e cam mult de munca. e spuneti, haideti ca sunt dornica d emunca:-)Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Eu sunt de acord.Trimit poza pe mailu comun?
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
ginnette spune:
quote:
va mai ganditi la varianta albumului? eu propun asa , o singura poza cu bebe singur sau impreuna cu mami , si fac un clip cu fundal muzical,astept propuneri de melodii. daca vreti mai multe poze inseamna sa le trec intai printr-un program ,apoi sa fac clipul si e cam mult de munca. e spuneti, haideti ca sunt dornica d emunca:-)Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Cum iti e tie mai usor

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
iulia82 spune:
'Neatza fetelor!Profit ca doarme micul tiran sa vad ce mai faceti.M-am uitat la poze si nu mi-a venit sa cred ce mult au crescut bebelusii astia frumosi.
Noi suntem bine,doar ca avem un program foarte incarcat,plimbari prin parc toata ziua,seara baita si somnic,asa ca n-am mai avut cum sa intru pe forum.In plus Iris e foarte agitata noaptea,manaca la 9,la 2,la 4 si la 7 dimineata,asa incat am uitat ce-i aia noapte dormita.E dependenta de tzitzi,ar sta cu nasu-n ea toata ziua,chiar si in parc trebuie sa suga un pic inainte sa adoarma...in rest e vesela,vorbareata si cumintica.
DANA felicitari pt viitorul membru al familiei tale.Ma bucur tare mult pt tine;sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe cuminte,sanatos si frumos.
V-am pupat!!
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
ginnette spune:
quote:
astept propuneri de melodiiMatei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
mie-mi place ONCE OUPON A TIME IN DECEMBER (http://www.trilulilu.ro/ramona_bluee/a34d11fae4fdf4) ca la mine s-a intamplat in decembrie.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
quote:
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Avand in vedere ca mie imi place tare mult cum a iesit primul album... am incredere deplina in tine si in gusturile/ideile tale si in privinta acestuia de al doilea...
Oricum, mertiti muuulte felicitari si pentru munca de la primul dar si pentru la ce te inhami acum....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
M-am uitat la albumul nostru de zuze, Doamne ce mici au fost bebelusii nostri, nu-mi vine sa cred.
Chiar mi-am dat seama ca lipsesc multe fete de pe forum.Iulia esti printre ele.Arata-ne si noua niste pozici noi cu Iris, ca ne-a fost dor de ea.
Mai lipseste Breaz, Galaxy, Danibv, multe multe.Oare de ce nu mai scriu?
Ellenuta spune:
roxana mama ce vis .. eu cred s-a marait de la dintisori, stai linistita!!!
moni eu cred ca ar trebui sa mergeti la mare, pe bune!
laurici eleni e frumoasa oricum!! 
dana nu inteleg de ce nu te sustin ai tai. un copil e un dar de la Dumnezeu!!! eu iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine si sa fiti sanatosi cu totii.
angi
ce frumos ai spus!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ramonab spune:
Fetelor, cum fac sa imi salvez albumu de zuze in calculator?
Ereena spune:
pun acum pe blog un clip cu matei sa vedeti cam ce as vrea sa fac. imi spuneti daca va place.
ramonab ,eu m-am gandit la o singura poza astfel filmuletul nu va fi foarte mare si il pot incarca sau(asta nu sunt prea sigura) cvi-l pot trimite fiecareia. albumul nu il poti descarca ,webshots nu permite download dar pe mailul comun in drafts gasesti toate colajele, eu le-am pus poate vor fetele sa si le descarce.
acusi incarc clipul pe blog ,sper sa nu dureze4 mult
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE