Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ana mi-au dat lacrimile citind ce ai scris.Va las ca mi s-a trezit iepurasul si vazandu-ma mi-a zambit si a intins manutele sa-l iau in brate.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am vazut mesajul de la VIRGO.Voi incerca sa nu ii bag in seama pe toti binevoitorii si le voi spune din start ca eu NU fac avort.Pupici.Acum chiar plec ca nu vreau sa inceapa sa planga Albert.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Nu am mai plans demult pe forum..dar acum cand vad discutia legata de sarcina Danei..mi-au dat lacrimile...suntem intr-adevar cele mai norocoase fiinte ca avem asa copii minunati..ca ne-a binecuvantat Dumnezeu cu asa ingerasi..asa ca Dana.,..cand iti va fi greu ..sa te gandesti ca Dumnezeu a vrut asa si iti va da si puterea sa ii cresti..

Va iubesc pe toate..si ma bucur ca va cunosc...

Desi intru asa de rar in ultima vreme...tot sunt cu gandul si sufletul aici...sa stiti...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

repede mai scriu un mesaj..

Vroiam sa va spun ca ingerasul meu...are cornitze...:)
adik..e destul de plangacioasa..si
asa a fost mereu..3 luni au fost colicile..apoi urletele de noapte...acum..oboseala..dintii..sau mai stiu eu ce...cert e ca ea este o urlatoare notorie...si uneori asa ce ma oboseste..si sunt sleita de puteri..si mi se pare ca mai e o vesnicie pana se va face maricica si va dormi si ea ca un om mare....dar...
aici e un mare dar...cand ajung acasa dupa o zi de muca...imi intinde manutele ei misi..si ma apuca de fata..si deschgide gurita ei dulce..si cauta tztzica..si rade incantata cand ma vede..si apoi gangure..si e fericita..si..cand o vad ...min se umple sufletul de iubire..si nici o greutate nu mi se mai pare asa de nesuportat...si uit noptile nedormite..si uit ca nu am timp sa ma machiez..sa ma vopsesc..sa ma epilez..si uit ca sunt obosita..si uit ca mi-e greu..si tot ce simt este o mare de fericire..si nu imi mai trebuie nimik..doar sa o strang in brate..si sa ii spun ca o iubesc tare tare...si chiar daca ea nu stie ce inseamna cuvantul iubire..simte ca o iubesc...iar su7fletelul ei mic ma recompenseaza nemasurat ..cu dragoste pura si neconditionata...
A fi mama este cel mai minunat lucur de pe pamanat...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui danonique

LALA si ROXANA am calculat si ar trebui sa se nasca pe 7 aprilie 2009.

poze albert

Sa va bucurati de el/ea si sa ai o sarcina fara probleme .

Eu deschid lista de nume: Amelie - ca poti sa-i spui si Amalia - sau Stefan - ca la fel, are corespondent in romana

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Astazi Caz e la capitolul rostogoliri : de pe spate pe burta si invers ! Abia acum incepe sa-i iasa miscarea . Ce se mai distreazaaaa !

Danonique , ce bine sa faci copii asa pe neve , cand ma gandesc ca eu iar intru la inseminari , din ianuarie , ma apuca toti dracii !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui alinaatudor

asa a fost mereu..3 luni au fost colicile..apoi urletele de noapte...acum..oboseala..dintii..sau mai stiu eu ce...cert e ca ea este o urlatoare notorie...si uneori asa ce ma oboseste..si sunt sleita de puteri..si mi se pare ca mai e o vesnicie pana se va face maricica si va dormi si ea ca un om mare....dar...
aici e un mare dar...cand ajung acasa dupa o zi de muca...imi intinde manutele ei misi..si ma apuca de fata..si deschgide gurita ei dulce..si cauta tztzica..si rade incantata cand ma vede..si apoi gangure..si e fericita..si..cand o vad ...min se umple sufletul de iubire..si nici o greutate nu mi se mai pare asa de nesuportat...si uit noptile nedormite..si uit ca nu am timp sa ma machiez..sa ma vopsesc..sa ma epilez..si uit ca sunt obosita..si uit ca mi-e greu..si tot ce simt este o mare de fericire..si nu imi mai trebuie nimik..doar sa o strang in brate..si sa ii spun ca o iubesc tare tare...si chiar daca ea nu stie ce inseamna cuvantul iubire..simte ca o iubesc...iar su7fletelul ei mic ma recompenseaza nemasurat ..cu dragoste pura si neconditionata...

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

pentru cat de frumos ti-ai exprimat sentimentele.
Iar imi vine sa zbor acasa la copii mei.....
si pe stefi si pe mama ei!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Hai ca m-am intors. Apropo de avort, cat am fost gravida, soacra-mea (aia adoptiva) intr-una mi-a sugerat sa fac avort, ca suntem prea tineri, ca n-avem viata formata, ca sa ma gandesc bine ca eu, ca femeie, o sa fiu cea mai chinuita, etc, etc. Dupa ce l-am facut pe David, la cateva luni, a murit o matusa de-a ei, care ca si ea, n-a avut copii, si-atunci a bushit-o plansul fata de Andrei si i-a zis ca ii pare rau ca nu l-a dorit pe David, ca e bine sa ai copii. Drept urmare...cine credeti ca la planurile casei a trecut o camera in plus pt viitorul copil??? Soacra-mea! Asa ca, toate se aseaza pana la urma!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui alinaatudor

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Uite-o si un ic, ca mi-a mers la suflet ce-ai zis.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,

am vazut poze de la intalnire, cu trei fete frumoase si un baiat cuceritor! Chiar asa, prin Herastrau nu vreti sa mai veniti? Sau in Kiseleff, cum spune si Roli.

Shose merci frumos de info si de urari, sa stii ca prietenii cae imi viziteaza albumul va admira si pe voi- suntem buddies pe flickr- si ma intreaba de Pipetica bufleitica frumoasa!

Miky merci frumos, si eu ma gandeam la nan2, caci in maternitate la medlife i-au dat un pic de nan si a fost ok. merci de info. Pupici Saarei de la Milan!

Jelimoni ti-am raspuns la un mom dat, eu am stat la o pensiune mishto in Ef Nord, insa nu e f aproape de coborarea la plaja pt carucioare(panta). Cam la 10-15 min distanta.Bine, in prima noapte am ajuns la o pensiune de cosmar, dar ne-am mutat a doua zi. Stii ca in Ef sunt o groaza de trepte de coborat pana la plaja, pensiunea asta e un pic departe de Bellona pe unde poti sa cobori cu carutul, insa e ok. Iti dau detalii pe pm daca doresti. In privinta sotului tau, chiar nu inteleg, al meu a insistat sa mai merg la mare urmatorul we dupa ce ne-am intors, caci mergeau iar niste prietene cu copiii, dar nu am vrut eu sa merg fara el, insa am fi mers fara probleme daca ma hotaram.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput