Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
Anandrei spune:
De curiozitate am intrat si am calculat si eu! Sa iti fie cu noroc si sa fiti sanatosi amandoi!!! Si pupici pt domnul sotz care a primit vestea cu bucurie!!!
quote:
citat din mesajul lui danonique
LALA si ROXANA am calculat si ar trebui sa se nasca pe 7 aprilie 2009.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
danonique spune:
Rodica si eu cred ca e cam mult ceai.Albert bea maxim 300 ml pe zi.
poze albert
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui Anandrei
Daca s-a intamplat in dingura data cand nu v-ati protejat, pt mine e clar!!!! Dumnezeu vrea ca bebe asta sa se nasca! Sigur o sa fie un copil deosebit!quote:
Laura inca nu am calculat data nasterii dar UM a fost 1 iulie iar data conceptiei pe 12 iulie de ziua mea.A fost singura data cand nu ne-am protejat.
poze albert
Ana-Mariade David pufosu' (11.01.2008)
EXACT! Asta este si parerea mea.
Iti scrisesem mai devreme un mesaj mai lung ce s-a pierdut in neant caci am scris prea repede pentru "creierul" forumului asta... Astia cu forumul nu mai pot sa se tina dupa mine ....
In fine, sa revin...
Si eleni a venit absolut neprogramata...
Si noi ( mai mult barbatu'...) ne-am gandit la avort... mai ales atunci cand a aparut problema riscului crescut de SD...
S-a tinut micuta mea cu dinti, cu manutele de viata ei...
si la fiecare luna mai aparea cate o "amenintare".... ( vezi povestea nasterii...)
Si s-a nascut in cele din urma sanatoasa si normala si perfecta pentru mine!
Si, culmea este - vorba anei - parca zice: nu m-ati vrut voi dar uite ce copil cuminte si ascultator sunt...."
Uneori nici nu spui ca avem bebelus in casa asa cuminte este si asa a fost din prima zi de viata !!!
Cat despre gelozia vanesei... este si asta absolut normala... mai ales ca si ea este tare micuta draga de ea!!!
Am observat geolzie la fratele-Dimitris care ste cu 5 ani mai mare si o iubeste tare mult pe eleni daramite la o diferenta asa de mica cum este in cazul vostru....
Sa dea Domnul sa fie bine !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danonique spune:
ANA sotul s-a bucurat mult cand a aflat ca asteptam un alt bebe.El vine dintr-o familie cu 5 copii si mereu si-a dorit sa facem macar 3 copii.
poze albert
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui rodicamarza
danonique FELICITARI din inima.sa-ti ajute d-zeu sa duci cu bine sarcina.cum te simti tu?greturi?fericire?sentimentul ca nu poate fi adevarat?etc........
am vazut cupilasi frumosi si dulci.sa creasca mari.
eu nu mai pot intra pe forum decat fff rar cand se conecteaza.nush ce draci are ca zice mereu ca ca pagina nu este disponibila.
despre noi:raaaaaaau.plange fetita noastra toata noaptea.se trezeste tipand din ora in ora bea o gurita de ceai si adoarme.mai trage cate doua parturi plange si adoarme din nou.sant franta si disperata.nu stiu ce poate avea.dintzocii nu se vad,ziua toate bune rade se zbenguieste doar cand vine ora de somn e cosmar.i-am facut si analizele la sange:anemie usoara si altceva nik.eu cred totusi ca burtica o supara ca asa se contorsioneaza si isi freaca piciorusele.mai e si putin constipata.i-am dat ceai de musetel dar nik.e normal sa bea 600 ml aprox de ceai pe zi?sa incerc cu niste debridat oare?caci cu pere am incercat 3 zile la rand.banane nu-i mai dau.de la ce poate sa aiba asa dureri?
paula mica(26.12.2007)
poze noi
daca se contorsioneaza si-si freaca piciorusele este calr ca o supara burtica - micuta de ea....!!!!
debridatul nu da intotdeuna rezultatele asteptate...
in cazul lui dimitris ( caci cu el -bebelus am avut astfel de probleme) a dat rezultate.
i s-a reglat tranzitul si nu l-a mai durut nici burtica....
ceiutul si bioticsul sunt de asemenea bune....
si sa treaca cat mai repede!!!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Anandrei spune:
Hai ca m-am incins pe subiect! Am zis ca o sa fac 2 copii in viata, desi acuma, cand am vazut cata munca e nu ma mai trage, dar in viitor poate o sa-mi schimb parerea. Si am zis ca daca dupa astia 2 doriti mai raman vreodata gravida intamplator il fac! Chiar dc ar insemna a 3-a cezariana, e corpul meu, raspunderea mea. Cand eram gravi cu David ma gandeam in felul urmator: dc Dumnezeu mi l-a dat ca asa a considerat El ca e bine, cine sunt eu ca sa il omor? Si la botez, in biserica, m-a bushit plansu' ca ma gandeam si ii ziceam lui Andrei: uite cata bucurie e pe noi si in sufletele noastre, si cata lume a venit sa-l sarbatoreasca pe gagalice si cand ma gandesc ca ar fi putut (teoretic, ca eu nu m-am gandit nici o clipa la avort) ca ar fi putut fi doar un bot de carne aruncat la gunoi!!!
Copilul asta mi-a schimbat viata! E mai greu, e-adevarat, dar cata fericire imi daruieste si cum redescopar eu lumea prin ochii lui... De necomparat cu nimic pe lume!!!
Succes Dana!!!!!!!!!!!
Ana-Maria
virgo spune:
quote:
I-am spus mamei ca sunt iarasi insarcinata si nu s-a bucurat deloc.M-a intrebat putin ironic daca eu ma bucur.Ma asteptam la o reactie mai blanda dar asta e.Am impresia ca toti ma privesc ca pe o nebuna si mi se sugereaza ideea de avort.Eu nu vreau asa ceva si ma rog sa pot duce sarcina la termen si sa am un bebe sanatos.
poze albert
Femeie , termina ca vin cu shlaaaaaaaaaaaaaap ! Nu faci nici un avort , faci copilul si sa se duca naibii toti binevoitorii cu parerile lor ! Nu esti nici prima si nici ultima care ramane insarcinata la mai putin de un an de la nasterea anteriorului . Baga vitaminuta , ai grija de tine si o sa fie totul in ordine .
Mami de Matei Cazimir
danonique spune:
Laura ma incurajeaza vorbele tale si sper din suflet sa am un copil putin mai cuminte decat fratiorii lui.Pupici puiutilor tai.
poze albert
Anandrei spune:
Bine virgo, fii rea!!!!
Deci pustiul meu doarme si acuma citesc presa
Ana-Maria
ramonab spune:
quote:
citat din mesajul lui virgoquote:
I-am spus mamei ca sunt iarasi insarcinata si nu s-a bucurat deloc.M-a intrebat putin ironic daca eu ma bucur.Ma asteptam la o reactie mai blanda dar asta e.Am impresia ca toti ma privesc ca pe o nebuna si mi se sugereaza ideea de avort.Eu nu vreau asa ceva si ma rog sa pot duce sarcina la termen si sa am un bebe sanatos.
poze albert
Femeie , termina ca vin cu shlaaaaaaaaaaaaaap ! Nu faci nici un avort , faci copilul si sa se duca naibii toti binevoitorii cu parerile lor ! Nu esti nici prima si nici ultima care ramane insarcinata la mai putin de un an de la nasterea anteriorului . Baga vitaminuta , ai grija de tine si o sa fie totul in ordine .
Mami de Matei Cazimir
Exact cum spune Virgo, intru totul deacord.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa