Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)
Raspunsuri - Pagina 16
AndraZ spune:
Lavi, sa va fie de bine aniversarile si sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!
Mi-am mai adus aminte ceva si am zis sa nu editez.
Mara a muscat o vreme, insa brusc n-a mai facut-o. Cum a inceput, asa a incetat. Insa de atunci ma ciupeste de burta, ca deh, are de unde si pielea nu e tocmai ferma. I-am explicat mereu ca ma doare, insa nu pare a intelege. In schimb, ca si Lavinia, ii mai tin mainile in mana mea pana imi da drumul si se linisteste. Apoi o rog sa ma mangaie si, de cele mai multe, o face. Acum nu mai pun la socoteala ca mangaiatul e sub forma unor palme aruncate pe unde apuca.......caci fata mea inca nu intelege cum ca "mai, mai" se face lent, nu inntr-o ploaie de palmute.
claucia spune:
Buna seara si de la noi,
Andreea, si eu am admirat poze de Raducu, mai ales ca am fost acolo si am vazut si pe viu frumusete de mancare si de tort precum si baietel matur de un anisor pe cand alessia era mica mica...avea un an fara o zi
Eu m-am decis sa fac vaccinurile, Infanrixul l-am facut la CMU si am discutat cu dr de acolo, mi-a spus ca discutiile despre ROR si autism nu sunt folclor insa sunt discutii, nimic dovedit. Plus ca se fac in toata Europa si America de Nord. Si in plus, procentajul ca cele 3 boli sa aiba complicatii f f grave este mai mare decat procentajul sa Doamne fereste apara vreun autism ca urmare a ROR-ului. Asa ca matematic si tot iese ca il fac. Doamne ajuta.
Astazi am avut un interviu greu greu dar si foarte frumos, daca totul e ok de vinerea viitoare semnez un contract nou in alt loc de munca. Si asta va implica si un training de 2 saptamani in tara Luna
Inca nu stiu insa, vedem ce primim si oferim asa ca mai e pana acolo.
Alessiuta mea zice ma-ma toata ziulica si e mucioasa, o tin cu nurofen si ser in nasuc si cam atat. Noaptea ii mai pun Karvol pe o batistuta si doarme f bine in ultimele nopti. Nu prea mananca orice, i-am facut insa omleta la teflon cu un pic de pulpa de rosie si s-a lins pe degetele. Acum tocmai si-a bagat sandalele intr=un sertar in dormitor si a inchis sertarul.
Va pup si plecam pe afara un pic la plimbare.
AndraZ spune:
Clau, multa sanatate Alessiei si bafta la semnarea contractului la noul loc de munca. Si eu maine am un nou interviu la o firma al carei obiect de activitate are legatura cu copiii, mai bine zis cu nou-nascutii. Mi-ar placea mult sa iasa ceva bun din acest interviu pt ca asa nu as pierde contactul cu primele momente din viata puilor de om , de care sincer mi-e foarte dor.
cristina26 spune:
Kento si Maria!
Cristina (sunflower) si sot de Anto!
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
AndraZ spune:
Am pus poze noi cu Mara la mare. Care mai doresteeee, care mai poftesteeee! Vizionare placuta!
Miillyy spune:
Multumesc, Alina/Anya, Oana a fost dragutza si mi-a trimis imediat cartea, ba chiar m-am apucat s-o citesc...
Violeta, baietelul tau e tare dulce. A meritat asteptarea dupa poze.
lorinaoo1la multi ani si felicitari pentru cei 5 ani de casatorie!
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
mychydutza spune:
lorinaoo, doamne fereste de ceasu' rau. bine ca s-a terminat totul cu bine.
claucia, andra bafta la interviuri!
andra, am vazut pozele de la mare. ce frumoase sunt! mi s-a facut dor de marea albastra!
Mihaela
violetan spune:
Alina/anya, lavi, cristina26, andra, miilyy, multumim!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
monicabo spune:
Milly, stai ca acum mi-am amintit ca am citit...bafta cu bebe 2! Iti predau stafeta!
Vio, Andra,Andreea_c f frumoae pozele cu copiii vostri.
Lorina, casa de piatra in continuare! Mama 5 ani, bravo. Noi avem mult mai putini, 1 an jumate, nici macar 2 inca, dar am facut atatea, am facut lucrurile f concentrat, incat uneori am impresia ca a trecut mai mult timp.
Si Andreea se joaca cu noi, vrand sa ne muste de nas. Si daca o las, pai capseaza nene, ma doare...ea are dintii ascutiti, fiind aproape nefolisoti, nu sunt tociti deloc. Dar am dat-o pe joaca, i dau nasul, o las sa se apropie cu dintii de el, apoi ma indepartez si tot asa, si vad ca rade si se joaca pe chestia asta...
In rest se mai supara cand nu o lasam sa ia un obiect considerat de noi "de risc"...
Lia, ma bucur ca te-am mai citit pe aici
Claucia, bafta cu interviul si cu noul loc de munca
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 24+ Ana Maria
monicabo spune:
A, da si la burta se mai repede, dar acolo mangaie, da cu degetelul, arata, pune degetelul pe buric ca e mai iesit in afara... nu stiu ce intelege ea, ca acolo mai e cineva, eu i-am vorbit despre asta, nu stiu ea cat si daca a inteles ceva
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 24+ Ana Maria