Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Maria

LA MULTI ANI Kento

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani Maria si Kento!!! Viata lunga si frumoasa alaturi de cei dragi!!
Eu cred ca sunt in urma cu o zi i-am urat iar lui denis stefan , am uitat ca suntem pe 31 azi!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

amethist esti super ultra mega tare!nushu de ce nu am cautat si eu pana acu!Cred ca a fugit si ultimul meu neuron din singuratate..

La multi ani KENTO si MARIA multa sanatate si fericire alaturi de parintii voshtrii!!

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

milena, trimite-mi adresa de mail si se rezolva. am vazut ca s-a oferit si oanaa sa ti-o dea. faci cum iti e mai usor.

andreea, cu drag pun pozele, doar ca nu prea am timp. daca uit, nu ezita sa ma mai tragi de maneca...maine plecam la brasov si nu apuc pana atunci.
si apropo de problemele lui raducu, cu scaunul, suna-ma si da-mi mai multe detalii ca m-am gandit la un remediu homeopat care s-ar putea sa mearga f bine.

apropo de remedii homeopate...am spicuit ceva din urma. chamomilla se da pt eruptie dentara dificila, in dilutie de 7 sau 9, dar e bun si 15, daca nu le gasiti pe acestea (dilutia sau concentratia sau CH...acelasi lucru). doza pt copii este de 3 granule dizolvate in putina apa. se dau la distanta de mese, cu cca 30 min-o ora. mare atentie la menta...calgelul si dentinoxul contin menta! asa ca daca le dati pe amandoua, se pierde efectul.

anto, mamii, oaana, violeta, monica si multumesc.

anto, la multi ani pentru sot!!! sa fiti fericiti impreuna.

violeta, frumoase pozele. sa va traiasca flacaul!

karli, n-am mai povestit ce bine a fost la voi si ce bune au fost placinteleee...azi s-au terminat (ne-au pus si la pachet, doar nu pleca anya cu mana goala...). bine ati revenit si succes!

xela, ma bucur ca ai citit. ai putea sa-i sugerezi si soacrei sa citeasca...asa, macar ca informatie. nu se poate sa nu-i clatine putin parerile, iar daca este o persoana deschisa, cu atat mai bine si pentru pacientii d-ei.

lia, cum spunea si amethyst, nu este o carte greu de digerat. eu cred ca merita sa incerci, daca te preocupa subiectul. ai sa vezi ca este mentionat si acolo...nu germenele in sine da boala si complicatiile ei, ci "terenul" gazdei, adica imunitatea fiecaruia, care este zdravan zdruncinata tocmai de aceste vaccinuri. marea majoritatea dintre noi a facut bolile copilariei si suntem ok. iar vaccinarea la varste mici nu garanteaza o imunitate pe viata...tocmai asta este problema, ca poti face boala la varsta adulta, cand nu mai exista protectie ...sau, mai rau, chiar vaccinul in sine poate inocula germenii in organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Dupa 5 zile de chin a ieshit shi caninul!singurul dinte care a durat atat de mult..inca mai este nervos si cand se supara da sa mushte orice!

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

violetan frumos foc Laurentiu

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Am revenit si noi la lume! Dupa un week-end de vis pe litoralul Marii Negre ne-am revenit destul de greu la programul initial, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Profit acum de ocazie sa le uraze La multi ani! sarbatoritilor pe care i-am "ratat":

Andrei - ilenutza
Andrei Eric - cristina -ana
Luana Nicole - BBlushaMe
Maia Iulia - Sheherezada
Ilinca - Cafera
Matei Hisham - Simo
Iris Maria - burtika
Karina & Iris - lachione
Octavian Petru & Stefan Rares - first_carmen
Iulia - eliutza
Ilinca Teodora - AncasiRoxana
Radu Teodor - jeni
Vanessa - flufy
Matei - mami07
Keita - Samuray_lady
Cristiana Maria - arhdy
Denis Stefan - sunflower
Kento - cris_kento
Maria - Rechinuta
Cosmin - Luna
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa traiti in liniste si pace alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
citat din mesajul lui xela_07
Asa ca nu stiu ... si daca decizi sa nu faci si Doamne feresete cu complicatiile rujeolei, oare voi fi in stare sa traiesc cu chestia asta? Mai astept pareri, e un subiect care merita atentie.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007)

Eu cred ca daca decizi sa faci ceva o faci cu pentru ca crezi ca asa este mai bine. Nu ai avea de ce sa ai remuscari. Vaccinurile sunt cutite cu doua taisuri, nu conteaza ce faci sau ce decizi poate sa aiba rezultat negativ. Eu am citit partial cartea si totusi am decis sa ii fac toate vaccinurile lui Ingrid (poate si pentru faptul ca mi se pare scrisa in termeni destul de extremi, poate pt ca parerea lui nu este impartasita de nici o orgaizatie medicala din lume, poate pentru faptul ca am citit tot asa o carte scrisa de un medic care spunea ca vaccinul de gripa este cauza sindromului Down, etc). Eu am cunoscut o mama la spitalul de copii de KC pe care dr ei a convis-o sa nu ii faca vitamina K la baietelul ei, si a avut consecinte extrem de grave (copilul inca "traieste" daca putem numi trait ceea ce face el acum). Dr si-a peirdut licenta din cauza la procesul judecatoresc, etc... E trist pe toate partile, dar totusi eu zic ca mama nu a avut nici o vina, ea a urmat ceea ce i-a recomandat dr copiilor, ar fi pacat sa aiba remuscari. Daca vrei sa citesti mai multe despre baietelul de care vorbeam este aici: http://austinwade.net
Probabil tu si noi toate vom auzi pro si con despre vaccinuri. Asa ca tre sa alegi una din cele doua variante.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare!

Mai intai spun "La multi ani!" frumosilor strumfi care au implinit un anisor si un "La multi ani" si pt fericita mamica de Denis, pt aniversarea Oanei

Noi am trecut pana cum prin momente super dar am si tras o spaima...
Sambata am sarbatorit si noi 5 ani de casnicie , luni am trecut cu bine de pragul de 30 de ani, adica am implinit 31 (sper ca v-au placut bunatatile virtuale pe care vi le-am oferit)... si marti, intr-un ceas rau, am cazut pe scari cu tot cu Lori in brate Din fericire nu s-a intamplat nimic grav, adica Lorinush e ok, nu are nicio julitura, doar s-a speriat, ca am tinut-o bine in brate, eu m-am ales cu niste vanatai de toata frumusetea si cu niste dureri musculare

Vorbeati de violenta strumfilor... Si Lori are tendinta sa ne zgarie, sa ne piste (si ce satisfactie i se citeste pe chip cand face asta), sa ne muste (pai trebuia sa fac o colectie de vanatai, nu?). Daca nu merge cu vorba buna sau cu un ton mai ferm (si eu ii spun ca ne doare, ca nu trebuie sa ne muste/piste/zgarie) o tin in brate cu spatele la mine si ii tin manutele bine. Se supara, dar intelege ca trebuie sa faca "mai, mai" sau "draga, draga" cum mai spuneti voi. Si dupa aia e foarte iubitoare si se uita la mine si asteapta aprecierile
Acum, mai nou, a invatat sa dea din cap in semn de "nu" sau zice "da" cand o intreb ceva. Asa ca suntem la un alt nivel de intelegere: vrei sa-l iubesti pe tati frumos? nuuu

Va las ca iar nu stiu ce fac cu timpul, trebuie sa iesim la plimbarea de seara.
Va pupacesc pe toate si pe toti

P.S. Am vazut pozici cu niste frumosi Ale, Laur, Raducu

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Dana, am primit mesajul tau. Am notat numarul si te anunt cand ajung pe meleagurile buzoiene.

Anya si Karligutza, bine ati revenit printre noi! Asteptam poze cu trei fete cucuiete si placinte aburinde.

Mamii, nu stiu ce sfat sa-ti dau legat de intarcare, caci Mara s-a intarcat foarte usor la 4 luni. Cum a pus gura pe formula nu a mai vrut lapte de al meu nici de la sursa, nici de la bibe. Referitor la starile de "nervi" ale celor mici, eu incerc sa nu ma enervez si sa o ignor pe Mara cat pot atunci cand o apuca. In momentul in care incepe sa se loveasca, ii atrag atentia cu jucariile care ii plac ei cel mai mult sau pur si simplu o iau in brate. Nu zic ca-mi iese mereu, dar cel mai des reusesc sa o fac sa uite de starile de nervi.

Anto, Simo La multi ani! si sotilor vostri! Sa va traisca si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Violeta, intrebai de kk si am vazut ca Monica ti-a dat exact acelasi raspuns pe care vroiam sa ti-l dau si eu: nu ai cum sa nu-ti dai seama cand are diaree. Scaunele sunt expulzate cu zgomot, miros f urat si de obicei sunt absorbite de scutec, ramanand numai culoarea si mirosu si probabil urme de mancare nedigerata. Iti spun asta din proprie experienta deoarece Mara abia a scapat de o tura de diaree. Vad ca la Laurentiu nu este vb de asa ceva, asa ca stai linistita. Unii copii au mai multe scaune pe zi, altii mai putine. Depinde de fiecare organism in parte.

miilly, spor la treaba in concediu! asteptam 2 liniutze luna urmatoare. facem galerie!

Carla, este foarte probabil sa ne fi vazut in IOR. Noi iesim aproape in fiecare seara cu mandra la plimbare. Uneori se mai intampla asta si in week-end, dar destul de rar.

Referitor la ROR...m-am documentat, am citit si cartea...inca nu stiu ce voi face. Decizia o voi lua de abia peste 2 saptamani. Pana atunci ma mai consult cu consortul. Oricum, chiar daca il fac, chiar daca nu, am siguranta ca voi face alegerea cea mai buna pt copilul meu.

Mergi la inceput