Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

am ramas datoare cu niste raspunsuri...
micky, imi pare rau ca nu ne-am vazut...daca stiam ca sunteti in zona...dar nu e timpul pierdut, caci ne putem vedea si in bucuresti.

oana de la iasi...nu am ajuns la casa bucovineana. eu am cautat mult pe net inainte sa aleg pensiunile unde vom sta. nu mi-am dat seama sa fi intrebat pe forum, caci voi fiind din zona mai stiati mai multe.

de ex., cand am ajuns in suceava, nu stiam unde sa ne oprim sa mancam...daca mi-ar fi dat prin cap sa-i cer liei nr. de telefon...

regret insa ca nu am ajuns si in iasi, caci am auzit numai lucruri frumoase. daca nu era problema cu inundatiile, veneam sigur. poate alta data...

claucia, problema cu autismul a fost mult discutata si se pare ca a fost infirmata...nu stiu daca are sau nu legatura cu ror-ul, insa aspectele dezbatute acum cu privire la efectele nocive ale vaccinurilor in general sunt cu mult mai complexe: cancer, SIDA, boli ale sistemului imun...
sigur ca decizia este a fiecaruia, eu am mentionat asta pentru ca am vazut ca ai scris despre autism si ror.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani puilor sarbatoriti astazi...
Daniela
Razvan Gabriel
Matthew Peter
Bogdan Andrei

...sa aveti parte numai de lucruri frumoase si sa fiti sanatosi!

apropo, mai stiti ceva de carmena? imi e dor de postarile ei.

eu ar trebui sa fac bagaje pt. maine...mi-e somn si n-am chef de nimic. le-am tinut fetelor o "sedinta" si le-am explicat ca o sa plec "cu sotul meu" la brasov, ca ele vor sta acasa cu buni si ca ne intoarcem in 2 zile. ma asteptam la proteste din partea anyei, dar a fost foarte intelegatoare. a zis ca o sa aibe grija de "asta mica" si ca n-o s-o ciupeasca . imi creste inima cand vad ca de fiecare data cand mananca ceva, ma intreaba daca are voie si arina si ii da si ei. daca se intampla sa doarma in timp ce noi mancam, ii opreste si ei separat pe marginea farfuriei.

editez: mesajul trebuia trimis dupa ora 00:00, ca sa fie valabile urarile de pe 1 august...dar se intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daniela
Razvan Gabriel
Matthew Peter
Bogdan Andrei

ANYA sa va fie de bine concediu, ma bucur ca nu v-au prins apele. Tare mi-e drag cum povestiti de fratii mai mari si asa visez si eu sa avem casa noastra sa-i facem lui Matei o fratioara

KARLI, gata Moldova?

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Pentru ca este inca 31 iulie la mine:

La multi ani Kento si Maria!

Si pentru ca e deja 1 august la voi:

La multi ani Matthew Peter special de la Lis, Daniela, Razvan Gabriel si Bogdan Andrei (carmena )

Eu sunt fericita ca am gasit la reduceri carutul ce-l doream pt Lissy si l-am comandat plus umbreluta de soare.

Va pupesc

P.S. Am vazut toate pozicile postate dar nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva, concluzia e una, avem niste strumfi superbi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata si o mare...

Andra imi pare tare bine sa te mai citesc pe aici. Am vazut pozici cu Mara, care e o dulceata, poza aia in care sunteti voi doua in tandreturi imi place cel mai mult

Clau tin pumnii sa iasa cum vrei tu cu noul job si multa sanatate Alessiutei

Milly, Andra, Monica multumesc pt urari

Anya sa va fie de bine concediul. Ce frumos suna ce povestesti despre surori

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumim pentru felicitari! Sunteti niste scumpe.
Am niste emotii, sunt fericita si retraiesc momentele nasterii. Are mama un baiat frumos si destept foc...si iubaret.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Lavi, mersi de cafea, sunt cu ochii carpitzi. Felicitari pt aniversari, multa sanatate si multi ani fericiti!

La Multi Ani, Daniela - diane_dun
La Multi Ani, Razvan Gabriel - xerxe2005
La Multi Ani, Matthew Peter - fianna
La Multi Ani, Bogdan Andrei - carmena

Sa fiti sanatosi mai strumfisorilor, sa cresteti mari, cuminti si veseli.

Da, si eu ma intrebam ce-o fi cu ccc Carmena Cu-cu, ne mai citesti?

Hai ca va pup, ma duc sa citesc din urma,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

Mai ce dor mi-a fost de cafeaua voastra virtuala. Multumim Lia si ma bucur ca nu s-a intamplat nimic grav. Vanataile or sa treaca .
Vrem sa uram La multi ani tuturor strumfilor care au implinit un anisor!!!! Multa sanatate si fericire, sa cresteti mari!!!
Noi suntem in toiul pregatorilor de botez si de ziua lui Catarina.
O botezam acum pentru ca acum reuseste nasa sa vina. Sper sa decurca totul bine.
Luni, cadou de ziua mea, incep munca. Abia astept desi o sa imi fie foarte dor de buburuza mea mica. A inceput sa mearga si sa fuga de noi.
Va pupam pe toate mamicile si strumficii

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Stefania, m-am uitat pe pozele voastre, sunteti superbi toti 3!Catarina e o dulce ...
pe langa faptul ca v-am admirat pe voi ca familie, am admirat si peisaje frumoase, aveti un album super, care m-a bagat nitel in depresie, dar asta e alta poveste.
Mi s-a facut un dor de Brasil, de o casa maaaare, de o gradina, de spatiu, de mare, de plaja, de soare ...de oameni mai deschisi, zambareti,de duminicile in care simti ca e duminica,(suna aiurea, dar se intelege cred, ideea) de un gratar, offff...

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari, sa fiti fericiti

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Daniela

LA MULTI ANI Razvan Gabriel

LA MULTI ANI Matthew Peter

LA MULTI ANI Bogdan Andrei

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput