Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
Fetelor multumesc inca o data pentru urari.
Sunflower La multi ani si tie, sa fii fericita alaturi de familia ta.
Eu fug sa cumpar carne de mici.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
violetan spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
miiiiiiiiiiiiccccccccccccciiiiiiiiiii
Mami de Alexandru din 13.07.07
Ce?
Gata, avem poze noi la asemnatura! Multumim celor care vor sa ne vada
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=12
mamii spune:
violeta este un scump laurentiu cum se intinde el asa sa il iei in brate...
Mami de Alexandru din 13.07.07
violetan spune:
Mamii, multumim!
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=12
Simo78 spune:
Kento si Maria!
Cristina (sunflower) si sot de Anto!!!!!!!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
monicabo spune:
In primul rand La multi ani strumfilor care am implinit un an zilele astea! Nu am prea mai apucat sa scriu, dar sunt cu gandul la voi!
Simo, La multi ani si pt Matei si pt sotul tau
Anya, bine ati revenit, ma bucur ca v-a priit.
Si noi ne pregatim de concediu, acum la inceputul lui august.
Vio, legat de kk, Andreea are cam 2 scaune pe zi, de obicei unul dimineata, si unul dupa masa de pranz (cea de legume, carnita etc.) Mai rar sa faca de 3 ori... Consistenta, nici prea prea nici foarte foarte ca sa zic asa... Diareea o recunosti imediat, si noi am avut, la diaree kk este lichid, intra in scutec, nu ramane nimic in el, decat ca vezi culoarea..deci nu-ti face probleme.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 24+ Ana Maria
violetan spune:
Monica, multumesc mult! M-ai linistit: inseamna ca am eu un bebe asa, mai kkcios...
Azi dimineata am gasit in geanta (eram in lift) linguritza colorata a lui laur pe care mi-a strecurat-o in poseta cand nu eram atenta
Imi venea sa ma intorc inapoi si sa nu mai plec la nici un serviciu
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
Amethyst spune:
Salutare,
am retinut si eu cate ceva, din 3 in 14 si incerc sa mai zic una alta pe-aici:
mamii uite ca am gasit si pe DC un subiect despre intarcare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=68604 si daca dai cu google 'metode intarcare' o sa gasesti si mai multe informatii, poate iti vor folosi, din experienta nu iti pot spune pentru ca Jasmi a refuzat cu incapatanare sanul dupa cateva luni.
Apoi, despre cazut pe gresie, copiii mici trebuie sa invete cum sa cada fara sa se raneasca iar asta se face numai prin exercitiu dar din fericire pentru ei si pentru noi, invata repede.
In privinta violentei ce pot sa zic, rabdare cat cuprinde si explicatii deasemeni, ideal este sa anticipam loviturile pe cat posibil si sa le oprim cu blandete.
in privinta vaccinurilor, am citit si eu o parte doar din cartea de la Anya (lia mi se pare accesibila cartea, nici eu nu sunt savanta) si am rezerve fata de ROR, singurul lucru de care mi-e teama e intr-adevar oreionul, pe care si eu l-am facut si intr-o forma foarte nasoala (la 6 ani) de care imi amintesc si acum. Infanrixul inca nu am ajuns sa i-l facem dar nu ne grabim...
sunflower La multi ani, iti doresc multa sanatate si fericire, sa te bucuri din plin de viata ta frumoasa si familia reusita.
ne pregatim si noi de mare, plecam saptamana viitoare si sper ca totul sa fie ok, adica sa nu se imbolnaveasca J.
Luna felicitari si La multi ani si lui Cosmin cu intarziere dar nu cu mai putin drag
Urez La multi ani tuturor sarbatoritilor din zilele trecute cand nu am apucat sa scriu.
monicabo spune:
Si Andreea ne umbla in genti...
Si o vezi ca mai baga cate o telecomanda ceva inauntru!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 24+ Ana Maria