Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)
Raspunsuri - Pagina 13
mamii spune:
s-a trimis de 2 ori mesajul....
Vroiam sa va multumesc la toate ca va uitati si la pozicile noastre si ne admirati :D
Mami de Alexandru din 13.07.07
loredana_76 spune:
Buna si de la noi.
Am vazut poze cu Raducul,foarte frumoase,se vede ca sinteti o familie fericita si poze de Alex de Mamii,un strengar.
Mamii eu nu mai alaptez dar am citit pe net ,sa incerci sa-ti pui leucoplast pe sani,poate asa nu mai vede sursa si ii trece.Nu stiu,zic si eu ce am citit nu dati cu .
Si in legatura cu cazutul,cred ca trece o perioada pana ne obisnuim ca de cazut tot o sa cada.Noi am fost duminica in parc ,l-am dat jos din carut si in urmatoarea secunda a cazut lat(intins) pe asfalt.M-am speriat rau ca plingea tare si nu mai respira,nu mai stiam ce sa-i fac.Dar cred ca momentele astea sint inevitabile cat de atent ai fi.Asa ca nu-ti face griji ca esti tu mai altfel
loredana_76 spune:
aaa,si am uitata sa zic,el merge foarte bine in picioare dar cand e obosit cade ca o gaina bleaga din picioare,se impiedica tot timpul.
xerxe2005 spune:
Mamii, eu am gresie in bucatarie, baie si hol si terasa betonata. Ma gandesc cu groaza cate cazaturi va lua Razvan cand va incepe sa mearga. Va calca nesigur, se va impiedica de praguri, va cadea cand e obosit sau va calca gresit cu talpile....Pot doar sa il supravgehez ca aceste cazaturi sa fie cat mai putine, dar ele vor fi si fiecare din ele ma va indurera si pe mine.
Pupa-i-ar mama pe toti dragalasii care au cazut si care or sa cada!
Razvan Gabriel
oaana spune:
La Multi ani strumfi care a-ti facut azi un anisor.Sa fiti sanatosi si si sa va bucurati parintii.
Xela,eu ii fac doar vaccinul de un an,apoi nu mai vreau sa-i fac nici un vaccin,cunosc destui copii care nu au facut nici macar un singur vaccin si sunt bine merci.
O sa incerc sa-i tratez homeopat.
Mami,incet,nu te alarma,lasa ca nu-i nimic grav daca se comporta normal,eu l-am scapat pe Iosua de pe banca din bucatarie,s-a lovit destul de tare ca mai era si in picioare cand a cazut.De atunci eu nu mai vreau sa vad gresie in casa.Mi-am pus parchet in bucatarie,se pot intampla atatea accidente pe gresie.
Si cu intarcatul,te sfatuiesc asa cum fac eu acum la Aaron,care nu primeste nici un fel de biberon si canitza cu lapte.M-am enervat groaznic-eu ma aprind repede repede-schimband zeci de tetine,etc...asa ca seara il culc cu san,fac un bibi mic de lapte mulumil junior,si cand vrea sa pape,ii dau bibi prin somn.Cateva zile nu a vrut absolut deloc,prin somn il scuipa afara,inttr-o seara a luat cateva guritze,de doua seri m-am oprit si incep iar,o sa ma chinui,o sa pun ceasul sa sune sa-i fac laptic,ca stiu ca altfel nu am cum sa-l intarc.Nu trebuie sa descurajezi daca nu vrea,trebuyie sa fii consecventa si sa incerci mereu.Pana la urma va ceda si o sa fie bine.Succes.Si inca ceva,cand ii dai bibi,trebuie sa-l tii lipit de tine ca sa simta mirosul sanului..
Anya,bine a-ti venit din concediu.Cred ca v-a priit de minune.Garzi usoare cand o sa incepi serviciul.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mamii spune:
oana chestia cu bibi e rasuflata nu a functionat niciodata.ma suzeteshte si atat!bea 2 bibi p noapte.. dar din ce in ce mai putin... sunt sigura caar dormi mai bine fara titi....
Mami de Alexandru din 13.07.07
loredana_76 spune:
Dar nu ai cum sa dormi in lata camera?Poate nu te vede/simte si nu se mai trezeste.sa-i dea altcineva sa pape.
karligutza spune:
AndreeaC nu ne-ai chinuit doar cu mancarea care arata super bine (apropo, voi ati facut-o sau ati chemat "catteringu' " - asa s-o scrie? - si le-ati mutat in farfuriile voastre? - zi cinstit! ) ci si cu frumusete de baiat, cu obrajorii aia rotunzi si moi, buzele alea dementiale... etc! mari furori o sa mai faca Raducu printre fetite!
Anya tu scriai mesajul as'noapte la 00.13, noi intram in Bucuresti... deci bine am revenit acasa ... sper sa fie bine!
Cristina (Sunflower) dublu tie dar mai ales lui Denis! cu parere de rau, ieri, recunosc, nu mi-am dat seama ca e ziua voastra, azi mi-am dat seama pana sa citesc forumul, asa ca oricum n-am nici o scuza! sunt o uituca si o indisciplinata!
karligutza
sunt mamica Adelutei
violetan spune:
La multi anisori frumosi si plini de bucurii si sanatate pentru denis stefan de sunflower!!! Sunflower, la multi ani si tie, sa fii sanatoasa si vesela si superfericita mereu alaturi de ai tai!
Alina/anya, bine v-ati intors! Sper ca v-a priit concediul. Felicitari pentru intarcat! Si multa bafta in prima zi de serviciu/garda! Pupa fetele frumoase si pozeeeee?
Miilly, acum incarc pozele. Anunt imediat ce se afla la semnatura mea!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71