Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)
Raspunsuri - Pagina 12
xerxe2005 spune:
In ultima luna Razvan a facut kk de 2-3 ori pe zi, uneori si de 4 ori.
Primul il face in primul minut de cum se trezeste. Incercam atunci cu olita, dar se sperie de ea si plange de parca l-ar manca.
Mai asteptam.
Razvan Gabriel
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
fetelor copilu meu a inceput sa dea in mine i.am explicat ca nu e bine si frumos si totusi da in mine cum se enerveaza...incepe si loveshte daca nu da in mine ishi da in cap singur ...o solutie?
Mami de Alexandru din 13.07.07
deja imi faceam probleme grave
cine a zis odata ca dupa ce face un an copilul se schimba nu a glumit alex loveste, jucariile, bate si peretii, pe ea, pe mine, cand face crize de nervi, am incercat cu explicat, cu tipat, cu calm, cu despartire de cateva secunde, cu ignorat... se pare ca daca ii ignor crizele si-i spun ca ma doare, ma fac ca plang, inceteaza, dar da si ea sa planga
pb e ca un copil a venit si-a luat-o in brate si ea l-a impins urat, la altu i-a dat in cap...
ma ingrijoreaza, nu stiu exact cum sa ma comport in situatiile astea
noi nu am dat si nu avem de gand sa dam in ea, nu ne batem intre noi, nu ranim animalele; e drept ca afara nu pot sa o feresc sa vada cum o mama ii arde una propriei progenituri...
sper sa gasim impreuna solutiile, caci sincer imi transmite si mie starea, eu care de regula ma aprind usor si n-as vrea sa tip la ea...
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui andutzy
Feteloooor, ajutati-ma si pe mine va implor cu concentratia lui Chamomile! De care trebuie sa ii iau copilului si cat sa ii dau? intr-adevar sunt mai multe tipuri sau era farmacista tampita???? Pliiz!!!! daca e u subiect deja ptrea mult discutat, poate imi scrie cineva macar pe PM.
Cosmin, stelutza cea mare a LUNEI!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
eu stiu ca medicamentele homeopate nu se dau chiar dupa ureche, trebuie discutat cu un medic homeopat.
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui Miillyy
Buna ziua! Trebuie sa felicit din urma o gramada de strumphuleti!
La multi ani pentru:
Matei Hisham
Iris Maria
Karina & Iris
Octavian Petru & Stefan Rares
Iulia
Ilinca Teodora
Radu Teodor
Vanessa
Matei
Keita
Cristiana Maria
Denis Stefan
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, iubiti!
Noi ne pregatim de concediu - 1 saptamana eu cu sotu' in Turcia si 1 saptamana cu sotu' si copilu' in Ungaria. Saptamana cu eu si sotu speram sa se lase cu fratior sau surioara, adica cu alte cuvinte ne ducem la munca , nu la distractie si huzureala .
Mihnea este pe zi ce trece mai dulce si mai afectuos. Dimineata se trezeste razand si se lipeste de mine, imi ia mana si o dragaleste. Il pup sub barbie si se dezmiarda...ce sa mai, nebunie. Eu deja sunt maniaca cu copilul asta. Toata ziua il tzucalesc, am deja tic.Cred ca nici o femeie in viatza lui n-o sa-l innebuneasca atat.
Cu greutatea si noi suntem la categoria fulg (are vreo 8.700), desi nu mananca rau, dar eu nu ma mai ingrijorez de mult. De cand m-am relaxat, chiar am vazut imbunatatiri si in apetitul lui.
Cu infectia lui urinara recidivanta, ne-am facut programare la homeopat, poate exista vreo solutie sa o prevenim. Trebuie sa ii facem si vaccinul de 1 an si sa ma lamuresc cu ROR-ul, ca tot n-am inteles daca e bine sa il facem sau ba. Voi v-ati gandit?
Repet si eu intrebarea: "Pentru ce sa da Chamomille?", ca am vazut ca se tot discuta.
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
ror noi i-am facut, e rubeola, rujeola, oreion, mie personal mi-e frica de rujeola la varsta asta, asa ca am ales sa-l faca. nu doare deloc, se face in mana, ca riscuri e posibila o roseola la 3-4 zile, adica un pic de febra- pe acre oricum o face de la vaccin- si o usoara eruptie pe cor, trece repedem, in max 5 zile. rujeola pe de alta parte, daca nu e facut vaccinul stiu ca e destul de puternica si poate da complicatii pe la plamani, asa ca se merita vaccinul.
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
oana bate cuba e ..give me 5...
muream si nu stiam
xela_07 spune:
Anya eu am citit cartea, si am horat eu (fara ca restul familiei sa fie deacord) ca ii voi mai face doar infarixul acum la 1 an, in rest nu ROR si nici pentru rujeola. E f greu sa ma lupt cu soacra mea ptr ca e medic pediatru, iar sotul are si el pregatire medicala. In rest am mai vb cu un prieten care e si el medic si are un baietel de 2 luni, mi-a spus ca i le va face pe toate. Eu insa am spus ca e copilul meu si doar eu cu sotul vom lua decizia... Oricum e foarte complicat si nu inteleg prin prisma cartii citite chiar e posibil ca medicii sa nu-s fi pus pana cum problema? Nu iteleg, chiar daca parerile din carte sunt putin radicale, totusi nu sunt abureli. Chiar ma gandeam zilele trecute ca nasicul meu dupa ce a facut anti rujeola a fost mai mult bolnav cu diverse, poate are totusi o legatura. Nasii mei spun ca imediat dupa vaccin a inceput marea aventura. Asa ca nu stiu ... si daca decizi sa nu faci si Doamne feresete cu complicatiile rujeolei, oare voi fi in stare sa traiesc cu chestia asta? Mai astept pareri, e un subiect care merita atentie.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007)
Antoanela23 spune:
Neata gagici,
Nu v-am mai "vazut" de doua ziulici. Alaltaieri a fost ziua lui sotzu si ne-am luat liber amandoi si ne-am facut de cap, adica am fost prin oras, un pic de solduri, am fost ca film ca he-he, nu mai fusesem de vreo 4 ani aproape. A fost cool.
Sa recuperez si eu cu urarile.
Pt 29 iulie:
La Multi Ani, Ilinca - AncasiRoxana
La Multi Ani, Radu Teodor - jeni71
La Multi Ani, Vanessa- flufy
La Multi Ani, Matei - mami07
La Multi Ani, Keita - Samuray_lady
Pt 30 iulie:
La Multi Ani, Cristiana Maria - arhdy
La Multi Ani, Denis Stefan - sunflower1979
Pt azi:
La Multi Ani, Kento - cris_kento
La Multi Ani, Maria - Rechinuta.
Multa sanatate strumfilor aniversati si numai bucurii si fericire familiilor lor.
Arhdy, bine ai revenit, nu te-am uitat. Imi pare rau ca ai avut probleme, sper sa fie totul bine de acum incolo. Daca putem sa te ajutam cu ceva, nu ezita.
Cristina, m-am distrat teribil, asa trebuie, sa alegi barbatii care lesina...dupa tine.
La Multi Ani, Cosmin de Luna! Sa cresti mai mare si mai frumos decat esti deja, sa fii mereu sanatos, cuminte, vesel si destept.
Alina(anya) bine ati revenit. Ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta. Ce-mi place cum povestesti tu despre fete, parca le si vad in fata ochilor.
Milly, bafta cu treaba aceea pe care o ai de facut in Turcia.
Noi suntem bine in general, dar pe Sonia o chinuie dintisorii, ieri seara a plans mult, a facut febra si a adormit fara sa manance. Tocmai pe la 11 noaptea a baut un bibe de lapte.
Pup fetele, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
liadorian spune:
Salutare la toata lumea! Si pentru o pereche de strumfi frumosi, Kento si Maria!
Nonna, ! Noi plecam spre mare pe 6 august, mai e ceva timp. In fond, cred ca lucrurile vor fi mai simple la fata locului decat imi par de la distanta. In plus, acolo unde stam as putea sa-i gatesc cate ceva daaar, vara, concediu, sper sa evit cu succes contactul cu bucataria.
Xela, n-am citit deocamdata cartea despre care pomenesti, dar am decis ca-i vom face Unei ROR-ul. Eu am facut in copilarie un oreion cu complicatii foarte urate si as vrea sa evit chestia asta in ce-o priveste pe fiica-mea. Iar cartea, daca nu e una de popularizare, cred ca mi-ar fi practic inaccesibila - cultura mea medicala e minima, chiar nu cred ca as putea evalua informatiile de acolo fara o pregatire de specialitate pe masura...
Andreea, mamii, vazut poze faine si placut toate! Alex e un strengar incorigibil, iar Raducu va frange inimi curand, e clar!
sunflower1979 spune:
dragele mele mamici, colege de scutece, eu sunt fooooaaaarte in urma cu cititul, capitole intregi, dar am vazut si vreau sa va multumesc pentru urarile adresate lui Denis si indirect (pentru ca nu stiati), mie, caci avem aceeasi zi de nastere. anul trecut pe vremea asta ii spuneam doctoritei ca mi-a facut cel mai frumos cadou de ziua mea.
diane-dun, ti-am scris si pe mess ceva, dar cred ca n-ai primit...oricum iti mai scriu eu.
noi am facut taierea motului sambata trecuta, caci am avut invitat un preot (sotul unei verisoare) si pt ca incepe postul, si nu vroiam sa-l tentam pe popic, am devansat petrecerea. eu am fost foarte multumita de cum a iesit totul, in special pt ca denis a fost odihnit si nu a plans deloc, a stat la taiat motul, a ales de pe tava: foarfece, mulineta (de pescuit) si cheile de la masina. jadi...te astept cu interpretarea! a avut tortulet mai mult bun decat frumos, caci nu a iesit asa cum am comandat eu, dar asta sa fie toata problema.
ieri ne-am luat liber si eu si sotul, ca sa stam impreuna toti 3, i-am pus o lumanarica intr-o prajitura magura, i-am cantat "la multi ani!", ne-am filmat, ne-am pozat, am facut fripturica, si pt el separat, mai de copii, asa...am iesit in oras si iar ne-am pozat, iar seara au venit nasii lui cu o noua tura de cadouri...ce rasfat!
a fost foarte frumos si va doresc tuturor sa aveti/avem copilasii sanatosi si intelegere in familie!
urez si eu la gramada "la multi ani" tuturor strumfilor ce au implinit primul anisor si vor mai implini in curand.
eu la servici am multa treaba, nici pe departe cum speram eu sa am mai mult timp de forum, poze n-am mai vazut, incerc intr-o zi sa pun si eu cateva.
mi-am amintit sa-i trimit un mare pupic caferei cea mereu draguta si sa-i doresc sa petreaca viata lunga in regatul printeselor ei!
cred ca am mai uitat cate ceva, dar poate mai revin.
o imbratisare calda, de la o mamica de superbaietel, superfericita!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
mamii spune:
Neata si de la noi...
Fetelor ma simt cea mai varza mama din toata lumea...aseara alex a alunecat pe gresie printre mainile mele si s-a dat cu capu de gresie ...RAU... Nu mai suport casa asta...iar pe mine nici atat.Cum naiba sa imi alunece pritre maini ..
Ieri ...m-am dat cu ceapa pe sani ...am zis sa incerc...la naiba nici un efect..vorba nu mai shtiu cui mai bine ii puneam si de o friptura..ca ceapa nu a avut nici un efect negativ...Va rog mamicile cu experienta...care au intarcat copilashi asa de 'lipiti' de tzatzi dati.mi o solutie ca simt ca mor...Aseara a dormit in pat cu noi, a dormit putin mai bine dar eu am fost numai cu okii pe el..
anya asteptam pozici cu fetitele tale minunate!Si alex la mare parca era altul...muuuuuuuuuult mai vesel fara 'nervishori'..se juca in nisip...nu mai zic ca a fost prima oara cand a dormit o noapte intreaga si prima oara cand mi-a adormit in carut!Felicitari pentru intarcat!
sunflower felicitari pentru motz!Asteptam poze
Nici eu nu am terminat de citit cartea dar...am hotarat ca voi face vaccinul antimeningita..restul care vor urma nu shtiu..am timp sa ma gandesc..Sunt foarte confuza cu vaccinurile astea iar cartea asta nu face decat sa ma bage in confuzie mai rau
lulualex asta este defapt si problema mea ...ma 'aprind' destul de ushor Pana acum nu mi-am ieshit din fire cu Alex niciodata si sper sa reusesc sa ma abtin mereu.Insa am obs ca pe taicasu 'il asculta' mai rpd :)