Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui maitreyi
multumim fetele de aprecieri
noi ne-am apucat de vreo 3 saptamani de. prima data am spus ca zidul sigur e mai moale...insa ulterior, tot cu lubrifiant de la durex, a mers ca unsa
...eu ma asteptam sa nu am chef, mai ales ca nu eram mare amatoare inainte de sarcina...se pare insa ca cele 9 luni de abstineta si-au spus cuvantul si acum e ok
si apropos...astazi avem 3 ani de la nunta
![]()
am vazut poze de baby patrick si are intr-adevar aerul pe care il are si alexandra. cute babies
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne
Pozele Alexandrei
pai multi ani inainte si fericiti!!!
si... ce falcutse faine avem
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Alysh spune:
LAurita, astept telefon la 9. Pup
Si noi am avut pb la primul act sexual, a fost dureros. Apoi dince in ce mai bine, dar si eu declar lipsa de chef. Si totusi n-as vrea sa-mi neglijez sotul...........s-o potrivi chestia aia cu "foamea vine mancand?"
Alina cu iubirea noastra, Vlad
andreap spune:
salutare
Mi_bebelina,eu una am iesit pe la 19,dupa ce a stat ploaia..a fost super frumos..maine seara sigur!dara cauat-ma pe la locurile de joaca..vine zgubiloi!!!!!!
Alysh,foamea vine mancadn..da-i valabil numai ptr.mancare![]()

noi inca nimic in privinta
..am respectat cele 6 saptamani impuse de medic(care abia s-au terminat luni),plus ca declar si eu o pofta....lipsa!revine ea..
Bblusa Sara e asa..ciufulita uneori ca ma enerveaza...mai ales in carut se cam maraie,daca nu doarme,semn ca o urmeaza pe sora-sa la urlat in carut
..sper sa nu,totusi.
Eu noutati nu am..am reusit sa citesc cate ceva...dar scrieti prea mult si prea repede![]()
eu am resuti sa dau jos 15 kg din cele 30 acumulate.....oricum sunt inca
rau..sa ma vedeti pe plaja ce impresie o sa fac

pupici,mai vb maine
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
fecian spune:
Gataaaa!!!
Mi-am culcat copilul regulamentar la 9,30 dupa plimbat, jucat, baica, masajuc, papit si ragait. Era asa de obosit ca nici macar nu si-a facut numarul de seara(stiti si voi...concertul
). Nici nu a protestat cand l-am pus in patut, a adormit instantaneu.
Acum merg sa fac si eu o baitza si sper sa dorm repede...caci pe la 1 ma va chema la datorie. Noi se pare ca am ramas la programul de 3 ore: nici ca vrem sa il schimbam. Asta e, deja ne-am obisnuit.
De fapt programul nostru suna cam asa:
7 dimineatza - trezit, papat, jucat cu mami si tati pana la 8
8,30- 10 - plimbaceala prin parc...nu stat, ci plimbat.
10,30-papat si apoi jucat de voie pana pe la vreo 1
1 -papat si apoi dormit fooarte bine pana pe la vreo 4 sau 5
5- papat si jucat
6,30-8- plimbaceala
8-8,30- baitza, masajuc, papat, ragait
cel tarziu 9 seara la dormit cand doarme cel mai mult : 4 ore
apoi la 1 si la 4 papat 5 minute si dormit la loc
Gata fug la baitza. V-am pupat si va doresc o noapte cat mai frumoasa si lipsita de probleme
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
ralu_t spune:
Missmultumesc pentru info legate de lubri, dar fetelor(miss, cleo) , ce-i aia DM?
unde-l gasesc? ca io cum sa va zic, foame mi-e, as manca, da n-am cu ce...
, na , ca fac si versuri. eu primele saptamani dupa ce am nascut aveam niste vise erotice, mama mama. ca si in sarcina de altfel, numai ca dupa ce am incercat prima data
, am zis ca poate mai incercam cand om face al doilea copil...pana atunci, nimic. si nici nu ma asteptam deloc, abia asteptam sa ne reluam activitatea-de, io-s mama odihnita, ca am un baiat foarte de treaba care doarme toata noaptea, deci am timp sa ma gandesc si la prostii
nicole-maine ma duc la farma sa caut ovulele![]()
fecianin egoismul meu
, ma bucur ca nu-s singura anormala care a ramas
. sper sa scapam de bagaj-asap. eu am auzit ca pana nu termini cu alaptatul, nici nu ai sanse sa slabesti...
si o alta intrebare de estetica, pentru mamele aflate la bebe 2 care l-au alaptat pe bebe1. mai fetelor, dupa ce trece laptele, tzatzele isi mai revin un pic? io dupa ce alaptez, pot sa le port pe post de curea sa-mi leg pantalonii. sunt o piele lasata si odioasa...imi vine sa innebunesc, drept pt care nici nu le privesc, a ajuns sa-mi fie jena de barbata-miu, in public n-am treaba, ca am alaptat de nevoie de multe ori si mi-au trecut inhibitiile mai ales ca incerc sa fiu discreta-banca retrasa, tzatza cat mai acoperita, etc.si ma gandeam la simonix cu ce i-a zis medicul, ca lactatia tre sa treaca de la sine ca daca nu se lasa rau sanii- mai rau de cat sunt?
maitreyila multi ani pt casnicia ta, sa fiti o familie frumoasa in continuare!
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
mihaser spune:
Salut!
Simo
si io tot cu tine incep
...La vaccin am mers cu taxi...am dat 40 ron dus-intors...a fost ok...Partea nasoala a fost intepatura...mama ei! Prima data d-soara dr ne-a cantarit, masurat, consultat...Totul ok. Avem 4900 gr net si 59 cm, iar capul 39,5 cm. Mi-a zis ca are dermatita atopica si se trateaza cu cremute...sa alternez Mustela cu Avene. Despre Vigantol mi-a zis sa schimb flaconul o data la luna chiar daca nu se temina ptr ca tot deschizandu-l isi pierde din efect. Despre kk verde a zis ca e de la nemancat sau ceva ce am papat eu , in cazul in care nu e insotit de alte chestii gen febra, varsaturi...etc...Asa toate bune si frumoase in prima faza...bebelina gngura la dr...bai si cand i-a bagat vaccinul asa de rau a plans...nu a plans niciodata in halul asta...Mi s-a rupt sufletul...De acum incolo sotul sa mearga cu ea ca io mor.
Acum e bine...doarme saracuta...nici papa nu prea ii mai trebuie. Nu a facut febra si nu s-a inrosit sau intarit locul...S-a uitat dr si la vaccinul din mana si mi-a zis ca e pe cale sa erupa.
Mi-a spus ca piciorul drept sta un pic cam aiurea...probabil de la pozitia din burtica si ca sa insist cu masajul. Mi-a recomandat sa o duc la un ortoped de copii...dar nu in Tgv.
Despre Rotarix...eu l-as face, desi urasc vaccinurile. O mamica de la odiseea lui Cristi a avut un ghinion saraca...in decurs de 1 an, copilul a luat de 2 ori nenorocitul asta de virus...si culmea de la aceasi persoana, pe care personal as fi strans-o de gat. Prima data era sa moara copilul, daca nu-l ducea urgent la spital, iar a doua oara a luat toata familia virusul si mamica a pierdut o sarcina...trebuia sa nasca in ianuarie 2009. Ptr asta si ptr tot ce a descris ea nu prea ezit sa-l fac.
Vaccinul ptr prevenirea cancerului de col uterin la fetite nu prea ma grabesc sa-l fac...Ultimele stiri despre el nu au mai fost asa favorabile.
Dupa cum v-am spus stemurile mele nu se pot folosi decat pana la 2 ani pentru ca am avut prea putin sange in cordon probabil...Celule viabile , dar prea putine. O sa platim decat 10 de ron pe an ca sa le pastram ptr ca s-ar putea sa se poata inmulti de 10 ori. Acum e in faza de studiu chestia asta.
Cleo sper ca celulele voastre sunt ok! Stiu ca tu ai mai facut si credit ptr ele.
Ralu_t si noi tot in zona B am fost...pacat ca nu ne-am intalnit! Oricum ma bucur ca nu am fost singura mamica de aici prezenta la concert!![]()
Laura da...sunt cu rockul de prin generala..am inceput usurel cu Queen si am ajuns la Metallica, insa am ascultat si din alea mai rele...imi plac in special rockurile amestecate cu simfonica...mi se par super...doar nu o sa ascult Guta!
Am vazut pozele cu voi si cu Alysh, mami de Vladut!
Tu ai fost, nu? Sau era Simo?!
Alysh felicitari ptr crestinul tau mic...cred ca o sa se faca scafandru la cum l-a scufundat popa ala!
L-a noi nu a fost asa...a fost mai delicat ca avea de-a face cu o domnisoara.
Doloress e foarte haios tricoul vostru!
Lavi eu zic sa amani..cu menstruatie nu se intra in biserica. Pe mine m-a tinut la intrare la botez ca nu aveam citit de astea 40 de zile...mi-a citit imediat dupa.
Miss mutam de sfatul cu lubrefiantul...haios a fost B!
Cat despre trezitul mamelor care alapteaza de catre muste intoarse de la arat...I really hate it! M-am inarmat cu aroxol...mama lor de muste!
Alina_anto abia astept sa va vad pozele de la Breaza...Am si eu o colega de master acolo si are si ea un baiat de 8 luni...tare scumpic mai e!
Gabitza si io cred ca la 4-5 luni ies dinisorii...nu am mai auzit de dinti iesiti la 2 luni.
Vianne bine ca ati scapat de vaccin! A fost haios sotul tau!
Ylari mai ai curaj sa duci bebelina la preotul ala? Mai bine ii spui dinainte ca si un pic de apa pe cap turnata cu mana tot botez se numeste, nu trebuie sa o scufunde.
Lili de ce spui ca bebelina te e mica? Cate kg are?
Getutza spor la facut laptic ptr Bogdanel...Daca ai timp sa te programezi la dr Jurj in Timisoara ptr ceva homeopat...el are leac ptr orice. Eu sunt super incantata de tratamentele lui!
Daria ma bucur ca ati scapat cu bine de vaccin! Eu am fost singura azi...si as fi vrut sa am macar pe husband alaturi...Bai dar nesuferita mai e Viorica asta! Spune-i si tu sa-si tina povestile ptr ea.
Felicia - Gabrielul tau are program regesc! Nu stiu cum faci fata...sincer! Daca stai si tu pe banca in parc ce se intampla? Ia foc Parisul?
Dordia eu nu as forta copilul cu mancare...Am aici la tara un vecin obez saracu si e la regim...E foarte greu sa scada in greutate...Da-i doar cat cere el, nu-i impune o anumita cantitate. Nasoala faza cu kk!
Alexuta voi ce mai faceti?
maitrey mutare cat mai placuta la capitala!
Noi am avut o prima tentativa de love, insa fara lubrifiant a fost cam naspa...acum pun ovule si io...colposeptine 5 zile. Se pot pune si in perioada alaptarii!
Menstruatia inca nu mi-a venit nici mie...sper sa mai intarzie 2-3 luni macar.
Eu Infarix hexa am luat de la Sensiblu!
Fetele mi-a spus dr ca Pentaximul o sa se dea gratuit...s-ar putea sa scapam de cheltuiala cu vaccinul...si asa indemnizatia au uitat sa o mai mareasca! macar actualizata cu inflatia sa fi fost!
De asemenea am inteles ca in august nu se mai importa Infarix...asa ca mai bine cumparati de acum vaccinul si tinei-l pe usa de la frigider ca sa nu fiti nevoite sa cautati din greu la 2 luni sau 4.
La multi ani tuturor bebelusilor care au implinit lunisoare de pa 19 pana pe 29
...Lor nu am apucat sa le urez! Mi-a placut de Simonix ca l-a sarbatorit cu tort la 3 luni pe Robert! Bravo!
tuturor!
Hai ca am scris mesaj kilometric...va pup si va doresc noapte buna!
mihaser spune:
maitrey la mai multi ani fericiti! ca happy erati in poze la botez!
alina am vazut pozele de la breaza si sunt foarte dragute...o tii deja la verticala in marsupiu?
Nicole1980 spune:
Miss Parker– eu am fost la mama saptamana trecuta. De cand am ajuns mi l-a smuls pur si simplu din brate. Ma chema doar cand alaptam si chiar ma enerva ca imi zicea”Hai Milka sa ii dai sa manance”. M-am suparat foarte tare in primele zile , simteam k nu mai pot fi “mami a lui bebe” si muream de invidie cand bebe dormea neintors 4-5 ore langa mama fie noapte, fie zi. Avea tehnicile ei sa il linisteasca de cate ori plangea. Park imi doream sa vina momentul sa il alaptez si sa il tin in brate.
Si toate aceste sentimente erau fata de mama mea, pe care o iubesc foarte mult si cu care ma inteleg foarte bine. Ulterior spre sfarsitul saptamanii si acum cand nu mai sunt la ea ii simt lipsa si mi-am dat seama k face totul din prea multa dragoste pt bebe si pt mine. Mama vorbea in permanenta cu bebe, nu se supara niciodata pe el si avea atata rabdare sa-l tina in brate sa eructeze, sa il adoarma, sa il calmeze.
Acum bebe e acasa cu mine si tati, cere in brate, insa orice invat are si dezvat …iar mie imi este dor de mama. Mi-ar placea sa fie langa mine macar de 2 ori pe saptamana, insa recunosc k nu as dori sa fie in permanenta cu mine, (m-ar sufoca) si nici nu as accepta k alta fiinta sa faca ce face ea.
Asa k profita cat poti de Muti, fa-i program de 2-3 ore pe zi de stat cu bebe si mai gandeste-te si la tine. Pana la urma energia capatata in timpul asta tot pt David o vei consuma.
Pupici.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
stefany_p spune:
fetelor, de la ce varsta se poate folosi hamul sau marsupiul sau cum se mai cheam chestia aia de pus in fata???
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui stefany_p
fetelor, de la ce varsta se poate folosi hamul sau marsupiul sau cum se mai cheam chestia aia de pus in fata???
niatsa
sau seara
deci sunt marsupii si pt 0+, si de la 3 luni. Io am unul in care am pus pe bebe de la 2 luni, dar inca nu isi tinea capul bine. Acum e mult mai bine. Dar nu am tinut mai mult de 30 min in el, il fol. de genul: am treaba repede, iau si cobor cu bebe; nu mai am lapte, hai sa ne luam, mergem in vizita: sun un taxi, iau gentile si etc.
mihaser: celule stem: pana la 60kile. Alexuta75 avea o dilema din asta, ca i-a zis pana la 30 kile...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii