Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fetelor!!! suntem si noi in zona.. mai din umbra zilele astea ca avem treaba pana peste cap.. cu botezul si tot sirul de musafiri care se anunta.. dar mai e un pic si scapam si intram iar in normal.. care o fi ala...

Alysh la multi ani!!! - si scuze de intarziere..

Ah!!! ca tot v-am ametit cu lumanarile mele.. am cumparat lumanari pentru botez. Am gasit albe simple si le vom decora cu nasa cand vin aici si ei. Acum caut firma de catering care sa se ocupe de mancare.

Numai bine tuturor si bebei cat mai cumintei!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui CamiM

'Neata fetelor!!! suntem si noi in zona.. mai din umbra zilele astea ca avem treaba pana peste cap.. cu botezul si tot sirul de musafiri care se anunta.. dar mai e un pic si scapam si intram iar in normal.. care o fi ala...

Alysh la multi ani!!! - si scuze de intarziere..

Ah!!! ca tot v-am ametit cu lumanarile mele.. am cumparat lumanari pentru botez. Am gasit albe simple si le vom decora cu nasa cand vin aici si ei. Acum caut firma de catering care sa se ocupe de mancare.

Numai bine tuturor si bebei cat mai cumintei!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

buna seara la tine! Super ca ai gasit lumanari. Lasa ca la impodobit va descurcati voi, mai sunt firme din Ro care cu asta se ocupa, si au tot felul de poze puse pe site. Daca nu vi le returneaza google-u vostru, sa zici, sa va caut cateva site-uri cu poze de inspiratie.Si sa ne faceti poze, cu ce a iesit.

Auziti? nu prea stiu cu ce se mananca un botez, ce alte chestii mai sunt de pregatit... io incerc sa le inshir aici, poa imi scapa ceva:
-restaurant (food + drink+decoratiuni) (beutura o vom lua noi, am inteles ca la giurgiu inca mai e un fel de duty free unde wisky+ gin+ campari is cam la juma de prets. Stiti ceva? A, si o sa vb cu restaurantul sa comande ei de la coca cola, sa nu le caram noi din Metro)
-fotograf (am gasit un fost coleg de munca cu 3 mil pt cateva ore cat dureaza o petrecere duminica dupaamiaza)
-dj- ala recomandat de restaurant
-lumanarile-nashii au zis ca se ocupa
-haine + incaltsaminte io si tati (en cours de...)
-cruciulitse de pus in piept cica tot nashii
-ora la biserica- se duce tati vineri seara sau sambata sa vb cu preotul, in principiu e k cand am vrut noi, la 3
-cica la biserica tre un ulei pt sfintit, o sa iau o sticla mica mica pe care o sa o fierb la bain marine si apoi voi face masaj cu el la fifitsa
-invitatia by meil (ma ajuta MissParker, pot sa ma laud la toti ca e facuta in germania, nu? )

Altceva ce mai tre?
-a, un coafor/cosmetica mie dar asta in sapt aia
-o sa am musafiri, deci trantesc o oala de ardei umpluti, o friptura la tava, si salate facem pe loc

Daca imi mai scapa ceva..sa ziceti.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, dragelor.

Ieri nu am avut timp mai de nimic, am fost in continua miscare, asa ca fac acum conspectul la restul de pagini necitite de ieri..

Alysh, abia astept sa ne vedem
Doloress, super body-ul lui Patrick. Dar ce mesaj! Brrrr!
Fecian e dureros pentru ca se modifica mucoasa vaginala, nu din cauza lipsei...si eu m-am mirat ca ma doare si mi-a explicat dl dr. d-aia nu intelegeam ce tot vorbesc fetele de lubrifiant..
Gabitzule, Lorich, felicitari de intalneala. Speram sa va vedem si la chinezesc!
Cleo, aceeasi mare probema cu dulcele. Iar regim eu nu am reusit niciodata, in 30 de ani sa tin. tot lesin si ameteala...si vointa 0.
Cleo, unde e DM asta de care tot vorbiti?

Mihaser, si eu si sis am fost rockerite in liceu, dar ne-a trecut.
dar stiu ce zici. ascultam greutati, Metallica, dar si Sepultura, Slayer, Pantera...acum nu-mi vine sa cred. Daaa, eu eram cu Alysh!!! si sper sa mai facem pozici si azi!

Cami, bine ca ati gasit luminari!! Succes in continuare cu pregatirile!

ah, am vazut ca s-a discutat, nici eu nu am chef deloc de , dar ma enerveaza ca nici barbate-miu nu insista...
Bine v-am pupat, fac ultimele pregatiri sa iesim afara, bb vad ca doarme dus...a inceput sa doarma bine dimineata, slava Domnului.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Cleo, pai cam asta ar fi, ce ai insirat tu acolo...Dar uleiul eu stiu ca nasa il aduce...sis?????, cum e?

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

DM- pe culuar la realu din Bersheni.

Reallaura: te enerveaza ca nici barbatu nu insista? Nici la mine nu insista... dar cred ca era mai nasol daca insista

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Cleo, pai cam asta ar fi, ce ai insirat tu acolo...Dar uleiul eu stiu ca nasa il aduce...sis?????, cum e?

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

pt ca sunt si lobotomizata, mi le-am scris intr-un .txt. Ca sa nu uit. Ca si pe mesajele lungi de pe forum Astea ca sa nu le pierd

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cleo78

DM- pe culuar la realu din Bersheni.

Reallaura: te enerveaza ca nici barbatu nu insista? Nici la mine nu insista... dar cred ca era mai nasol daca insista

pardon. nu ca nu insista. nu pune problema deloc.

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

vecinele: Socrate, Inais, vreuna la o plimbare?

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ralu, ma intrebai cum raman sanii dupa alaptare. Isi mai revin nitel, dar nu o sa mai fie niciodata ca la inceput.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo, Sis, da uleiul, sapunul, prosop, pinza, fasa - nasa, e bine sa fie unulde masline, in sticla mica de 350...Si apoi folosit fie in mincarica (ca la supitza de diversificare se pune un strop de ulei de masline, fie la masaj)
CAmi, iubita, ne bucuram ca ati gasit luminare...Spor la pregatiri in continuare!
Mihaser, oof, nasol cu celulele, imi pare rau ca nu ti-au dat un termen mai indelungat, la Cleo mi se pare superok

Eu sunt pe fuga, asa ca va pupic..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput