Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
socrate spune:
Fetelor da' ce probleme aveti
adica va arde de discutii de
in loc sa vbiti si voi de copii, de greutate, de alaptat etc.
Acuma gluma'i gluma, cheful tinde spre 0, dar cu lubrifiantul de la Durex, mai ma bag, ca nu pot sa imi neglijez sotul saracul.
E bine ca m-am lamurit cu lubrifierea ca imi faceam griji. Fetelor cu al doilea bb, revine lubrifierea naturala dupa ce terminam cu alaptatul?
Noi dam din lac in put, adica acuma mancam o singura masa de biberon, in rest numai san si numai de la san. Dar mai nou nu vrem sa adormim pana nu papam si tzitzi dupa biberon.
Probleme avem in continuare cu burtica, sper sa treaca, dar numai seara mai avem urlete.
pup si va las acum
Sebastian
akella spune:
Buna dimineata tuturor! Ce activitate aici!
Cum v-ati odihnit? La noi vad ca e a doua noapte in care Teo a dormit 7 ore... Sper ca asa sa fie de acum inainte! In rest, treburi casnice (daca ieri am bagat 4 masini de spalat, azi am un munte de calcat)...
gabitzam spune:
Daca se inventeaza fierul de calcat care face singur treaba eu sunt prima care il cumpara ![]()
Akella, aici sunt fete vorbarete, tre' sa te obisnuiesti ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
melly23 spune:
helloooo!!!uite ca vorbiti de 

si iarasi
!!!de unde ca al meu barbatel vine si imi face avansuri la care eu, binenteles tai craca "hai ca plange fata merg ca mie si somn"si cu un pupic l-am evacuat!!!ce sa-i faci!!!dupa o zi lunga de stat si tras cu fata, ba ascult-o ca plange, calmeaz-o, oare i foame, de ce nu doarme, plimbari lungi, oi mai avea chef de
???!!!nopppp!!!poate cad oi sta linistita o zi intreaga fara de astea poate,poate seara m-ar mai scapa si pe mine de umpic de
!!!

si totusi sa nu fac tragedie asa mare mai prind o dumineca asa ...sa nu lasam sotiorul in turbare!!!!
despre calcat eu va zic ca-mi stau hainele pe sarma gata uscate si asteapta sa fie calcate!!!chef ...cam la fel ca si cu
...niema!!!
Noi si fluturica Amelia
cleo78 spune:
ne-am intors de afara in urlete. Dar rau de tot.
In alta ordine de idei, am luat gel lubrifiant. VIne el tati din delegatie ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
quote:
citat din mesajul lui Nicole1980
Fetelor mie mi-a prescris medicul gineco anticonceptionale - exluton. Nu il gasesc la farmaciile din cartier. A cumparat cineva de curand, poate tu Gabitzam ? De unde ?
Iar pentru vagin uscat - colpotrophine - 1 pe zi timp de 10 zile. pe astea le-am gasit.
Intrebare - unde gasesc si eu Infarix hexa ? Am cautat la Dona de la mine si nu au pe stoc ?
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
eu am gasit exluton la dona, acum 2 sapt
iar infanrix hexa am luat de la help net
ambele sunt pe calea rahovei, acuma depinmde unde stai............
MissParker spune:
Neata dupa inca o noapte de cosmar, in care David iar s-a frichinit si a facut ca avionul toata noaptea, aproape fara intrerupere. Ce naiba poate sa fie, fetelor?? Creste in lungime, digera 7 ore in continuu??? Ce naiba are, ca imi plezneste capul de nervi! Am vrut dimineata sa nu-l mai las cu Mutti, adormise putin pe perna de alaptat langa mine, dar a trebuit totusi sa ma duc pe canapea in sufragerie ca iar incepuse cu caraitul si nu puteam sa adorm deloc langa el. Ei, pe la 9 l-am auzit urland, am presupus ca de foame (desi mancase la 7, vai de sanii mei!), i-am mai dat o data sa manance si Mutti a aparut evident imediat ce l-a auzit plangand, sa intrebe de ce nu i l-a mai adus Bogdan, “ca ea special a luat micul dejun f. devreme asteptand”. Ete, in pastele ma-tii, parca stau dupa programul tau, vaca dobitoaca! Bai, sunt un car de nervi! Si iar e canicula, turbezzzzzzz!!!!!!!!!!!!! Singura chestie pozitiva pe care o pot raporta este ca ieri – culmea – am scapat de criza zilnica de zbierete, tot e ceva, nu?
fecian, din cate descrii tu programul vostru, E DE VIS!!! Eu inca visez la un asemenea ritm, deocamdata ma simt mulsa si terminata rau de tot!
Doloress, bestial tricoul vostru, dar eu rad amar acum… ca is nedormita si zabauca de cap… Ma declar the weakest of the weakest si vreau doar sa dorm si eu odata 4-5 ore legate! Cer prea mult???
Nicole1980, multam de incurajari. Si eu am o rabdare de fier cu David, ii vorbesc cu drag, dar cand sunt nedormita nu mai am energie deloc, sunt stoarsa!! Acum de exemplu, el e jos la Mutti pe terasa, la verdeata, doarme neintors… Ori eu nu pot sa dorm acum, desi sunt moarta de oboseala…
cleo, astept datele pentru invitatie!!
CamiM,
bafta cu botezul, sa va iasa o petrecere reusita si cu cat mai putin stres in organizarea ei!
Laura, nici la mine nu insista Bogdan cu
, dar i-am zis odata ca momentan ma simt exclusiv mamica, iar el a comentat golaneste: “Ce daca? Eu tot ti-as trage-o”
Ei, poftim de vezi…
melly, eu nu spal si nici nu calc si tot nu am timp de nimic!!! Voi cum va descurcati, nenica, eu nu pricep si basta. Eu sunt capie, chiauna, moarta pe picioare de somn si de oboseala si sunt sfarsita din cauza caldurii, nu mai pot! De gatit am gatit luni cu ajutorul lui Mutti o chestie de Weight Watchers care sa-mi ajunga 4 zile, Bogdan e condamnat la pizza, crenvursti, omlete, cartofi prajiti, sandvisuri, in fond el mananca de pranz bine la cantina, asa ca … asta e…
Va las, ca deja am transpirat ca un cal 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
monik16 spune:

Ne mai primiti si pe noi printre voi?
eu am mai tot citit ce ati scris voi dar de scris mai greu... De citit citesc cand alaptez ca e usor sa dau pagina cu o mana, dar de scris e mai greu...
Felicitari tuturor bebelusilor crestinati!
La multi ani mamicilor si bebelusilor care s-au sarbatorit in ultimele saptamani!
Noi ne-am botezat pe 12 iulie. Nu am facut botez petrecere. Am fost cu cativa prieteni la biserica iar seara am iesit in oras. Am botezat-o undeva pe langa Dragasani intr-un sat, ca acolo are biserica cumnatul nasei, si prieten al nostru, un preot mai dedicat meseriei. Si seara am iesit la restaurant (in Rm Valcea), aveam o masa rezervata.
Sara a fost extrem de cuminte. A carait putin cand a bagat-o la fund ca atipise si s-a speriat
. A dormit la greu, cred ca era si obosita de mersul cu masina de la Buc... Nu stiu daca are vreo poza cu ochii deschisi
. Pozele si filmul cu botezul trebuie sa imi vina vineri. Abia astept. O sa pun cateva pe contul comun atunci.
Acum 2 zile am facut si vaccinul -infarix. Suntem ok, n-au fost probleme.
Deocamdata e alimentata exclusiv la san, nu vrea sa primeasca biberonul decat daca e f flamanda, ceai ii dau cu seringa cate putin. Nu insist ca e mai comod mufatul
. Uneori e totusi obositor pt. ca mananca la 2 ore, max. 3(mai rar) dar ne descurcam. Cand mai plecam in parc sau altundeva o alaptez in masina. Pun parasolarul pe geamul de la usa, un scutec intre scaune,
. Sta cam mult la san ca e puturoasa.
Avem aceeasi problema cu constipatia...Colici nu a avut in prima luna jumate dar acum o doare burtica mai des, medicul zice ca de la constipatie. Mi-e asa mila de ea...
Eu am fost luni la controlul de 6 sapt care a fost de fapt de 9 ca a fost medicul in concediu. Mi-a dat reteta cu contraceptive si mi-a recomandat lubrifiant
. Eu stiam deja de la voi
.
As avea multe sa spun legat de ce postati voi da nu reusesc sa imi fac timp si imi pare f. rau.
O sa incerc sa intru mai des ca sa nu ne uitati
.
Va pupam
!
Sara si Monica 

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
mi_bebelina spune:
quote:
citat din mesajul lui andreap
salutare
Mi_bebelina,eu una am iesit pe la 19,dupa ce a stat ploaia..a fost super frumos..maine seara sigur!dara cauat-ma pe la locurile de joaca..vine zgubiloi!!!!!!
Alysh,foamea vine mancadn..da-i valabil numai ptr.mancare
noi inca nimic in privinta..am respectat cele 6 saptamani impuse de medic(care abia s-au terminat luni),plus ca declar si eu o pofta....lipsa!revine ea..
Bblusa Sara e asa..ciufulita uneori ca ma enerveaza...mai ales in carut se cam maraie,daca nu doarme,semn ca o urmeaza pe sora-sa la urlat in carut..sper sa nu,totusi.
Eu noutati nu am..am reusit sa citesc cate ceva...dar scrieti prea mult si prea repede
eu am resuti sa dau jos 15 kg din cele 30 acumulate.....oricum sunt incarau..sa ma vedeti pe plaja ce impresie o sa fac
pupici,mai vb maine
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
am iesit si noi pe la 20.30, a plimbat-o sotul iar eu am stat pe o banca si am tot sunat pt cazare la olanesti, calimanesti......vrem si noi sa plecam si nu stim unde.....la hotel ne e ca deranjam cu plansete, la particular vrem baie in camera.......
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui MissParker
Nici nu mai sunt in stare sa gandesc clar, sunt cu pata pusa pe toata lumea, l-am luat si pe Bogdan la trei pazeste... iar mai nou mi s-a pus paranoia pe Mutti fiindca am asa o banuiala ca ii trage copilului din energie. Nu pot dovedi concret, dar eu de multe ori am senzatia ca sunt obosita si stoarsa de vlaga cand vorbesc cu ea mai mult de 10 minute, e atat de secata si nevoiasa sufleteste incat se agata disperata de orice surogat cu care-si poate umple golul interior si eu acum ma tem ca David al meu ii ofera un surogat perfect si devine dependenta de el.
Deja nu-mi place ce mi-a povestit Bogdan dimineata, ca el l-a dus pe David jos pe terasa si l-a pus in carucior, iar dupa 15', cand sa plece la servici, Mutti era cu David in brate... Acu', poate s-o fi trezit si maraia, insa nu sunt de acord cu faptul ca ea vrea mereu sa-l tina in brate. Si cand mi l-a adus sus la ora 10:30 si eu inca nu mancasem de micul dejun, imediat s-a oferit ca dupa alaptare sa-l tina ea in brate (ca sa eructeze, vezi Doamne, ma irita enorm nota aia de martir care se "sacrifica") si venise cu ideea sa-l mai ia si dupa-amiaza, pana cand i-am repetat ca 1) va fi mult prea cald si deci nu iesim din casa si 2) EU as sta cu placere lipita permanent de copilul MEU daca nu as avea nevoie sa ma duc la toaleta si sa mai fac si alte chestii (cum ar fi sa postez pe DC- fiindca asta imi mai ridica moralul si mi-e important!!). Deci sunt in plina faza de paranoia. Ah, aseara venise Mutti si incepuse sa negocieze cu noi ora la care sa i-l aduca Bogdan pe David: "Sigur la 8? Nu e mai bine la 7:30??"
Cred ca se culca si se trezeste cu David in cap, acum in sfarsit are si ea o preocupare care-i mananca timpii morti si e infometata rau de tot...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Buna fetelor!!!
Nu am apucat sa citesc prea mult, m-am oprit la postarea lui Miss, pentru ca stiti foarte bine, Mutti= un fel de soacramea. Identic si la fel! Sa ia fata in brate una doua si mi-o zapaceste de incepe sa se chitzaie, sau o adoarme aiurea, cand in programul pe care l-am incropit eu ar trebui sa ne jucam, sa facem exercitii si sa vorbim cu jucariile.
Drept urmare stiti foarte bine ca mi-am propus ieri sa ii aduc la cunostinta parerea mea. Zis si facut. Foarte calm si foarte frumos i-am explicat ca nu vreau sa mai luam fata in brate fara motiv cand este cuminte si se joaca, cand gangureste cu jucariile ei, pentru ca o rupem de activitatea pe care a initiat-o singura, plus ca se va face din ce in ce mai grea si nu vreau sa o invatam in brate. I-am spus sa nu ma inteleaga gresit, este binevenita sa stea cu fata, dar nu vreau sa o tina in brate prea mult, pentru ca nici eu nu o fac. O tin in brate cand ii dau sa pape si cand o adorm, atat!
Mooooaaaamaaaaa, ce fata a facut, cred ca daca avea un pistol ma impusca! Iuby cand a venit de la servici i-a zis si el acelasi lucru, fapt care a iritat-o peste masura.
Am vorbit foarte serios cu Iuby sa vedem ce va fi de facut in viitorul apropiat ptr a ne lua o casa, eu aici nu mai stau. I-am spus cat de nefericita ma face faptul ca nu pot fi eu insami, ca nu imi pot creste copilul asa cum vreau eu, intr-un cuvant ma simt ca naiba.
Revin cu amanunte ca tre' sa ii dau la bebeluna sa pape.
Revin, revin, ca n-am terminat!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

rau..sa ma vedeti pe plaja ce impresie o sa fac