Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alysh Esti o scumpa, iti multumesc! Eu cred ca va fi ok acolo, chiar daca nu mergem cu recomandare...
Doloress Hemagiomul de suprafata este mai rosiatic, pe cand cel in profunzime este mai vanat. Daca dr a zis ca o sa treaca, atunci stai linistita.

Si Sara saliveaza destul de mult, de vreo 2 saptamani si isi suge mainile, bluzele, ma linge pe mine pe maini..zici ca e un catelus...

Azi am fost la plimbare in Campina si i-am cumparat cateva hainute foarte dragute (si mult mai ieftine decat in Buc) si vanzatoarea cand a vazut-o m-a intrebat "ce are fetita la nasuc?"... Eu nu imi dau seama ca este asa vizibil pt ca probabil m-am obisnuit...Dar imi dau seama cva este destul de evident hamagiomul.. Maine mergem la dr si vedem ce si cum.

Lori

Fetelor, legat de vreau sa va spun ca si eu am ceva "probleme"... Prima oara a fost groaznic, a doua oara dificil, a treia oara ceva mai bine. Acum, facem doar in weekend pt ca in cursul saptamanii eu sunt la Breaza, sotul in Bucuresti. Insa nu mai am aceeasi dorinta, uneori ma intreb daca o sa-mi mai placa asa mult ca inainte??... Mai ales ca acum, fara "antrenament" este cam greu sa-mi revin..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui alina_anto

Fetelor, legat de vreau sa va spun ca si eu am ceva "probleme"... Prima oara a fost groaznic, a doua oara dificil, a treia oara ceva mai bine. Acum, facem doar in weekend pt ca in cursul saptamanii eu sunt la Breaza, sotul in Bucuresti. Insa nu mai am aceeasi dorinta, uneori ma intreb daca o sa-mi mai placa asa mult ca inainte??... Mai ales ca acum, fara "antrenament" este cam greu sa-mi revin..

mult succes miine!! sa ne tii la curent! Mergi cu incredere, Levente e un dr cunoscut si f bun, o sa iti dea sfaturi bune. Sa dea Dumnezeu sanatate.

Cat despre , ai pus o problema spiiinoasa. Deci, desi am nascut de 3 luni io... nu am avut curaj. De fapt nici chef. Si daca ma gandesc bine, nici inainte de nashtere nu mai eram in stare de nik, de 5 luni nu am mai facut...nika....cred ca am facut 1 singura data de cand ne-am casatorit. De la cerfiticat ni se trage, nu?
Sa dau divorts
Acu tati e in delegatie, dar vine el; si zilele astea (daca nu uit...) ma duc sa bantui prin farmacii, gasesc io curaj sa cer la una din ele un gel lubrifiant. De la Durex, ziceti? e cel mai bun, a?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetelor dar ati stat numai pe net...Nu-mi pare rau ca am avut ce citi si ce vedea (pozici), dar acum nu mai stiu ce si cui sa raspund..

Incep cu Mihaser care a fost constiincioasa si a raspuns din urma fetelor Cum ati rezolvat pina la urma cu vaciinul? paca nu aveati masina..oof..11 km..

Alysh, Doloress, Maitrey v-am vazut pozicile superbe. Si mie mi se pare ca Alexandra aduce in unele poze cu Patrik...Iar voi fetele sunteti niste frumoase toate..

Cu dintisorii, cred ca e o faza a lor d ebagat minutele in guritza si de balosit. Si MAtei la fel face. SI David la fel facea la virsta asta si totusi primii dinti i-au dat la 7 luni. Nici n-ar avea cum sa le dea tuturor copilasilor nostri dintii in acelasi timp...la virsta asta mica...Ca ar fi un caz singular ok, dar tuturor??

Cleo, Ralu_t, multumim d einfo ref la vaccinuri, bune mai sunt conspectele astea pentru cele care n-au timp

Gabitzam, Lorich, data viitoare nu va iertam, sa puneti poze

Daria, ce matusa ai si tu, oof, eu i-as spune citeva, nu stiu dar chiar sa se bage in lucrurile mele n-as suporta...

Ylari, bebeluna e minunata, imi place poza in care se incrunta, aceea in care e la tatata in brate

Vianne, felicitari pentru greutatea printzesucii...si pentru alaptatul exclusiv...

Simonix, oof, cind aud intarcat...imi pare asa rau de laptikul tau...de mooor.

Akella, bine ai venit, ti-am vazut pozicile, stati in Drumul Taberei, cred ca v-am vazut de citeva ori la bisericutza, pe Targul Neamt, la impartasit fetele..>Si noi tot acolo ne impartasimObisnuitam s-o facem saptaminal pana a implinit david 3 ani, acum insa e mare si tb pe nemincate si nu prea am mai mers cu el

Fecian, deci secretul e sa-i stoarcem de puteri, nu? ca apoi sa doarma bine..Nu stiu dar al meu imi doarme bine afara, leganat in carucior. In casa doarme mai prost, se trezeste des, eu sar cu tzatza, si asa ne secam amindoi, eu de lapte, el ca nu s eodihneste cum tb..D'aia si stam mai mult pe afara

Miss, sper sa va mai lase caldurile, nu-mi pare rau sa le trimiti la noi, mie imi place cind e cald.Cu Mutti, ce sa zic, stiu ca atunci cind eram cu david mic si stateam la socra-miu suspectam orice, dar orice...desi acum privind in urma nu-mi dau dreptate. Poate ar trebui sa profiti doar de putinul timp pe care-l ai cind sta Mutti cu bb, sa nu te mai gindesti la nimic altceva..Stiu ca e greu, dar macar sa-ti conservi tu fortele ca ai nevoie pentru Daviducul

Nicole, si mie mi-a recomandat Exulton dr si chiar am cumparat 2 folii atunci, la control, de la dr..nu le-am folosit insa pentru ca m-am temut sa nu-mi vina ciclul...Nu prea am chef

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
citat din mesajul lui Doloress

Getuta medicamentul pe care il iau eu este Domperidone, dar nu cred ca este si la voi. Substanta activa continuta insa este Motilium, cred ca poti merge la doctor sa intrebi, cred ca exista si la voi un medicament pe acceasi baza. Este de fapt o pastila contra vomei, care ca efect secundar are stimularea lactatiei. Pastilele naturiste pe care le iau sunt fenugrec si chardon beni, nu prea stiu cum se traduc. Fenugrec cred ca e fenicul. Chardon beni este un ciulin ceva.

In aceeasi idee, dr meu ginecolog imi recomandase Metoclopramid pentru stimularea lactatiei.
Am luat la inceput de cateva ori. apoi am renuntat.
POate avea dreptate, cred ca ma reapuc de el.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cit desprenici eu n-am chef deloc...Din pacate ma haituieste al meu..Nici nu indraznesc sa-i zic ceva, sa bat vreun apropo sau sa raminem putin singurica intelege mai mult..Ofof, ce ti-e si cu tineretile astea care s-au dus..

Alina_anto, Doamne Ajuta miine, sa ne vii cu vesti..BUNE

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
citat din mesajul lui cleo78

quote:
citat din mesajul lui alina_anto

mult succes miine!! sa ne tii la curent! Mergi cu incredere, Levente e un dr cunoscut si f bun, o sa iti dea sfaturi bune. Sa dea Dumnezeu sanatate.

Cat despre , ai pus o problema spiiinoasa. Deci, desi am nascut de 3 luni io... nu am avut curaj. De fapt nici chef. Si daca ma gandesc bine, nici inainte de nashtere nu mai eram in stare de nik, de 5 luni nu am mai facut...nika....cred ca am facut 1 singura data de cand ne-am casatorit. De la cerfiticat ni se trage, nu?
Sa dau divorts
Acu tati e in delegatie, dar vine el; si zilele astea (daca nu uit...) ma duc sa bantui prin farmacii, gasesc io curaj sa cer la una din ele un gel lubrifiant. De la Durex, ziceti? e cel mai bun, a?

povestea nashterii

Cleo, trebuie sa-ti faci curaj!! Ai mila de sot!! Eu am luat lubri de la Durex. Nu s\tiu daca este cel mai bun pt ca este singurul pe care l-am incercat...
Cleo, cum fac sa trec si eu pozele de la semnatura intr-un cuvant?? Asa cum ai tu "soarele sin viata noastra" sau "povestea nasterii" . Please, help!!!

["http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu va recomand lu:b ca gel lubrifiant, daca gasiti. Marca e condomi Erfurt, se gaseste la dm. Noi am incercat si Durex-ul, nu se compara!! Replica lui Bogdan cand am descoperit acest lu:b a fost: "Te face sa te indragostesti din nou"

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

alina_anto

scrii la Profil personal (dar fara spatii):

[ url="http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza" ] scortisoara e la breaza [ /url]

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui MissParker

Eu va recomand lu:b ca gel lubrifiant, daca gasiti. Marca e condomi Erfurt, se gaseste la dm. Noi am incercat si Durex-ul, nu se compara!! Replica lui Bogdan cand am descoperit acest lu:b a fost: "Te face sa te indragostesti din nou"

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

si am fo duminica in DM dar nu m-a dus capul sa ma uit si la asta. Sunt senila...

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim fetele de aprecieri

noi ne-am apucat de vreo 3 saptamani de . prima data am spus ca zidul sigur e mai moale...insa ulterior, tot cu lubrifiant de la durex, a mers ca unsa ...eu ma asteptam sa nu am chef, mai ales ca nu eram mare amatoare inainte de sarcina...se pare insa ca cele 9 luni de abstineta si-au spus cuvantul si acum e ok si apropos...astazi avem 3 ani de la nunta

am vazut poze de baby patrick si are intr-adevar aerul pe care il are si alexandra. cute babies

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput