Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
citat din mesajul lui Magnetism79

Si inca un lucru fetele cu ceza la cat rtimp v-a venit ciclul dupa cezariana?
Pupici, ma duc la rufe.

Pai mie de exemplu inca nu mi-a venit, si sunt 2 luni de la nastere. Dar am inteles ca si alaptarea joaca un rol in intarzierea musafirilor. Eu inca alaptez, asa ca sper sa nu mai vina ceva timp de acum incolo.

Chiar fetelor ati inceput? Noi da(acum cateva zile), insa a fost destul de dureros(as putea zice foarte), nu ma asteptam...ceea ce mi se pare destul de ciudat. Inteleg ca dupa 10 luni de lipsa sa fie mai ciudat, dar nu dureros.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor mie mi-a prescris medicul gineco anticonceptionale - exluton. Nu il gasesc la farmaciile din cartier. A cumparat cineva de curand, poate tu Gabitzam ? De unde ?

Iar pentru vagin uscat - colpotrophine - 1 pe zi timp de 10 zile. pe astea le-am gasit.

Intrebare - unde gasesc si eu Infarix hexa ? Am cautat la Dona de la mine si nu au pe stoc ?

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ralu_t

bai fetelor, spuneti-mi si mie secretul, cum v-ati ingrasat voi in sarcina cate 20 de kg si le-ati si dat jos? ca io tot atatea am luat si am ramas cu 9kg care nu pleaca neam. si fac si sport, plimbari kmetrice cu carutzul...am incercat si o cura, atat cat imi permite alaptatul, timp de 3 saptamani si nimicma gandesc ca anu trecut pe vremea asta aveam 58,cu 11kg mai putin, cand am ramas gravi tocmai ma apucam de cura sa dau jos 3kg in plus. mi-e frica sa nu fi ramas asa de la lasatul de fumat, si sa nu mai plece kg
a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Draga Ralu sunt exact in aceasi situatie ca si tine. Si la nr de kg si la cura si la rezultate. Eu nu am scos decat 11 kg de pe mine in prima luna iar restul stau si acum pe gardul meu. Deja m-am apucat de sport, alaptez(deci faza cu alaptatul si scazutul in greutate e un mit), nu beau sucuri, nu mananc dulciuri...
Ce sa mai inteleg din asta?

Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Doloress

Fetelor, nu mai stiu ce sa ma fac cu el, deloc nu vrea sa doarma ziua. Am citit ca e normal sa doarma intre 14-16 ore pe zi, cand colo, al meu cred ca doarme doar 6-7 maxim doar noaptea. De fapt nu trebuie sa ma plang ca noaptea totusi doarme, alti parintii nu se bucura nici macar de luxul asta. Insa ziua da din picioare non-stop! Azi noapte am visat ca era mare si participa la un raliu pe bicicleta
Nasa-sa i-a luat si body care sa se potriveasca cu felul lui de-a fi, ia uitati aici

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

E tare!
Puiul meu nu doarme cine stie ce bine noaptea, insa ziua doarme la pranz intr 1 si 4 de obicei. Insa azi l-am plimbat de la 8,30 pana la 2 dupa amiaza(timp in care mai mult a fost treaz) apoi a papat bine si de la 3 doarme neintors. Vad ca e 6 (la noi) si inca dormiteaza.

Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ca tot vb de greutate.... io cand speram ca mai slabesc, am mai mancat de 1 kg. Mai nasol e ca mor de foame!! ma ia cu tremurat, ametseala, leshin si tre sa mananc neaparat. Si iau si vitamine (cand imi aduc aminte...)
O fi si de la oboseala?

Si inainte nu aveam niciun stres cu greutatea, slabeam usor, faceam sport, aratam bine si eram si modesta!

realitatea e ca nu pot fara dulce.

P.S. Si am si lapte.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, de data asta n-am mai luat Exluton, doar la prima sarcina. Tura asta ne-am hotarat la prezervative.

Magnetism, mie inca nu mi-a venit ciclul, si sunt aproape 8 saptamani de la cezariana. Iar la popa nu stiu care e treaba, daca te poti duce sau nu. Nici nu stiam ca e vreo regula in chestia asta. Am fost si mi-a citit la 40 de zile, dar inca nu e cazul la mine de ciclu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Nici la mine n-a venit ciclul, dar eu abia am 5 saptamani de la ceza.

Daviducul le doarme beton ziua, iar noaptea caraie si maraie de zor Sunt f. curioasa cum va fi noaptea care vine, sper sa fie mai linistit...

Eu am pus 17kg in sarcina si mai am acum 4 din ele... Oricum eram supraponderala inainte de sarcina si voiam sa mai slabesc vreo 4-5 kile, asa ca sa zicem ca ar trebui sa scap de vreo 9 kile ca sa arat cat de cat multumitor, dar oricum zilele astea nici nu ma gandesc la asa ceva, sunt transpirata leoarca, ma simt efectiv ca un hoit si mi-e scarba de mine, nu vreau decat sa vina odata temperaturi sub 25°, ca mor cu zile pe canicula asta nenorocita... La ora 15 m-am pus in pat cu David, el pe perna de alaptat, si asa am atipit si eu cam o ora... ce bine mi-a prins...

Nici nu mai sunt in stare sa gandesc clar, sunt cu pata pusa pe toata lumea, l-am luat si pe Bogdan la trei pazeste... iar mai nou mi s-a pus paranoia pe Mutti fiindca am asa o banuiala ca ii trage copilului din energie. Nu pot dovedi concret, dar eu de multe ori am senzatia ca sunt obosita si stoarsa de vlaga cand vorbesc cu ea mai mult de 10 minute, e atat de secata si nevoiasa sufleteste incat se agata disperata de orice surogat cu care-si poate umple golul interior si eu acum ma tem ca David al meu ii ofera un surogat perfect si devine dependenta de el.

Deja nu-mi place ce mi-a povestit Bogdan dimineata, ca el l-a dus pe David jos pe terasa si l-a pus in carucior, iar dupa 15', cand sa plece la servici, Mutti era cu David in brate... Acu', poate s-o fi trezit si maraia, insa nu sunt de acord cu faptul ca ea vrea mereu sa-l tina in brate. Si cand mi l-a adus sus la ora 10:30 si eu inca nu mancasem de micul dejun, imediat s-a oferit ca dupa alaptare sa-l tina ea in brate (ca sa eructeze, vezi Doamne, ma irita enorm nota aia de martir care se "sacrifica") si venise cu ideea sa-l mai ia si dupa-amiaza, pana cand i-am repetat ca 1) va fi mult prea cald si deci nu iesim din casa si 2) EU as sta cu placere lipita permanent de copilul MEU daca nu as avea nevoie sa ma duc la toaleta si sa mai fac si alte chestii (cum ar fi sa postez pe DC - fiindca asta imi mai ridica moralul si mi-e important!!). Deci sunt in plina faza de paranoia. Ah, aseara venise Mutti si incepuse sa negocieze cu noi ora la care sa i-l aduca Bogdan pe David: "Sigur la 8? Nu e mai bine la 7:30??" Cred ca se culca si se trezeste cu David in cap, acum in sfarsit are si ea o preocupare care-i mananca timpii morti si e infometata rau de tot...

Maine voi proceda altfel: i-l dau lui Bogdan pe David pana la 8:30 cand pleaca el la servici si apoi el ii va spune lui Mutti ca am dormit foarte bine si ca nu mai e nevoie sa i-l dam ei, renunt eu la 2 ore de somn, ca imi va fi mai bine. Am constatat ca el cel mai bine doarme dupa alaptarea de seara, adica pe la 20-20:30, atunci e momentul perfect sa ne culcam si noi, daca apuc sa dorm orele alea pana la miezul noptii ma simt mult mai bine...

Ah, si l-am trimis pe Bogdan sa cumpere o saltea pt. musafiri de la Tchibo, din aia din 2 bucati care se face cumva si "taburet"... O punem in camera lui David pentru orice eventualitate, cand ma mai apuca disperarea ca nu pot sa dorm din cauza caraielilor lui sa mai plec o ora din dormitor...

fecian, te inteleg ca a fost dureros . Pe mine m-a durut la ginecolog rau, da' rau de tot, de aceea tipul imediat mi-a prescris ovulele vaginale, a zis ca din cauza alaptarii s-au dus toti hormonii care umezeau vaginul... De aceea sexul pentru mine nici nu intra in discutie inca vreo luna cel putin... Alaptarea este momentan singura mea preocupare.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mihaser esti si tu un pui de rock ceva!
Imi pare rau de Cri ca s-a lovit in frunte...as innebuni, nu stiu ce o sa ma fac cu asta mic, ca-s prea de tot:disperata dupa el.

Alysh, daaaa, hai sa ne vedem maine!!! abia astep. sper sa fie frumos afara... Vb de dimineata, te sun pe la 9
Am vazut pozici de la botez si restul de poze...de unde cumperi tu atatea chestii frumoase? Eu rar am timp sa umblu si cel mai adesea, prin Titan...ca e langa parc...

Doloress ce nasol cu parintele ca v-a scpos in fata clasei...ei, e optiunea ta dc pui sau nu nume de sfant. si eu voiam sa pun doar Mircea...dar am zis ca d e exemplu in Spania nici nu stiu aia sa pronunte si am mai ales un nume. IOAN mi se pare un nume foarte delicat. pacat de conotatiile si frecventa lui Ion... Felicitari pt botez, ma bucur ca v-ati distrat..

Akella, bine ai venit!

Maitreyi, f frumoase pozele de la botez! ce frumoasa e bbitza are niste oki migdalati!...de toata frumusetea!

ralu_t merci pt info reeritoare la rotarix!!!

Ati scris cam mult...tr sa citesc din urma

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Gata mi s-a trezit pufarina, papam si mergem iarasi la plimbare. Apoi facem baica,masajuc, papam si poate dormim bine pe seara. Cred ca azi l-am stors de puteri pe pui mic. Dar am vazut ca dupa activitati d-astea recreative doarme dus.
Deci v-am pupat si sa aveti grija de voi si de puiutii mici.
3 luni- Patrick sa cresti mare pui mic
2 luni-Eliza Elena, Sara Maria si Ioan Teodor sa cresteti mari si sanatosi si sa il ajungeti pe Patrick[:P]

Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Revin ca sa adaug ca m-am enervat ref. la matusa Dariei (unii oameni se pare ca au pus patent pe conceptul de nesimtire) si m-am delectat cu pozutele noi ale bebelunei de Ylari Una rece, una calda...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput