Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui maitreyi

quote:
citat din mesajul lui YLARI

Am pus poze noi Bebeluna reloaded!!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

undi, undi? ca in contu' di la semnatura nu sunt...

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne

Pozele Alexandrei

Acolo sunt, dar du-te le : albume!

pup...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Nicole1980, multzam de urarile pt mine si Stefana

Mihaser, am facut vaccinul ieri. Ni s-a rupt sufletul sa o vedem plangand.. sotul meu nici nu s-a uitat cand a intepat-o. Apoi a fost cam maraita pana seara. Cand dormea, dormea cu suspine dar noaptea a dormit bine… Nu a facut febra, Slava Domnului!
Daa, fain asa botez…
Multzam pt complimente!

Ralu_t, ai dreptate cu vaccinul… Si mie mi-e teama de cele noi aparute, la care nu se stiu inca toate efectele secundare.. Si sa nu tii informatiile numai pt tine.

Ylari, ai si tu dreptate! Asculta-ti instinctul!
Am vazut pozele, faina tare bebeluna!

Miss, imi pare rau de noaptea grea… Cat despre wrap, nu este asa de greu precum pare..

Ieri, la doctor, au si cantarit-o pe Stefana, are 5.273 kg la 10 sapt neimplinite. Numai cu tzitzi URAAAAA!!!!!!!!! Sunt tare fericita!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

MissParker intr-adevar ce coincidenta! Doar o diferenta de 2 cm si alta de fus orar...
Mama, ce de problemute pe aici! Vaccinuri, dintisori... Vaccinurile vin si la noi in curand, iar dintii... sper sa ne fie la fel de usor cum ne-a fost cu Daria, ca nu prea am stiut de dureri...
Pe aici s-a intunecat rapid, a inceput sa bubuie si acum ploua... S-a zis cu plimbarea... O sa ma capieze farfuzele in casa... Deocamdata trag la aghioase, dar se vor trezi in curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi!

Dupa plimbarica de azi cu draguta de Gabi si scumpicul Raducu am tras un somn de zile mari; apoi trezit, marait, papa, kk, marait si mai tare, acum - parca - somn din nou.
Gabi daca nu ne luai la plimbare ne lingeam pe bot azi... ca uite ce bau-bau afara!

Alysh, cu intarziere, iti transmit si eu La multi ani fericiti, sanatosi si cu fratior sau surioara pentru iubirea voastra Vlad!

Mihaser, Nicole multumim frumos pentru urari!

Miss tu parca povestesti pas cu pas prin ce am trecut eu, momentele alea de la agonie la extaz , pot sa te incurajez sa-ti spun ca totusi incet-incet ... things will get better in time

Mai fetelor, ce-i cu foamea asta pe mine? Puseul de crestere de 7 saptamani?

Edit: Akella bine ai venit in "club" draguta, sa-ti traiasca farfutzele!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

vai ce ploua si pe la noi....Andreap s-a dus intalneala din seara asta......poate maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui akella

MissParker intr-adevar ce coincidenta! Doar o diferenta de 2 cm si alta de fus orar...
Mama, ce de problemute pe aici! Vaccinuri, dintisori... Vaccinurile vin si la noi in curand, iar dintii... sper sa ne fie la fel de usor cum ne-a fost cu Daria, ca nu prea am stiut de dureri...
Pe aici s-a intunecat rapid, a inceput sa bubuie si acum ploua... S-a zis cu plimbarea... O sa ma capieze farfuzele in casa... Deocamdata trag la aghioase, dar se vor trezi in curand...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

farfuze???
ce e alea???

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Revenim pe baricade , dar nu pt mult timp ca ma asteapta tyona de rufe de calcat, pt cele care doresc sandalute si altre alea va invit pe siteul papucei.ro unde se pot comanda online. Sunt f o.k.
Maine ma duc la popa sa imi citeasca de 40 de zile , dar am o intrebare ce fac daca mi-a venit problema? sa ma duc sau sa o aman cu popa? Un sfat help please!!!!!!!!!
Si inca un lucru fetele cu ceza la cat rtimp v-a venit ciclul dupa cezariana?
Pupici, ma duc la rufe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
citat din mesajul lui cleo78

quote:
citat din mesajul lui akella

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

farfuze???
ce e alea???

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

farfutze=dame, fete, gagicute. Nu, Akella?

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ce ploaie fetelor, tocmai cand sa-l scot si eu pe terorica la plimbare. iar mi-au schimbat extraterestrii copilul . azi doar a marait si a tzipat, n-a vrut sa zambeasca sau sa gangureasca mai deloc. a stiut ca pleaca ta-su in delegatie si raman io singura
simonixpare interesanta vaca aia. i-am aratat-o si lui tati si i-am zis sa ne-o aduca din delegatie.orice sa-l distreze pe bebe si sa am si io timp...de forumeala mai ales
bai fetelor, spuneti-mi si mie secretul, cum v-ati ingrasat voi in sarcina cate 20 de kg si le-ati si dat jos? ca io tot atatea am luat si am ramas cu 9kg care nu pleaca neam. si fac si sport, plimbari kmetrice cu carutzul...am incercat si o cura, atat cat imi permite alaptatul, timp de 3 saptamani si nimicma gandesc ca anu trecut pe vremea asta aveam 58,cu 11kg mai putin, cand am ramas gravi tocmai ma apucam de cura sa dau jos 3kg in plus. mi-e frica sa nu fi ramas asa de la lasatul de fumat, si sa nu mai plece kg
cleo, maytreipediatra ne-a sugerat sa-l facem,eu am zis ca cel mai in masura sa-mi raspunda la nelamuriri e un virusolog, ca doar ei le stiu cel mai bine(io-s arhitect-n-am experienta).in urma raspunsului acestuia ,care a fost contra, m-am apucat sa citesc si am stat o noapte intreaga pe net si pe forumuri medicale de pe afara, pareri pro si contra cat cuprinde. intrasem in fibrilatii sa gasesc solutia cea mai buna, barbata-miu zicea ca am innebunit-numai mama sa nu fii si sa trebuiasca sa faci alegeri cu care sa traiesti linistit dupadespre prevenar nu stiu nimic sa va spun, mie mi-a sugerat pediatra sa facem varianta de la 2 ani care inseamana un sg vaccin. mai exista niste scheme cu 2 si 3 injectari parca, care se fac mai devreme, ea a zis ca totusi e mai bine la 2 ani o sg doza. am zis ca mai e timp pana atunci sa ma informez...
offf...sa treaca ploaia sa iesim afara. innebunesc in casa, si fara tati

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, nu mai stiu ce sa ma fac cu el, deloc nu vrea sa doarma ziua. Am citit ca e normal sa doarma intre 14-16 ore pe zi, cand colo, al meu cred ca doarme doar 6-7 maxim doar noaptea. De fapt nu trebuie sa ma plang ca noaptea totusi doarme, alti parintii nu se bucura nici macar de luxul asta. Insa ziua da din picioare non-stop! Azi noapte am visat ca era mare si participa la un raliu pe bicicleta
Nasa-sa i-a luat si body care sa se potriveasca cu felul lui de-a fi, ia uitati aici

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput