Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara.

of of mai mai ...am ajuns s-o vad si p'asta...gupil la matura...rushinica mai Karra...dar felicitari lui Winnie ca e asa harnica...pupa mama fata harnica si curajoasa (la intratul in apa ma refer) si la cat munceste fatuca aia cum sa mai adoarma bre de oboseala??hah?
tot cu of of e si metoda de mancat a lui Arthurel nazdravanel...pai bine mai Elena io ma chinui sa invat copilu sa mamance cu lingurita si voi mancati cu picioarele??? ntz ntz...in alta ordine de idei..Doamne ajuta ca e sotul tau bine si tie Doamne Doamne sa-ti ajute,sa fii sanatosa si sa ai multe realizari in viata.La multi Ani.
Pupici printeselor Miriam si Timeea...una grasunica si cu curaj la catei alta slabutica (leita mami) dar amandoua adorabile.Iar de veve cu ochii ei ca aluna ce sa mai zic...o dulceata...Ba nu un papanash
Ioana ...LA MULTI ANI cu sanatate si mult noroc.ete ca te facusi si cu cadou original...hi hi hi...3 DINTI LA PURTATOR MATEIAS DRAGALAS....peste cativa ani vii aici sa te lauzi cu 3 note de 10...apoi cu premii,diplome si uite asa cadourile noastre iau alta forma mai minunata as zice eu
Pisikutooo mei io facui intocmai reteta si au iesit.Adica 1 ou,un pachet de branza dulce grasa de vaci si 3 linguri de gris.Nu am pus deloc faina doar am tavalit galuscutele prin faina si le-am fiert la foc iute si am mancat amandoi ca spartii...el cu dulcet io cu smantana...mai incearca poate-ti iese...daca nu om face noi si-ti punem la pachet...HOT PACKAGE just for you.

Alexia3,Sherbi,Anananamaria,Madalina78,Aurasa LA MULTI ANI CU SANATATE SI SA VA DEA DOMNU TOT CE DORITI SI CE PUTETI DUCE.SANATATE SI IUBIRE DIN PARTEA MEA.

Ete ca au mai scris mamici semn ca nu suntem chiar asa de rele pe cat parem....hihihihi....sa mai scrieti bre.
Si sa o lasati mai moale cu "ne-ati uitat" ca numai io stiu de cate ori am facut apelul si din 30 raspundeau 5 si iaca nu m-am suparat si maine fac iar apelu ca sunt cu capsa pusa.nu ma intrebati de ce ca nu spui decat atat....stiti scara aia???? e va pun o poza cu barba lu'fimiu sa intelegeti ce sa intamplat miercuri si eu am aflat abea vineri cand am ajuns acolo...si am aflat pentru ca nu-i trecuse ca altfel...citat:"mai bine se lovea luni sa ii treaca pana vineri sa nu mai vezi" ....din ciclul "nu lasa copilu cu soacra si scara de cosmar"
Altfel fimiu e o dulceata.Au venit ai mei de la mare si tot clanul nostru a luat copilului tot ce trebuie sa aduca marea la el:piscina,umbrela,prosop,delfin,nisip si apa de mare (in bidoane de 5kg cate 5 din fiecare..ca au avut masini ...hihihi)..si sa distrat fimiu la maxim.Pun poze maine sa vedeti.
Pana atunci tre sa inchid si va pup dulshii di tat...si va urez noapte buna.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Multumesc tuturor pt urari,pupici!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatzaaaaa.....adunareaaaaa hai la ...unde sunteti???

mai fetelor voi cum va descurcati si copii si curatenie si mancare???k eu nu mai pot...ma enerveaza sa fac seara tarziu curatenie,iar mancarea e mereu pe fuga....

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Prezent!!!
Mai nu le fac pe toate la fix,la timp,ma straduiesc insa nu reusesc mereu,asa ca take it easy,fa si tu ce poti cand poti.

Eu ce sa mai zic ca de cand cu renovarea,botezul si alte cele am stat foarte prost la capitolul ordine,calcat si spalat rufe,dar am facut ce am putut ca asta e.
si cum poze de sambata de la botez:

botez Ianis Andrei

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

martutz: ai facut strigarea azi? nexam. gol in stup. ehe, stiu eu de ceeee .
nu te ingrijora, soacra ta ramane in topul nostru!
iar cu papanasii, da, mi e clar, am pus branza putina...am facut din 1 kg lapte si stiti cum e, iti iese o mana...da' daca tot ii faci tu buni, sa ti trimit adresa, ca primim la pachet cu bucurie

si i raspund si roxanicii: pai daca anne scria sa modelez in palma gogosele mici, sa le turtesc si sa mai si apas cu degetu' pe mijloc, eu am zis ca s covrigei ...

mai bucurestencelor, ati avut iron maiden aseara, live! care ati degustat evenimentul? ca asa nostalgie ce puteam sa traiesc eu ieri, daca eram acolo, mai ceva ca n tarkovski. cand m am amorezat prima oara la greu, prin liceu, pretenaru' mi a dedicat una superba bucata iron maiden numita remember tomorrow. frumooos...
gata cu prostiile!

nora face pe fata niste punctisoare rosii, de la caldura. i special pe frunte si barbie. o dau cu mustela cu zinc, reapar zilnic. stiti cumva daca ar trebui sa o dau preventiv, dimineata? drept e ca eu o dau abia dupaamiaza, cind o iau de la bunici si o vad inflorita toata ...

va pupilez, o zi frumoasa!

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna ziua pe la pranz!
hai ca fac eu o cafea de pranz!

marta m-ai inebunit cu scara aia!!! eu ti-am spus sa iei aparatoare de-aia de scari! si asta e treaba cu soacrele! victor sa-i treaca pana vineri si pe tine sa nu mai fi asa stresata!

andra cat de urata ai putut sa fi la botez!!! nu-mi place de tine deloc!! sa nu mai pui poze de-astea si sa mai spui ca ai 3 copii! da??? (sper ca ai inteles ca am glumit )

pisikuta noi anul trecut eram bubosii stupului. matei facea niste bubite f urate de la caldura, care se intindeau pe toata fata. am folosit si noi mustela, si alte vreo 3 creme. oricum, ma saturasem sa ma intrebe toata lumea de ce are bube si daca nu-l tratez???? ba erau mamici in parc care ziceau: nu pune mana pe bebe, mami, ca are bube!!!! singurul tratament care a mers la noi a fost asa: dimineata tamponat pe bubite cu manorapid si apoi dat cu advantan. dupa ce-i treceau bubitele, adica se cicatrizau, ramanea zona mai uscata si trebuia sa-i dam cu fluoncinolon (asa s-o scrie??). n-am mai avut pb de anul trecut, doar daca transipra rau, i se formeaza niste bubite ca punctele negre, care se curata doar la baita, cand e pielea f bine inmuiata.

hai ca m-am intins cam mult si am trebi!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ioana, am mintit,copiii nu sunt ai mei,i-am imprumutat

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Da, Eliana, este lista cu tot ce am avut la noi. Si mici si mari.

Foarte frumoase pozele, Andra. Sunt insa foarte suparata. Pai pe mine ma intereseaza Ursu? sau lumanarea? sau vitraliile din biserica? febletea mea? Am vazut vreo treizeci si ceva de poze pana sa apara si apoi mai e in vreo 3 poze si acolo prins asa fugitiv. Tare suparata sunt! Bine macar ca e Maria in mai multe.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost azi la doctor si se pare ca bombita a explodat... ca nu mai e... am scapat de operatie... aflu mai multe sambata... cand merg iar si scot si steriletu...
Azi era nebunie, ca in fiecare dimineata in spital...
Asa ca pana sambata nu ma bucur foarte tare... pana nu aflu 100% ca am scapat

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
citat din mesajul lui elyanne

Am fost azi la doctor si se pare ca bombita a explodat... ca nu mai e... am scapat de operatie... aflu mai multe sambata... cand merg iar si scot si steriletu...
Azi era nebunie, ca in fiecare dimineata in spital...
Asa ca pana sambata nu ma bucur foarte tare... pana nu aflu 100% ca am scapat

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

vaai pai cum a esplodat? si era umpluta cu solutie salina sau ce? de nu te-a afectat? si steriletul de ce-l scoti? mai vrei copiii?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput