Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
stefaniya spune:
Buna,mamici si copilasi
Va scriu dupa mult timp dar azi m-am hotarat sa scriu si ma si tin de cuvant.
Carlut merge la camin din 16 mai,s-a acomodat usor.Caminul l-a schimbat,i-a dat mai multa incredere in el,nu-i mai e teama din orice,nu mai plange cu strainii,mananca singurel,doarme singurel.Rar ma mai lasa sa-i dau eu sa manance,se face ca un purcel dar e dragalas.
Dinti tot in urma suntem,are 8 dintisori si 2 maselute,iesite una pe sus,una pe jos...deci la el nu se respecta iesirea dintisorilor intr-o anumita ordine.
Nu spune decat cateva cuvinte in romana, papa - mama - tati - bau - aba (apa) , hi (salut) si cam astea sunt. El vorbeste toata ziua dar nimik clar.In schimb canta foarte des,
na na na na si ori imi pare mie dar daca eu ii cant el tine ritmul dupa mine.Bineinteles ca melodii simple si doar de secunde,dar retine.E foarte incantat de chitara,probabil pe la 2 anisori o sa-i cumpar una ca sa nu i le mai distruga pe ale lui Klaus.
Se catara pe orice,are o placere enorma de a se catara dar e si foarte precaut.Chiar imi spunea educatoarea ca face diferenta intre el si un alt baietel care ala se raneste mereu pe cand Carl are grija de el.
Am fost si noi in Romania,la mare si in primele 3 zile i-a fost teama sa intre in apa,dar apoi abia il mai scoteam.
Voi va faceti listuta de medicamente,eu niciodata nu iau cu mine nimik.Poate e doar o superstitie dar Doamne fereste de se imbolnaveste exista doctori pe unde merg.Singurul lucru care nu imi lipseste de unde plec e trusa de prim ajutor.
Ar fi multe de spus despre el dar nu asa marete,sunt mari pt mine.In rest face cam aceleasi lucruri ca orice alt copil.
aaa,are nevoie de multa atentie.Merge pe strada si se uita la lume si pana nu ii zambeste nu schimba privirea
.Iar el rade tot timpul,vecinii mei s-au indragostit de el de cat de zambaret este.
E si pletos,probabil ca il voi tunde putin dar doar cat sa nu se lungeasca prea tare.Are un blond asa frumos si carliontat ca nu-mi vine sa-l tund.
Cu intarziere vreau sa le urez la toate mamicile ce s-au sarbatorit sa fie sanatoase si sa aiba parte doar de bine!
Concediu placut celor ce urmeaza sa-l aiba!
ps: Ioanaradu,m-am gasit o data cu Mady intr-un magazin si imi spunea ca tu nu te lasi pana nu revin sa scriu,imi cer scuze ca m-am lasat asteptata dar m-am si angajat si timpul s-a scurtat.
O zi buna!
pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
elyanne spune:
ieeeee... lume noua... asa va vreau...
stefaniya bine ai revenit 
Aflu mai multe sambata... a esplodat sau s-a micsorat si s-a ascuns 
Da... vreau inca 3 fete
de-aia scot mirena... Nu-o mai vreau... ma dor ovarele, sunt balonata mereu, am cosuri... si menstruatia dureaza 2 sapt. E adevarat ca nu mai e la fel de mult... e mult mai putin ca si cantitate... dar tine muuuuuuuult
Trec la AC si om vedea cum ma impac si cu alea...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Elena.2006 spune:
Ia sa vin si eu sa ma plang.Nu am reusit sa facem Priorix pana acum ca ba nu s-a putut, ba e fost medicul in concediu iar acum din cauza ca, se pare ca avem un fel de alergie, nu se stie la ce.Problema e mai veche, poate fi si de la caldura sau cine mai stie de la ce. Apar si dispar.
Am primit regim alimentar si tratament pe 2 luni.Problema e ca nu sunt impacata ca ar fi alergie si am fost si la pediatru care ne-a sugerat sa mergem la un dermatolog sau la un alergolog.
Plimbatul asta de la un cabinet la altul si incertitudinea asta ma dispera.
Elena M.&Adrian Atit de mare
madybulancea spune:
stefanya ce ma bucur k ai trecut pe aici...imi pare asa rau k nu ne-am vazut,adik nu ne-am intalnit pe afara!te pup...m-am uitat pe poze si e tare frumos carl...auzi,dar mirela si-a gasit vreun iubit pe acolo k la cate buchete de flori a primit!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
florin-a spune:
Iaca si io la apel.fac doar prezenta si pun un link.Fetele de Cta tot comanda de pe el si m-am gandit sa va arat si voua
Pupici
http://www.bimbomarket.it/department.asp?id=41&marca_id=&caratteristica_id=21
roxanici spune:
ce frumos e la gradi la Carlutu, si la bunica lui in curte.....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
Ioana iti dau un raspuns pe care l-am primit si eu ...."nu e casa mea"

...ce ma doare cel mai tare nu e ca sa lovit,ca sa lovit el si cu mine si facea bot de anjelica...ma doare ca sunt luata de proasta...adica sa nu va imaginati ca a recunoscut ca il invata pe scari ca sa nu-l mai ia in brate,nuuuu, mi sa explicat cu lux de amanunte cum sa lovit el de usa de la noptiera....asta in conditiile in care usa e pe dreapta si fimiu e lovit in stanga si a doua ca usa deschisa ii vine lu fimiu sub brat nu sub barba...o sa pun o poza cu el langa noptiera cu pricina sa nu ziceti ca am ceva cu "biata soacra mea"...reaua de mine...ce mai nora...hihihi...da nu e rasu'meu ![]()
Pisikutzoooo da adresa ca face fata papanasi si ii livreaza...cu plata ramburs
...daca ajung pe litoral vin eu si-ti fac sa vezi si apoi iti deschizi o PAPANASHERIE de moare lumea in oras.
Rein sa fie sanatos bebe indiferent de sex....cu restul te descurci tu ca ai experientza
Stefanyia baiatul tau e din ce in ce mai frumos.Ma bucur sa aud ca e mai sociabil si sper ca nu e f. greu pt tine la munca fara el...adik io sunt inca in "cele 9 luni" de inceput, vorba Ioanei,cand e mai greu fara copil...ca io il pup seara in poze de luni pana vineri
...of of ca deja numar zilele pana in septembrie cand atacam cresa.Sa mai scrii ca mie imi era dor de tine.
Ellyanne...io cred ca sa resorbit...si ar fi perfect...dar ...sa nu mor..."nestiutoare"...ce e aia AC ???...adica iti pui aer conditionat la dansa???
ori curent alternativ???(vezi ac&dc)
..ce o sa mai joace "gica" in conditiile astea....![]()
Elena2006....imi pare rau sa aud asta...pentru doritoare am o recomandare...un medic excelent alergolog in Buc langa sp.Gr.Alecsandrescu..DR.FILIP.Daca vrei datele da-mi PM.Eu am mare incredere in el pt ca stiu cazuri rezolvate de el care au ajuns din tara si din Buc pt ca ceilalti medici nu-i dadeau de cap si au trimis copii la el.Pupici multi
si sanatate lui Adrian.
Andra io banuiam ca ai imprumutat copii...hihihi...pai la asa chip si trup cum iti permiti sa pretinzi ca sunt ai tai
...hah....si pe cuvant de onoare ca io in locu'lu Ursu te-as pazi cu arma...si frumoasa si harnica...mare pacat ca nu sunt barbat.
cateva POZE NOI
APEL
IUNIA
MADA ROZZ
PHILI
DOINA TODOR
DANI7ASI
LAURA_OANA
PAULA75
GHIBUADINA
SUZY78
FLOPICI
LORADIN
SELENE
STEFIMIC
LILIDANA
PAXELA
IUBITA2007
REBIANA
ANNE
ALLIANA
LUMINAG
ANDREEA20
MIHAELAAA
MYCKIN
MAGDUTAH
VAL
RILOASA
CARMEN94
ARISSA
ALEXIA3
ANANAMARIA
SELENE
ROXYGEO
KISSTHERAIN9999
GEANINAELENA
GABDYD
CRINA_MIO
LAINA
ADELYNA
KARLA32
............SI LISTA POATE CONTINUA.........nu ma faceti sa va copyy pe toate si sa va pun la zid
o pozaaa, un cuvintel,...nu ne mai dati cu ignor...ce daca nu ati mai scris..oricand poate fi un nou inceput in stup....usa e deschisa...depinde doar de voi...
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Val_ spune:
Uite ca eu raspund la apel Martutza.Am citit despre problemele tale si ma bucur ca s-au rezolvat. Te-am si sunat la un moment dat.
Mai intru si citesc din cand in cand dar din pacate parca sunt din ce in ce mai ocupata. Nu stiu cum reusesc alte femei sa cresca 3 copii. Toata admiratia mea Eliana si sanatate.
Ma uit si eu la poze din cand in cand si mi se pare uimitor ce se schimba copilasii nostri. De la o luna la alta sunt diferiti.
Noi suntem bine, toata lumea imi spune ca Maria arata bine si nimeni nu ma crede ca imi ia cate o ora la fiecare masa si am nevoie de bebe Tv si multe jucarii, noi daca se poate, ca sa o conving sa manance o portie rezonabila. Astazi spre exmplu a sarit de tot masa de pranz.
Sunt uimita de faptul ca intelege si interactioneaza la ce o intrebi dar ptrobabil ca nu este nimic deosebit la 1 an si 3 luni. Ii place tare mult sa danseze si face niste miscari haioase cu manutele, danseaza oricand, daca o intreb "Maria cum dansezi tu?" imediat imi arata.
Am incercat sa pun si eu o poza recenta cu ea dar nu am reusit. Incerc din nou maine.
elyanne spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui martutza Ellyanne...io cred ca sa resorbit...si ar fi perfect...dar ...sa nu mor..."nestiutoare"...ce e aia AC ???...adica iti pui aer conditionat la dansa??? ..ce o sa mai joace "gica" in conditiile astea.... |
nu mi-am dat seama ca se poate confunda... in functie de context... deci AC = anticonceptionaleEliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ioanaradu spune:
buna dimineata!

stefanya pai eu te-am vazut pe la alte subiecte si m-am gandit ca daca acolo poti sa scrii, poti si aici. pupam blondinu'!
marta pai asa te-am invatat eu??? te-am educat pana te-am prostit!
"nu e casa ta"?? pai e copilul meu!!! si pt el, daca vreau, pun si gratii la usi/geamuri, daram pereti, scot usi ... sa fie in siguranta! sa vi la fata sa-ti de-a lectii de "educat" soacre, cumnati, sot si alti "bagareti".
Val bine ca mai scrii si tu! sper sa o si vedem pe Mariuca! 
prezenta a facut-o marta ... deci azi imi beau linistita cafeaua!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 4 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!