Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

WOW, asta da dupa masa plina!!

CRISTINA, SURSULA, ANKUTA. FELICITARI PENTRU MICILE COMORI! sA CREASCA MARI SI SANATOSI IAR VOI SA VA REFACETI RAPID SI SA AVETI MULT LAPTIC!!

Sun mersi de explicatii si de pontul cu scutecelul facut sul, eu chiar eram in cautare de ceva tare de pus acolo sa stea crcanata. Ideea cu scutecul e tare buna.
Ina si kk lui Miruna mea e tot galben si moooaaaleee.

Apropo de kk: Miruna face doar o data pe zi, noaptea de obicei un Godzilla al kk-urilor. E monstruos de mare, e normal sa faca asa unu si bun? Zicea cineva ca daca nu face kk inseamna ca pune pe ea, asa sa fie oare?

Aaaa, si mai nou vomita aproape dupa fiecare masa, chiar daca o ragai, cateodata vomita si in somn...de ce oare? E grav?

Ce-o fi cu Biri ca nu a mai intrat de multisor, sper ca e bine!

Va pup, ma duc sa-mi beau ceaiul de chimion, pana nu se trezeste si isi cere dreptul!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sport: mie dupa 6 saptamani mi-a zis ca pot sa fac sport. Si oricum la cat alerg si pe afara si prin casa, deja pot spune ca am inceput. Astazi am facut si abdomene:) De luna viitoare vreau sa merg la sala.

Masa bebe:- la inceput mi s-a spus "nu mai mult de 30 min/masa/san"
- acum eu o las cat vrea ea, nu mai mult de 1h.
- in general ii dau 1san/masa dar sunt si momente in care nu se satura, asa ca il dau si pe al doilea;
- culoare caca: mustar cu bobite, uneori mai verzui, uneori mai galbui si cu miros de lapte acru:)

Si ca sa-i raspund si Diei...este normal in orice fel: si kk dupa fiecare masa, si kk 1 data/zi si kk la 2-3 zile. Fiecare in ritmul sau!

Turtu primele 3 sapt nu am baut cafea(numai de aia nu-mi ardea). Apoi insa am primit acceptul. Dar beau foooarte putina, cu zahar brun si muuult lapte. DAR numai dupa ce am alaptat si stiu ca 3-4 ore nu mai cere papa.

Wow, inca o pepenica! Felicitari Ankuta! Sa va fie Sara sanatoasa si papacioasa!

------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Multe multe felicitari noilor mamici Cristina, Sursula si Ankuta! Sa va bucurati mereu de copilasii vostri!

Didi81 da, si aici tot dupa 6 saptamini e recomandat, cu conditia sa se fi vindecat bine incizia si sa nu fi existat intre timp probleme gen infectii, supurari,etc.

Gabriela82 aici in trecut existau doici care alaptau copilasii mamicilor ce nu aveau lapte, iar mai tirziu,oamenii le dadeau bebelusilor lapte de vaca sau in functie de cultura/ tara de alt animal care il aveau pe linga casa.Cei de la oras evident,cumparau.

Turtu, astia zic ca laptele meu se poate pastra la congelator 3 luni.Eu nu beau niciodata cafea, dar aici scrie ca 2-3 cesti pe zi e okay.(insa cafeaua lor e fooarte slaba in comparatie cu ce stim noi din Romania).

Dia_filipas am zimbit citind de "Godzilla"...Aici mi-au zis ca unii copilasi pot avea esofagul nematurizat suficient de aceea vomita des...Ma intreb daca si in Romania au aceeasi explicatie?

Sotul cred ca incearca sa ma "imbuneze" dupa "boroboata" de ieri...parca eu as fi fost cea care ar fi putut fi in pericol, nu bebelusa... Mi-a luat halva, rahat, pepene si...a mai licitat si o vechitura de pian care se pare ca il va cistiga...Acum ma gindesc ca nu prea avem unde sa-l punem, dar in fine, o sa-i gasesc loc fiindca oricum il doream de atita vremee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

kk facem de 3-4 ori pe zi si a luato pe tente de maro,inainte si noi faceam galben verzui,cred ca depinde ce mananci

eu mananc orice,nu tzin cont de nimik si beau si cafea cand am ocazia

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

FELICITARI FETELOR!CRISTINA, ANKUTA SA VA TRAIASCA MINUNILE!

mai cris dar ne-ai surprins nu gluma!!!!!!!!!!ma bucur ca sunteti bine!

M.A. 36s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
citat din mesajul lui Didi81

Narcisule, pai cum sala si innot de-abia dupa 3 luni? Eu mi-am intrebat doctorul dupa cat timp pot sa fac sport si mi-a zis 6 saptamani; si eu sunt tot cu cezariana, ba chiar de-aia nasoala, veritcala. Acu ce sa mai cred? Si chiar ma gandeam ca ma apuc in curand de alergat, abdomene, chestii de-astea...
Voi ce stiti despre asta, cat timp trebuie sa treaca de la operatie?

Didi de Aida Maria

Didi, nu stiu ce sa zic...Mr Leite e un mare surfist si cred ca n-ar avea nimic impotriva sa incep miscarea cat de repede posibil...Acum bine, si noi dupa ce am trecut prin ce am trecut, cu o operatzie cat roata carului, la 5 ore dupa il intrebam cand ne putem apuca de al doilea bb.Atunci mi-a zis ca daca vreau sa incerc la al doilea nastere naturala, sa am grija de vindecare mai ales in interior (3 luni fara efort) si dupa doi ani sa ne gandim la al doilea bb...Daca vreau sa optez pentru ceza atunci e mai simplu...Acum, nu stiu ce sa zic, poate ne mai spun fetele

Pupam Aida

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Nu am reusit sa citesc din urma am intrat abia acuma am reusit vsa ma opresc din treaba am fost dim si am rezolvat cu hartiile lui Florin si ne-am inscris si eu si Arianna la biblioteca si o sa mergem de acuma toate trei la baby rhyme time unde citesc povesti cantam cantecele etc o data pe sapt.
Si soarta si-a zis cuvantul, adik am vazut la biblioteca prospectul de la colegiul local care e f aproape de noi si zic hai sa iau sa vad ce cursuri au si am gasit exact cele doua cursuri care imi trebuie mie care incep din sept anul asta unul e marti seara si unul joi seara deci poate sta Flo cu fetele si merg maine dim sa vb de inscriere sa vad ce si cum. Deci tineti pumnii pt maine sa reusesc ca eu sunt student matur deci nu am calificarile lor si se merge pe baza de interviu. Am emotii deja. Nu am mai fost la scoala de vreo 4 ani, dar ar fi fain ca asa studiez seara si pana merge Ari la scoala full time termin si eu studiile si pot sa ma angajez direct sa nu mai pierd timpul.
Merg sa pun sa papam si apoi sa citesc din urma.
Vai is asa happy.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am vb si io cu Camy acu vreo ora. Era intr-adevar mai optimista. Desi a fost destul de grea operatia, cik a avut o infectie de toata frumusetea. Pe bb inca nu l-a vazut dar dr a zis ca e o minune. A inceput sa dea bani, cel putin pt operatia ei, deci ar fi cazul sa-i transferam banii ca au nevoie. Va multumeste din suflet pentru initiativa si va roaga tot asa de mult sa nu incetati sa va rugati pt Darius pt ca mai are un drum lung de facut pana sa ajunga acasa in patutul lui.
Doamne ajuta-i sa ajunga la liman
Gabriela intrebai cum ma mulg cu seringa. Tai varful unde se baga acul, scoti pistonul si il bagi pe partea de unde ai taiat varful si tragi. Se face un vacuum incredibil si trage doar din mamelon, crek asta e ideea. Oricum io numai asa am reusit sa desfund. Pompa ma ajuta acum cand sunt desfundate canalele.
Dia nici o grija ca n-ajungi la ghips. Nu se mai practica metoda asta ca s-a dovedit ca mai mult rau facea. Nush daca va mai amintiti fetelor, dar pe vremea cand eram copii erau foarte multe cazuri de displazie de sold. Motivul??? Infasatul acela fortat cu picioarele stranse unul langa altul cik sa nu iasa cracanat. De asta se deplasau oasele din sold. Solutia este exact ce ti-a zis medicul Dia, sa ajuti copilu sa stea cu picioarele departate.
Fetele io am facut o febra de toata frumusetea ieri si azi de 39 grade. De la sani. Nu ii goleam mereu tocmai ca sa nu creasca productia prea mult pt ca si asa am mai aruncat. Insa se pare ca io tre sa-i golesc ca se umplu foarte repede si incepe laptele sa "fiarba" in tzatze. Sper sa nu ajung sa fac mastita. Deocamdata n-am ca am fost azi la control dar sper nici sa nu fac.
Lu Filipocu ii dau un san la o masa alternativ. Sta maxim juma de ora si apoi scapa tzatza si nici ca o mai vrea. Cu papa, si io incerc sa evit alimentele despre care se zvoneste ca ar da colici dar cred ca depinde de copil. De ex rosii, fructe pap, am evitat castravetii. Copici are dar acu n-am sa scot din alimentatie tot ca sa vad ce-l afecteaza, s-ar putea sa aiba oricum. A fost mai naspa de la un porumb cand am facut amandoi diaree dar acu bine ca stiu. Cafea mai beau cate una ca am unda verde.
Boti supliment ii dai dupa ce mufezi la san daca nu se satura. Nu tre sa inlocuiesti un alaptat cu totu.
Ina e perfect normal sa faca kk la fiecare masa, la fel de normala e si culoarea. Si Filip al meu adoarme la san si il gadil sa se scoale. Cand s-a saturat nu se mai trezeste neam si tzatza iese singura
Ma duc sa ma infasor cu varza sa se inmoaie sanii. Pupiu

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

off mey Bujo vad ca tragi si tu ca mine...cata varza au vazut tzatzele mele...stai linishtita ca se va regla laptele,dar o sa fie greu ca ai sa produci mult ca mine in stilul asta cu mulsul...asta e!!
noi "aspirantele" ne cam asemanam..asha ca dma si oanasm aviza amatorilor

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TURTU pai pot sa dau inapoi???tre'sa rezist pana naste ultima, adik eu!

VIO apoi vad ca ne intrecem care naste ultima. eu zic sa facem pariuri, mai castigam un ban de lapte.
SUN mama omida ce spune in legatura cu subiectu'??AAaaaa...apropo de burta ta...no coment! ti-au ramas sechele de cand erai balenschi. care burta, soro???

Iaca alta pepenasha...sa vedem ce e de scris.
aaa nu am datele ei, ca nu am gasit-o in listutza. sau nu stiu eu unde sa o caut???

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput