Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asa...ia sa vedem:

ANKUTA din '82
a ajuns si pe la noi.
A-nceput c-o intrebare,
ca avea o sangerare.
Si era cam disperata
ca era doar moderata.

Informatii a cerut
si raspunsuri a avut.
N-a prea stat la rand cu spor,
a nascut cam repejor.

SARA, puiul, sa-ti traiasca
si sa te inveseleasca.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

In completare de la Sursula, pentru listuta: bebetu se numeste Tudor Milan si s-a nascut la 38 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

deci: m-a apucat melancolia si tre sa impartashesc cu voi

9/10/2007: test surecheck de ieri 10% pozitiv..shtiu ca nu se ia in calcul ca e vechi de 24h...dar a 2a se intrevede pe acolo...asha am patit si asta iarna!!!!deci ma duc sa mai cumpar surecheck

9/10/2007: mi-am luat surecheck..acum intrebarea cand sa-l fac?logic ar fii maine dimineata...dar ma mananca sa-l fac acum
imi e asha de rau azi...da rau...tzatzele ma dor in mod constant...mi-am cumparat un sutien nou fara cupe sarme si alte cele ca sa mi le tina fixe sa nu ma mai doara
vai de capul meu!!!dc nu e sarcina ce sa fie...am atata gretza in mine..
azi am aflat ca pt femeile insarcinate care sunt racite sa ia oscilococinum..sau cum se scrie..ca e singurul medicament homeopat

bujo: "si eu cred ca esti gravi Anaxena stai relax. Ma bucur ca nu te panichezi".

9/10/2007: eu nu ma panichez
atata timp cat exista teste in farmacii cu care sa-mi potolesc curiozitatea sunt total ok
acum tocmai ma chiorasc la un test
parca vad ceva..de fapt acum vad numai liniute

de fapt dc mi-ati spune ca tre sa vad o linie roz si una verde fosforescenta sigur ash vedeao si pe aia...ma dor ochii!!!
vad numai liniuteeee!!!
tre sa se pozitiveze ele pana la urma!!!
de fapt ochiul uman nu ar putea detecta cu atata precizie cu cat detecteaza simtul meu de mama..eu vad ce altii nu vad!!!
iti dai seama ca creierul imi joaca feste
cred ca ash fii in stare sa vad si pe un test nefolosit!!!

nu e inchipuirea mea..e si a2a liniuta...m-am convins
deci sunt !!!!
si am mai pus niste poze pt cine vrea sa ma mai vada

pe ce loc sunt la concurs?
sunt insarcinata!!!!

nu se bucura nimeni si pt mine
sunteti primele la care le-am spus!!!
nici sotu nu shtie!!!

99% sigura!!!!
dupa ce ca am un car de simptome
testul meu de 2,5lei mi-a confirmat cu o liniuta abia vizibila,dar e acolo..deci ce sa fiu mai sigura de atat?

acum o sa molipsiti toate dupa mine!!!o sa fim toate !!!
ma oftic un pic ca o sa iasa rac..dar asta e!!exact ce nu-ti doresti ti se intampla..deci logic ca o sa fie si baiat...dar tot puiul meu ramane!!!

gata nu va mai plictisesc...ce frumos sa retraieshti momentele acelea..mi se face pofta de bb 2

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada sa ai bafta maine!
Anaxena ce frumos este sa retraiesti momentele placute din viata!
V-am pupat,ma bag la somn ca maine de dimineata plec la mare!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
citat din mesajul lui Tecky

Mada sa ai bafta maine!
Anaxena ce frumos este sa retraiesti momentele placute din viata!
V-am pupat,ma bag la somn ca maine de dimineata plec la mare!

cum adiq pleci la mare???

si bb cu cine ramane?vreau si eu la mnaree!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

SURSALA , FELICITARI SI BINE AI VENIT BEBE TUDOR MILAN !!
CRISTINA, CE SURPRIZA, FELICITARI PT MIHAITA ! N-AS FI CREZUT CA MI-O IEI INAINTE !!
ANKUTA, FELICITARI SI BINE AI VENIT BEBE SARA !
SA CRESTETII MARI SI SANATOSI SI SA FITI MEREU BUCURIA PARINTILOR !!

Turtu, Esti o draguta ca te gindesti la mine ,tot nenascuta sint, am fost la strand cu copiii, noroc ca Viena are o multime de stranduri, sintem norocosi ca eu fara apa mai ales vara sint moarta!! Seara am fost la concert in piata primariei...iar acum mi-e cam somn...
nici un semn de nascut... iar eu tot fresh ca o boare sint....

ma bucur enorm pentru vestile bune despre Camy si Darius si ne rugem in continuare pentru ei !! Sa fie sanatos Darius !

relaxata, 40 sapt + 7 zile

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena eu nu mai am lapte si ii dau lui bb supliment.Va ramane mama mea acasa cu fetita mea.Acum nu stiu daca am voie sa ma bag in apa ca nu am implinit inca 40 de zile de la nastere ca sa merg la control si dr mea este in concediu in strainatate si nu o pot suna sa o intreb.
Diarux superbe poeziile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI MAMICILOR: CRISTINA, SURSULA, ANKUTZA SA VA FIE SANATOSI PEPENASII MANCACIOSI SI PLINI DE NOROC

TECKY distractie placuta la mare, tare as mai vrea si eu...

Eu nu m somn, ma tot gandesc la bebelina mea...de ce nu vrea sa iasa, parca nu mai am rabdare deloc...oare ma apuca depresia, asa cu noaptea in cap?

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Dana nu esti singura ,
iti tin companie la ora asta ca mi-a sarit somnul dupa mersul la wc.
Astept bebelusa care nu da nici un semn consistent:)
Ma duc sa-mi fac o felie cu ceva ca mananc in ultimele zile ca un adevarat leu ce sunt.
39w+4d

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

anaxena, bujo ... ufff si eu care ma bucuram ca nu am facut febra laptelui. Pai da!!! Ca de la CE s-o fac??? De la aia 80 ml amarati pentru care imi storc sanii de innebunesc??!! Fetelor ... nu vindeti? Ia ziceti ... cu cat dati suta de ml???

boti eu completez sanul cu formula la fiecare masa. Am mai auzit teorii cum ca amestecul i-ar da dureri de burtica dar momentan la noi nu este cazul. Sa nu uit sa zic ca nu stau sa mai vad dc ii mai e foame sau nu dupa tatzi ca sa fac formula. Fac 60 - 90 ml inainte sa ii dau tatzi si pe urma incerc dc mai vrea sau nu. Si daca nu, o arunc ...

anaxena si noi ne luptam cu monstrul "cacalica" pana il dam afara pe raul de el. Este teribil ce lupta poate fi la varsta asta pentru un simplu cacalica. Si mai mor de dragul lui cand se intinde. Este ca un viermusor si se rasuceste in toate directiile.

mada va tot aud ca dati ceai la bebe. Mie dr mi-a zis ca atata timp cat e alimentat la san nu este nevoie de ceai. Dar parca as vrea si eu sa-i dau ... nu stiu de ce. Ce fel de ceai ii dati voi? Neindulcit presupun, nu?

AnnaBaby si eu am ramas cu burta dupa ceza dar ... mi se pare normal. Numai uterul se retrage in 6 saptamani si daca mai pun si cele 10 kile pe care le am in plus ... iese socoteala nu? Ce ma enerveaza e ca de 3 saptamani abia bag ceva in gura (nu am pofta nu ca as tine dieta) fac si lapte si ture de colici si ture de parc si sa mor daca piere vreun gram. Cat despre dureri ... eu nu mai am din prima saptamana. Dar vezi ca la noi experienta e diferita. Eu eram aia care ii ziceam lui Camy ca cezariana e ceva horror, ca a fost cea mai proasta alegere si ca sunt totalmente calcata de tren. In primele 2 zile credeam ca mi se varsa toate matzele si nu am experimentat EVER ceva mai groaznic dpdv fizic. Iar tu ziceai ca e relativ ok ...

flo ... ce rau imi pare pentru tine ... Fii tare pentru ca totul va ramane o amintire. Uita-te si la Sun si Camy si Gini cat au tras si acum sunt fericite. Fratele meu de ex s-a nascut la 7 luni cu luxatie de sold, a stat luni de zile in gips cu prognoze proaste de supravietuire si acum este un vlajgan imens.

Sun intai te plangi ca ai burta si dupa aia ne spui ca ai intrat intr-o pereche de blugi de dinainte???? Tu chiar nu ai mila de noi???!!!!! Fetelor eu inca nu imi pot pune verigheta si inca nu ma pot incalta cu incaltarile de dinainte. Mai e cineva in situatia asta???

turturica, mie mi-a interzis neonatologul cafeaua. Beau decaf.

mami de gandacel Vladut, 08.07.08

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput