Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
gallyb spune:
ina C - 1. pe mine la maternitate m-au invatat sa-i dau sa manance doar de la un san (masa si sanul), desi eu stiam ca se alapteaza 10 min. la un san dupa care il schimbi la altul. Azi am facut 3 sapt. si alptez doar de la un san la o masa.
2. Fetita mea nu sta la san intotdeauna cronometrata, o las sa manance cat vrea ea, poate sta de la 10 min. pana la 40, cu pauza cel putin 2 ore de somnic,sau joaca.
3. adoarme la san si la fel daca vreau sa-l scot, incepe iar sa suga. Ca sa nu-ti provoace rani la sani, trage un pic cu un deget de coltul gurii.
4. Scaunele la copii alaptati la san sunt normale pana la 8 pe zi.
5. Culoarea scaunului cred ca e normala, dar banuiesc ca e si in functie de ce mananci tu. La noi cand e galben,cand e usor verzui.
6. si la mine dupa ce mananca nu plange, dar tot cauta uneori cu gurita, cred ca e normal.
Xenia (9.07.2008)
narcisa.s spune:
Anna Baby, eu zic sa mai astepti cu burtica...referitor la operatie, gandeste-te ca esti cusuta si in interior si e cumva normal...mie o luna medicul mi-a interzis orice fel de efort si dupa 3 luni de abia sala, innot si alte cele
citesc si revin...daca ma lasa Anais
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
turturica spune:
Ce de surprize pe ziua de azi.
sursula, cristina, sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sanatosi, iar voi sa va refaceti rapid si sa aveti parte de o gramada de laptic 
irda, multi, multi ani fericiti, multa sanatate si sa te bucuri in continuare de comorile tale 
oana, ce bine ca ti-a mai scazut tensiunea. Noi o sa facem botez mic, in familie, maximum 20 de persoane, nu vreau sa ma intind la mai mult.
dia, ce de inspiratie mai ai cu poeziile, mai faci fata?
Fetelor, de marimar mai stie cineva ceva? Eu ma gindesc la ea, mai ales cu depasirea asta de termen.
dana, de ce nu intri mai des pe aici? N-ai vreme? Cum se simte alessio?
mada, dar ari cum de vorbeste o gramada in engleza? Tu vorbesti engleza sau romana cu ea? Ma intereseaza si pe mine treaba cu limbile, ca eu sint hotarita sa nu vorbesc germana cu bebelina, prefer sa invete limba corect de la nativi, noi oricum n-o sa vorbim niciodata ca si ei.
sun,
ce de energie mai ai, cum rezisti cu asa putin somn? Am vazut ca nu ai alimentatie restrictiva acuma cind alaptezi, dar cafea reusesti sa bei?
Chiar asa, fetele care alaptati, voi mai beti cafea?
Ca tensiunea mea e la pamint, daca nu beau cafea sint terminata si nu stiu ce-o sa fac dupa ce apare bebe.
Fetele, eu sper sa avem si pepenasi de august, ca targetul meu e fie pe 08.08.08, fie pe 15 august cind e si DPN-ul. Asa ca sper sa mai stea bebelina o vreme si sa vina la timpul potrivit ![]()
Eu am fost azi sa ma tund, de data asta n-am mai avut chef de suvite, asa ca doar mi-am scurtat parul. Am facut si bagajul pentru bebe, aproape complet, mai am de aranjat la birou hirtiile prin dosare, ca acuma e dezastru ce am pe acolo. Am cosmaruri ca nasc si n-am apucat sa-mi pun hirtiile in ordine ![]()
Hai ca ma duc sa ma delectez cu oaresce pepene si mai revin pe seara.
pupici tuturor
37+
narcisa.s spune:
Criiiiissssssssssss....que surpreasa....SI MAI ZICEAI DE MINE!!!Sa-ti dea Doamne Doamne un bb Mihaitza sanatos si destept, sa te refaci repejor si sa te odihnesi bine...De abia astept sa vad poze cu voi!!!!!
Ladymina mai stii ceva de Camy...
Irda, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!Sa fiti sanatosi si fericitzi muuuuuultzi ani
Cu formula si eu ca Boti.Am vazut in spital ca ii dadeaupa vreo 30 in completare la Anais daca nu ii ajungea lapticul meu...Eu oricum o pun la san sa incerce, ea trage ce trage si daca vad dupa 30-40 min ca nu s-a saturat ii dau completare...
Sun-ule, ma complexezi
Mada, ce bine ca Ari se simte ceva mai bine.Chiar asta iti lipsea
Dia Filipas si la noi e aproape aceeasi situatzie cu infometatul...Hehehe si eu ma tem de asta..Dar daca n-aritzupa ti cu biberonul si nu prea ii place, tot casca guritza dupa tzitzi
OOOOO, FELICITARI SURSULAAAAAAA....SI BUN VENIT BB TUDOR.......CE VESTE MINUNATA
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
Tecky spune:
Felicitari Cristina!Sa-ti traiasca bb Mihai si sa fie sanatos si tie refacere rapida!
Felicitari Sursula! Sa ai parte de un bb sanatos!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Didi81 spune:
Narcisule, pai cum sala si innot de-abia dupa 3 luni? Eu mi-am intrebat doctorul dupa cat timp pot sa fac sport si mi-a zis 6 saptamani; si eu sunt tot cu cezariana, ba chiar de-aia nasoala, veritcala. Acu ce sa mai cred?
Si chiar ma gandeam ca ma apuc in curand de alergat, abdomene, chestii de-astea...
Voi ce stiti despre asta, cat timp trebuie sa treaca de la operatie?
Didi
de Aida Maria
locca spune:
Ce ma bucur pt. vestile bune de la Camy, super!
Turturica, eu nu am baut cafea vreo 6 luni dupa ce am nascut. Practic am reinceput sa beau cafea cand l-am diversificat si pe matei. Si eu tot asa sunt si eram, cu tensiunea mica mica, dar cumva dupa ce am nascut nici nu am simtit nevoia de cafea.
InaC, iti raspund la prima intrebare. Cel mai bine este sa-i dai dintr-un san pana il goleste si apoi sa treci la celalalt. Daca se satura numai dintr-unul este ok, iar data viitoare ii dai din celalalt. La fel, daca mai papa putin din al doilea san tura urmatoare incepi cu el. Ideea e ca la inceputul suptului laptele este de hidratare si devine mai hranitor abia la sfarsit, deci e important sa goleasca sanul.
La intrebarea 3, eu il gadilam pe matei sa se trezeasca si sa mai pape, deci da, la inceput facea si el schema asta cu adormitul la masa ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
bujo spune:
Astazi la 13.52 s-a nascut Sara Alecsia, bebe de Ankuta cu 3kg, 49cm si Abgar 10. Si mami si fetitza sunt bine.
Bun venit pe lume si multa sanatate

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
violeta29 spune:
Wow, avem trei pepenasi!!!Uraaaaaa!

CRISTINA, SURSULA, ANKUTA, FELICITARI , SA VA REFACETI REPEJOR SI SA AVETI BEBEI SANATOSI SI PAPACIOSIOSI!

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI

violeta29 spune:
OANASM , hey da ce faci, si tu vrei sa sari randul, bey ia nu ma enervti ca acusi ma pun si io pe nascut!
DIARUX, asa te vreau, poi ce io chiar raman singura pe-aici?
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI