Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
Nour spune:
CLAUCLAU asa si la noi o perioada... nu stiu ce sa iti zic ca si acum nu e mai bine dar oricum.. Eu zic sa fie de la gingii, s-ar putea sa ii dea dintisorii.
Acum o patanie fetelor.. este posibil asa ceva?! Eu m-am tot uitat la gingia fetei mele cand jos cand sus... dar acum cateva zile m-am uitat in partea stanga si i se vede un coltisor de masea. Am ramas masca.. nu am mai auzit pe nimeni sa ii iasa prima oara maselele. Asta ar explica si plansetele si noptile nedormite, dar totusi...
Am crezut initial ca nu vad bine... a verificat si mama si a zis la fel... mergem zilele astea la pediatra la un ultim control inainte sa plecam la noi acasa si o sa o intreb si pe ea, sa vedem ce ne zice.
Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)
Scumpa noastra mica
ginnette spune:
In primul rand, Dana(danonique), sa fie cum va doriti voi!
Sa-ti de a D-zeu multa putere si sanatate! (mi s-a ridicat parul pe maini de emotie dar si de grija/teama)
Ema, noi am incalzit apa din cristelnita - dar botezul a fost in martie si ea avea 3 luni. De hainutze, au in Plaza, la Crido Kids.
Monica ce bine c-a scapat iubita Clara de ham; super!
Grati, Stancutza, pai cam asa am zis si eu (sa ma contrazica alata fata dak e prea deverem) pe la 5:30 - 6:00, ca mai dorm piticii. Al indiciu: intrarea e aia, de langa aparatele de floricele.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
anca.b spune:
wOW, cred ca am sa surzesc. l-am pus pe Stefan in boucer si tipa de fericire de ma doare capul....trebuie sa-l obosesc un picutz, ca altfel numi doarme...
Lala, nu e iaurt Monor? cu ambalaj albastru intens. de la Bistritza?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
Ema incearca si la Z si la firma aceea Angel...cred ca Jelimoni a comandat la ei (suntextrem de scumpi dar au hainutze frumoase)...sau la Sugarclub (au magazin in Brasov pe Republicii...de Bucuresti nu stiu...superhainutze).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
alinaatudor spune:
Yelou...off..scrisesm un mesaj dar l-am priedut..
Dana..felicitari..si multa putere..nu vreau sa iti zic temerile mele..important sa ai incredere in Dumnezeu...
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Anandrei spune:
Un tip stä la coadä la bilete la cinema.
O blondä misto din mijlocul rindului ii face cu mäna.
Tipul mirandu-se cä una asa misto il bagä in seamä se apropie si o intreaba:
-Ne cunoastem de undeva ?
-Sunteti tatäl unuia dintre copiii mei!
Tipul sä cadä jos de surprindere, se gindeste putin, isi dä cu palma peste frunte si raspunde edificat:
-Am fost doar o singurä datä infidel si anume chiar inaintea cununiei religioase, deci ar trebui sä fii "dama" fäcutä cadou pt. mine la petrecerea burlacilor, cu care am facut sex pe masa de biliard in väzul prietenilor, in timp ce unul dintre ei mä bätea cu frunze de pätrunjel ude pe buci...
- Nu,.... eu sunt invätätoarea bäietelului Dv....
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui danonique
Buna dimineata!Am facut testul de sarcina si a iesit POZITIV.Sunt inca in stare de soc.Nu pot crede ca am ramas iarasi insarcinata.Imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
DANA!!!! FELICITARI!!!!
mi se zbarleste pielea pe mine .. pe bune. sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui monicaa
Buna dimineata mamici si clopotzei
Clara mea inca doarme dusa ca ieri a avut o zi tare agitata.
Ce vreau sa anuntz e ca am scapat de ham!!..cel putin in timpul zilei.La sf lui august mai facem un control si atunci vom scapa probabil de tot de el ceea a ce e super bine ca nu mai trebuie sa il caram in Romania.
Vad ca ati fost tare vrednice..am ce citi. Acum ma pun repede sa calc ca nu mai dureaza mult si se trezeste motanu.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
super! ce bine imi pare ca nu mai trebuie sa poarte clarita hamul ziua. asteptam vesti bune si in august!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui anca.b
Lala, nu e iaurt Monor? cu ambalaj albastru intens. de la Bistritza?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
BA DA !! Scuze, neuronul aiurit ii pocea numele , ma duc sa editez
Ca tot vorbeam de branzica fagaras de la ei : a ras Andrei acum 240 de gr de piure de pastarnac cu cartof plus 2 lingurite de branza umplute cu varf
Noi avand 7 luni si diversificat de la 4 avem voie deja si smantana
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
Nour ce frumoasa e Luluah, mai ales imi plac sprancenele ei.Poza asta e super : http://s268.photobucket.com/albums/jj32/Nour0604/Luluah/?action=view¤t=DSC02748a.jpg
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa