Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
grati.ela spune:
vai Dana, acum vad ce apropiati la varsta vor fi copilasii tai...minunat! Peste 3-4 ani iti va fi mai usor, vei vedea puii jucandu-se in camarutza lor...Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
emabucuresti spune:
merci de rasp fetelor, deci
Sugarclub--daca ajung in Bv
Angel;s day- am vazut pe site- au lucrusorare f mici, dar telefonez si-i intreb
Z- nu vazusem haine de ocazie la ei dar intru si mai intreb
Crido Kids- tb sa ajung in Plaza
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Anandrei spune:
a sectia traumatologie vine un medic proctolog caruia i s-a intzepenit mina in fundul unui pacient. Doctorul traumatolog:
- Aici e sectia de traumatologie, nu teatru de papusi!
Un canibal a prins un american, un neamtz si un rus.
I-a mancat pe totzi. Era flamand si n-avea timp de bancuri.
In magazinul nostru, vizitatzi raionul "Totul pentru football". Acolo va putetzi cumpara tzigari, bere si televizor...
Savantzii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.
In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctzie, iar in apa sint microbi...
O fata s-a dus la mare...
Nici ea nu s-a odihnit , nici pe altzii nu i-a lasat.
Semn rau - sa te duci noaptea in padure in portbagajul unei masini.
Se spune ca, in desert, nisipul este atat de fierbinte incat potzi sa prajesti oua pe el. Din cauza asta camilele au picioare atat de lungi.
In China nu exista notziunea "si-a inselat" (nevasta), exista "si-a confundat"...
Va felicitam, tocmai atzi castigat un milion de dolari la loteria noastra! Familia Dv. va primi in fiecare an cite un dolar, timp de un milion de ani.
Americanule, tine minte! Folosind cifrele arabe, ii ajutzi pe teroristii arabi!
Benzina se scumpeste, pentru ca din cauza scumpirii petrolului cresc cheltuielile de transport al benzinei...
- Sa va pun si niste ciupercutze?
- Nu, multzumesc, mie-mi place sa le culeg singur!
- Cum doritzi! Pot sa vi le risipesc pe podea...
Era odata un cersetor care se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi cu o palarie in mana. Intr-o zi vine cu doua palarii. Un domn se apropie de el si-l intreaba:
- Nu va suparati, de ce aveti doua palarii?
Cersetorul raspunde:
- Adevarul este ca mi-a mers atat de bine incat m-am hotarat sa-mi deschid o sucursala.
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Anandrei spune:
Un tanar dintr-un sat trebuia sa se casatoreasca, avand de-acum varsta.
Cauta... cauta...
Se indragosteste, vine si arata parintilor aleasa inimii lui. Tatal lui se uita la ea, il lua de-o parte pe fiul sau si-l intreba:
- De-ai cui este?
- De-ai lui Pavalache, tata!
- Pai, in situatia asta nu poti sa te casatoresti cu ea, fiindca-ti este sora. Asta, e... imi pare rau... stii valurile tineretii, eu si cu mama ei...
Necajit tanarul cauta o alta fata. Gaseste, asa ca o prezinta si pe aceasta. Tatal il ia deoparte:
- Este de-ai lui Stroe, nu? Nu poti sa te casatoresti cu ea ca-ti este sora. Stii?!? Valurile tineretii, fiule. Imi pare rau.
Necajit fiul il intreaba:
- Auzi tata? Pe fata lu' Cristea o stii?
- Da fiule si ea iti este sora!
- Dar pe a lu' Marin o stii?
- Da!
- Si imi este tot sora?
- Da fiule! imi pare rau... valurile tineretii!
Dezamagit fiul se duce la maica-sa si-i spune:
- Auzi mama nu vreau sa fac scandal in casa, dar tata cand era tanar era armasarul satului! Asta s-a culcat cu toate femeile din sat. Acum cand vreau sa ma insor si eu imi spune ca nu pot cu aia ca mi-e sora, cu aia nu ca mi-e sora... Ce sa fac, ca am ajuns la disperare?
- A.... da-l dracu' mama si insoara-te cu care vrei ca nici el nu este tactu'...
Ana-Maria
emabucuresti spune:
hei, am sunat la angels day si mi-au spus ca au hainute de ceremonie si pt gabaritul lui fi'miu, o sa merg azi sa vad ce au ca pe site sunt chestii vechi,pt cine e interesat s-a schimbat si adresa care e pe site, sunt in zona Televiziunii, ce bine, apoape de mine
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui anca.b
Am si eu o intrebare, poate stiti sa-mi ziceti de la ca virsta se pot da ciupercute copiilor? bine, din cele de cultura, de la magazin, nu din padure
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Eu inainte de 1 an nu i-as da. De fapt lui Marc i-am dat o singura data pe la 1 an si 10 luni si s-a deranjat la burtica. Mai astept...
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
Anandrei spune:
Banc cu talibani.
"Salutam cu rezbect, jefu'.
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara problem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj pierdut
pe drum. Pastrat dolar american blestemat, pentru construit aigea bomba noua; dat jumadate la daxi, jumatate furat tigan din buzunar.
Indilnit frate Ahmed, patron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler proaspat, intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la cur.
Jefu', gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, deci ingergat
plan bomba cu bum-bum!
...
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara
apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica
la mine. Astia romani are tupeu nu gluma! Trebuie recrutati, jefu!
Bomba cu azotat mare efect aveam!
...
Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazu delevizor aparat zbor MIG prabusit singur in ogorul taranului, plus roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, murit
zoagra, facut chef mare la ei.
...
Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat
bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter. Aicia la Romania, mult cretin!
Zberiat, zguibat la zin, cacat pe mine de frica!
Jefu, ma indorg agaza!
Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba
noastra.''
Ana-Maria
ramonab spune:
Ana, ma omori cu bancurile astea.Stau si rad aci singura, mai nu-mi trezesc fecioru.Mai ai? Mai da.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
ginnette spune:
Da, da, Ana, asa-i cum zice Ramo - ma hlizesc la ecran si colegii mei se uita la mine; noroc ca am poza fica'mii pe ecran.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui monicaa
La Multi Ani clopotzeilor nascuti astazi!! Sa cresteti mari si frumosi!
Mai fetelor, am si eu o intrebare referitoare la calciu ca n-am prins ideea. De ce dati calciu la bebei? Ati facut ceva analize sau asa v-a recomandat medicul? Ca noua nu ne-a spus niciodata nimic de calciu iar iaurt, branzica sunt recomandate abia dupa 7-8 luni.
Fier de ex luam si noi ca ne-a iesit la analize un pic de anemie si cum Clara primeste formula era de asteptat.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
a mea are fontanela cam mare. daca dr nu ti-a spus nimic, inseamna ca e ok clarita, nu trebuie sa-i dai Calciu.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE