Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
emabucuresti spune:
Am citit ce a scris Danonik, wow ! sa fie cum iti doresti tu Dana!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui clauclau
Mamici, intru putin la voi, poate-mi dati un sfat ceva...Eu sunt la mamici de martie -aprilie, desi am nascut pe 25 februarie si pentru ca voi aveti puiuti putintel mai mari , poate ati trecut prin asta si ma ajutati ...
E vorba de Rebecca mea, are 5 luni si de cateva zile si nopti e tot mai plangacioasa si maraita. Nu mai poate sa doarma aproape deloc, nici macar ziua, daramite noaptea. Se trezeste noaptea din ora-n ora, chiar si mai repede de atat si plange. Evident ca n-o mai ia somnul la loc si trebuie sa ma chinui s-o adorm pentru o jumatate de ora, din nou.
Ziua la fel, se culca greu de tot, vad ca moare de somn, dar o tine ceva...
Mentionez ca papa piure de legume de vreo saptamana, dar il papa bine, cu placere!
Poate vreo mamica de aici a mai trecut prin asta ...
Va pup si sa aveti numai copii sanatosi si mancaciosi!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Este posibil sa creasca dintisorii in gingiute si sa o doara. Chiar daca pana erup efectiv poate sa mai treaca timp, cresterea asta e cea mai dureroasa. Poti incerca un gel de gingiute, gen Calgel. Sau picaturi de Calma Baby , e un siropel natural.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Anandrei spune:
O familie de tineri merg in vizita la niste prieteni mai in varsta. Se pun la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei:
- Luceafarul meu, adu felul intai.
Dupa ce termina batranul zice:
- Frumoasa mea, adu felul doi.
Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei:
- Iubirea mea, adu desertul.
Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri.
Tanarul il intreaba pe batran:
- Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i spui cuvinte asa frumoase?
- Sa-mi bag piciorul daca mai stiu cum o cheama!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
Lala si eu sunt ok cu laptele UhT caci stiam ce ai scris si tu despre el, numai dintr-asta beau, fulga uht verde fara grasime.
Dar iurtul asta, Monor, unde se gaseste?
Eu il iau din Cora sau Auchan. La fel si branzica fagaras tot de la ei.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Anandrei spune:
Prietenia intre femei: O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost pina la ora asta, la care femeia respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon la 10 din cele mai bune prietene ale sotiei. Nici una nu ii confirma ca a dormit noaptea la ea.
Prietenia intre barbati: Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El isi argumenteaza lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti,8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei. ...... Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo !
stancutza spune:
quote:
citat din mesajul lui Anandrei
Ema, vii in parc? Daca da, vine si carmen? Ai nr Laviniei? Da-i un tel ca mi-a zis mie sa iau nr tau si sa i-l dau.
Hai ma fetelor, chiar nu e nimeni interesata?
Eu as fi, dar nu promit...sa vedem cum stam cu somnul si masa de la 6 pe care in ultimele zile a luat-o cam pe la 7...As vrea si o sa incerc sa vin, dar mai mult nu pot sa zic.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Anandrei spune:
Bine Grati! Te asteptam! Pai cred ca ne vedem la intrarea in parc cea in diagonala cu piata. Aia de peste drum de Tip-Top. Sper ca nu te-am zapacit.
clauclau spune:
Lala D, merci mult!
Ma gandeam ca n-o sa-mi raspunda nimeni...
I-am dat deja cu (,) calgel si ma gandesc daca sa o tin vreo 2 zile numai pe laptic, sa nu fie cumva de la diversificare, poate are crampe la burtica!
Multumesc inca o data de raspuns.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
monicaa spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
citat din mesajul lui monicaa
Buna dimineata mamici si clopotzei
Clara mea inca doarme dusa ca ieri a avut o zi tare agitata.
Ce vreau sa anuntz e ca am scapat de ham!!..cel putin in timpul zilei.La sf lui august mai facem un control si atunci vom scapa probabil de tot de el ceea a ce e super bine ca nu mai trebuie sa il caram in Romania.
Vad ca ati fost tare vrednice..am ce citi. Acum ma pun repede sa calc ca nu mai dureaza mult si se trezeste motanu.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
--------------------------------------------------------------------------------
Uraa ce ma bucur, nici nu stii. Retraiesc emotiile de acu 6 ani cu Maria cand mergeam cu inima cat un purice la control si cand in sfarsit a zis gata ham, parca l-am apucat pe Dumnezeu de picior. Te inteleg ce simti si ma bucur tare mult pentru voi. VA pup.
Uii Camelia .. ce emotii am avut ieri!!! Imi era si frica sa respir. Si a durat si foarte mult ca am facut first raze si Clara n-a vrut sa stea nemiscata si a durat ceva, apoi doi dintre medici erau in concediu si preluase al nostru pacientii. La sonografie nu sta oricum linistita din principiu..ca de o tine cineva in pozitie fixa. Si la ea sa faci orice numai sa nu o tii ca s-a terminat distractia.
Pana nu ne-a zis ce si cum am stat ca pe ghimpi.Si asa ma bucur acum..sper sa recupereze la partea cu mobilitatea.
Ancutza si pentru tine si bubu mic (by the way suntem tize..si eu sunt Anca).
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
emabucuresti spune:
Omul din Neanderthal o intreaba pe femeie:
- Te culci cu mine?
- Nu!
- De ce?
- Nu am chef!
Ia omul paru' si ii da una zdravana peste cap
- No acuma te culci cu mine?
- Nu!
- De ce nu!?!
- Ma doare capul
Ana bancul asta este foarte foarte tare!
Despre intalnire, nu cred ca pot ajunge desi mi-as dori. va dau nr pe PM ca sa fie oricum.
Stankuta da sa-mi spui te rog daca afli despre hainute.
lala merci de raspuns!