Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Dragele mele va pup tare va imbratisez cu drag si ma multumesc mult pentru urari, ca de obicei sunteti dragute.

Noi am tot petrecut de duminica pana azi ceea ce justifica in parte absenta mea de la cheful de aici.

asa sa incep cu cadourile, un buchet mare mare de crini imperiali de la sotul din dotare, o poezie frumoasa de la puiul meu pe care nu a vrut sa mi-o spuna el mi-a spus-o mama la telefon plangand, si plus o felicitare ff dragalasa si cu un mesaj pe masura de la colegii mei de munca si de suferinta!

In rest lucruri folositoare dar valoarea le-a dat-o ceea ce b-am enumerta mai sus!

Lilia imi pare rau de amalia sper ca sunteti bine si ati depasit momentul.

Leditia sa fi cumintica sa asculti de Dr stie el mai bine ce spune si de ce te-a trecut pe injectabil.

Daria, Katty, Dodo, Annie80, catanuta, adi69 si topate fetele va doresc sa fiti iubite asa cum sunt eu si sanatoase asa cum am devenit el intre timp rezultatul analizelor la 3 luni dupa operatie e bun asa ca de ziua mea sunt bine pe toata linia!

Anca cu drag!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR DE AZI!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Catutza, in ce domeniu lucrezi ? Te putem ajuta cu ceva ? Eu una am mana buna asa ca foloseste-ma :) .
Pup fete si La multi ani sarbatoritelor de azi.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna seara!
nu am avut net azi asa ca abia acum am intrat...

Katty , multumesc de informatii va doresc concediul placut, relaxare maxima si distractie placuta, va asteptam inapoi cu multe poze

Raluca , am lucrat in comert, dar nu mai vreau...vreau sa schimb domeniul daca se va putea...nu stiu unde si ca ce. Dar cel mai mare of ramane fata ca nu am cu cine sa o las, in noiembrie cand va face 3 ani o duc la gradi si vad cum se acomodeaza apoi caut de munca. Multumesc din suflet pentru ajutor

Annie , nu pune la suflet! lumea e rea si invidioasa si din plictiseala sau eu mai stiu din ce i-si vara nasul si in alta parte! Incearca sa o eviti pe tipa, decat asa prietena mai bine lipsa

Leditia , multa sanatate! stai in pat si ai grija de tine sa fie bebe bine si sa ramana acolo pana la 40 saptamani

Daria , ma bucur ca au disparut bubitele, cine stie de la ce a fost

Gabi , voi ce mai faceti? cum mai e Bogdanel?

azi am avut zi de gatit...daca netul nu a functionat

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Adya
Adi69
DyaDya

La multi ani!Sanatate, fericire si numai bine!

Adriana , te astept inapoi pe forum, abai astept sa vad poze noi cu voi. Cum a-ti petrecut?

Anca , ma bucur ca au iesit analizele bune si ca ai scapat de stres

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Sal’tare si de la mine pe la miezul noptii!
In primul rand , doresc sa felicit sarbatoritele zilei de azi si ale zilei de maine si sa le urez:
multa sanatate si noroc in toate!
Eu acum sunt la finutz ( l-am imbaiat/ i-am dat sa pape si l-am pus la patutz)…si cum DC-ul e magnet…am intrat sa va salut !!
KATTY-drum bun, vreme frumoasa…siiii multe pozici!!! Ca sa avem ce vedea!!!
ANNIE- daca m-ai cautat azi pe mess nu eram …am fost plecata toata ziua!
CATUTZA- geogravarza preda subsemnata-am ales asta dintr-o maaare pasiune…si acum este…insa interesul copiilor pt. carte a scazut cu mult fata de ce eram noi odata …si respectul lor asisderea! Norocul meu este ca predau la o scoala buna, cu copii si destepti cu care pot face ceva…si cu unii chiar obtin rezultate la olimpiade( insa e multa munca/ si nici copiii nici noi nu suntem stimulati suficient pt. a face performanta). Una peste alta nu ma vad facand altceva!Sunt facuta sa traiesc intre copii! Eu insami am un suflet de copil…desi adulta…de multe ori ma comport ca un copil!
Nu trebuie sa disperi…vei gasi solutia cea mai buna!
DARIA- sotul meu cand e stresat se umple de bube... dar tu nu exclude nici ce ti-au zis fetele o intoxicatie cu ceva!
LEDI- cel mai mult si cel mai mult primeaza BB si apoi jobul...Ai grija de voi doi!!!
Pupam si pe Bogdanel ...si pe toti copilasii de pe-acilea!
Azi mi-a iesit o pisica neagra in fata…si toata ziua mi-a mers prost! Nu sunt superstitioasa…dar nah…
Va pove maine pataniile de azi…acum fug la nany.. ca intr-o ora dam bibi …pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata fetele! va invit la o cana de ceai cald cu miere...eu am racit si ma doare gatu de mor , bafta mea in fiecare vara.

Aseara m-am enervat si mai rau, la replica sotului, dupa poveste cu duamna. ceva de genul:" Mai inteleg sa te fi enervat cineva mai destept, nu unul mai prost, ala mai prost tot ce poate face e sa te amuze" m-a bufnit rasul si apoi " ptiu ce tuta am fost sami bat capu "

Am un tort de terminat, asa ca mai tarliu va invit la o portie...adica stati sa vad cum o sa iasa la final, blatul e super

Daria, ce m-as face fara tine cocolino azi am sa incerc una din retete

Dany, te cautasem cu intrebari...prostesti, eu mai intreb daca nu e lumea online..uneori mai primesc si raspuns .
wow, si profa de geoagra spune geogravarza !!! mie mia placut foarte mult geoagrafia cand am fost la scoala (na ca ma apuca melo-coblegeala ) as fi fost o eleva buna!

Anca felictari pt rezultatul analizelor bun

..in rest multi pupici [pup

LA MULTI ANI! Pt

Giul
Laurahadade

Multa sanatate si tot binele din lume!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

GIUL
LAURAHADADE

Buna dimineataaa !
Io vin cu voi la cafea, dar consum doar pepene, piersici, banane, k aseara iar m-am imbubosat deci tre` sa mi curatz ficatzii
Cum sunteti azi ???
Stiind ca maine e vineri , tralalalalaaa

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

da si vine weekendu

maine cica e eclipsa de soare , la noi o sa fie partiala..si cea din 2000 tot in august o fost

eu vreau sa nani dar nu pot

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..ma rog,numai dimineata nu mai e,dar unii la 5 vegetau cu ochii pe pereti ca nu mai aveau somn,apoi la 7 ne-a prins somnul de nu ne-am mai trezit pana la 10..apoi fuga la facut injectia ca era deja tarziu..
Si mai stau nitel si o intind la dr de fam sa-mi dea medical pe 5 zile.Ma rog..pe ieri si azi..ca apoi trebuie sa merg iar avand in vedere ca se termina luna si imi trebuie altul..O placere..si numai la pat nu stau..
Va pupic si va doresc o zi superba.

POZE
Minunica mea
16+

Mergi la inceput