Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Adi69
Adya
DyaDya
Buna dimineata.
Sunt okkk, au plecat bubele, antibioticu` o` fo` di vina
Va pup pe toate
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
katty spune:
Buna!
Fiindca maine plecam, urez La multi ani tuturor fetelor sarbatorite de azi Adya, DyaDya si tuturor sarbatoritelor din urmatoarea perioada:Giul,Laurahadade, Cafeluta, Aurasa, Iuliabr, TatianaS,IngerAlb, Teolinda, Anamaria, CamyDany, Cristinutza08, Bubulina1, Delia_alx, Lywh, Ruxmax, Luny, Claudette_ian, Alina.a, Oana, Ralucami, Mariagi, Anp, Alus, Emmy, Claudiaalb, Iubika, Aisha, Mary.F.08, Blue-Karina, LadyJ, Moni-k, Cinta, Buggy, Marilena_ral, Floricika, Ilinca, Mara, Adirys21, Copilutzu, Hopes, Ramonella
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Un gand bun Leoaicelor mai apropiate sufleteste, Adi69 , iti urez, asa cum mi-as dori mie, multa sanatate si fericire, alaturi de printesica ta si de sotul tau! Sa-ti arunci un ochi pe aici sa ne povestesti cu a fost distractia de ziua ta si ce bunataturi ai mai facut!!!
Danyalo, in afara de fericire si sanatate, iti urez sa-ti implineasca DD visul de a fi mamica de pui cat mai repede!
Sabina, tie o urare speciala pentru tine si frumusetile tale, si multe !LA MULTI ANI!!!
LiliaToma, La multi ani cu sanatate, sa ai parte de tot binele din lume, si multa sanatate si refacere rapida Ameliei![pup si
Annie80, La multi ani, sanatate, fericire si sa ti implineasca toate sperantele si visurile! Pupici si lui Clauditu!
Ralcat, cei din urma vor fi cei dintai, asa se zice, iti urez multa sanatate si fericire alaturi de printii tai dragi!
Sper ca nu m-am lungit prea mult, dar nu mai am cum sa felicit pe nimeni in urmatoarele 12 zile, !
Catutza, ti-eram datoare un raspuns referitor la petrecerea lui Andrei. Au fost 11 copii, si vre-o 20 de adulti. Toata distractia a costat vre-o 300 si putin de lei, asta avand in vedere ca adultii nu au comandat meniuri, ci doar cate o bere, un suc, o cafea, o inghetata! Au fost 2 torturi si 2 sticle de sampanie.Eu zic ca a fost ok din toate punctele de vedere!
Daria, ce-ti fac bubitele? Au mai trecut sau tot asa arati???
Gabi, sper cand ma intorc sa aveti numai vesti bune despre progresele lui Bogdanel! albinuta harnicuta!
Ledi ai grija mare de tine, daca sunt asa calduri si nu suporti, poate faceti un efort si luati acum un AC, daca nu se poate fa dusuri la greu! Nu vreau sa suferi nici tu nici bebelicul secretos!!
tot !!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Katty, vacanta placuta, sa aveti vreme frumoasa, timp pt distractii si odihna si fara evenimente neplacute, da ? Si sa faci pozeee !
Io`st ok, ma paste o analiza sa vad de la care med m-am intoxicat asa fain :-)))
katty spune:
Multzamesc! Sigur voi face poze mii, stiti voi! Pupici!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Annie80 spune:
Katty, saru'mana, distractie la maxim, sa ne aduci poze, si pupici lui Andrei
venisem pe aici sa ma dau cu capu de , la cat de inimosi sunt unii , dar totusi , cum poate altcineva sa ne calculeze noua bugetul? nu ne da prieteni iafara din casa, aici, dar tre sa mai rarim vizitele, ca cei prea mult strica ...astept momentul sa-i zic ceva... chiar mia stricat buna dispozitie si ziua!
szivarvany spune:
Annie, scuipa tat
Io sunt prin birou, muncesc cu drag si spor Numar zilele pana la we, k de obicei De fapt astept sa ajung home sa facem o megasalata de frcute si sa stam ca doo printese cu Giulik la bol sa papam
Leditia spune:
Bun..io-s acasa.M-a tot durut azi spatele,burta...am luat un no-spa nik,am mai luat apoi unu..nik..apoi inainte sa plec la job am luat scobutil..doar,doar m-o lasa si ma pot duce la munca..Norocul meu ca a venit al meu sa ma duca sa nu mai merg cu tramvaiul..Nu ma simteam bine,da am zis sa merg,ca poate-mi trece pe drum..Am ajuns la munca dar cum nu ma simteam bine mi-am sunat iubitul sa vina sa ma ia si dr sa o intreb daca e la cabinet ca vin la ea.M-a controlat colul e ok..si m-a pus pe no-spa si scobutil injectabil 5 zile..si stat la pat.
va pupic.
POZE
Minunica mea
16+
szivarvany spune:
Ledi, trebuie sa stai acasa in liniste si la odihna si gata !
Adrianaaa, ce bunatati faci tu de ziua ta, am tot uitat sa intreb ...
Annie80 spune:
LEDI... te rog foarte frumos sa respecti ce ti-a spus doctoru, da? vreu un bb frumos, sanatos si tu asemenea.
Da, cemi face duamna, ca-i spuneam ca trebuie sa ies sa iau cate ceva pt un tort si o crema de la Clq, si ea..."o sai spun lu barbatu ca uleiul si mierea sunt de 1000 de ori mai bune decat remele clinique, ca numi fac bine"... [:o]. Asta cand barba-su se plange ca ea cheltuie tot ce prinde zilnic, ca s-a zgarcit sa dea 10 dolari pe un blender, ca s-a socat ca miam luat un parfume de 100 de dolari si ceva, ca a zis ca e foarte scump un altul de 65, si pe langa faptul ca barbasu castiga de 3-4 ori mai mult decat al meu, ea a avut si job, si poate sa aibe in continuare , deci si bani ei, eu nu pot sa am jobul meu. si acum cateva luni mia zis ca o invidiez..... [:O] Pt ce doamne iarta-ma nu stiu, dar sia cerut scuze...si altele, dar daca ma gandesc la toate ar fi invers, dar ma rog am zis sa mai tac si sa inghit, caci dupa cum am mai spus nu prea avem prieteni...dar faza u uleiul si mierea m-a intors pe dos, de parca ias fi cerut ei sa mi le cumpere.
Ah si sa nu credeti ca trebuie sa fac rugaciuni sau plecaciuni la al meu sa-mi iau ceva, dar nici nu sunt genul sa cheltui aiurea-n tramvai.
da si alt problem, vreau o reteta de piscoturi de sampanie nu se gasesc de cumparat si asa ca trebuie sa fac
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.