Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

Daria , cum asa ma iarasi bube? ce mi se pare ciudat e ca apar doar seara. si sper sa nu mai apara bubele

Leditia , cel mai rau asa cu medicalul in 2 luni ca faci 2 drumuri te simti mai bine?

Gabi , te asteptam la o

Annie , ce tort faci? da si reteta si poze normal! Ce face Claudiu ca nu ai mai scris nimic de el zilele astea

Dany , frumoasa materie geografia! mereu mi-a placut. Ce-ti face finutzul? apropo cate luni are ca nu stiu dar banui ca e micutz rau.

Ma duc sa bucataresc , iar fac un pilaf cu pulpe de pui pentru Bia ca pentru noi am facut ieri fasole cu afumatura (Leditia ) si ei nu ii dam

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Giul
Laurahadade

Annie , cu ce ocazie faci tortul? te serbezi in avans sau vrei doar sa vezi cum iese?

Daria , ma gandeam...bubele tale apar pe tot corpul? ai schimbat gelul de dush sau sapunul? sau or fi de la alergie ca spuneai ca si tu esti alergica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma tot invart in jurul cozii ... Annie, ce parfumuri ai achizitionat ??? Si ce tort faci ???
Sunt curioasa de crap ...
Catutza, cred k ficatzii mei nu ma mai suporta Sa vedem diseara cum ne impacam
Dodo, unde umbli , ha ???
Ledi, of, spor la frumuri si odihna placuta sa ai !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

fetele

tortul: il fac ca mie pofta de ceva dulce, nu serbez nimic in avans,

reteta e de la Dany, tortul bun de cioco, blatul e perfect, crema... nici o diferenta intre ea si sirop...am pus si niste gelatina dar degeaba asa ca o sa ies sa cumpar crema de cioco gata de intins "

Daria miam permis sa supar pe toata lumea si miam luat Addict shine de dior, de l-am socat si pe al meu cu pretul, si mai am o lista scurta..dar nici o sansa sa achizitionez.. si unde mai pui ca am oferta : daca virgula cumpar toate cele 5 Poison de la dior o sal primesc un al 6-lea gratis [;-)))} e pra mult sa fi seriosi

Claudiu meu face bine, ma cam supara ca tot ce vrea sa pape sunt paste cu lapte si inghe.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

am scris un mesaj si l-am pierdut... dupa ce ca si asa apuc rar sa scriu...
La multi ani, ADRIANA! Sanatate, noroc, succes si implinire in toate! Sa ramai mereu optimista si plina de viata si sa ai parte numai de clipe fericite!

La multi ani si ptr: GIUL, LAURAHADADE, ADYA, DYADYA!!

Va ziceam in mesajul pe care l-am pierdut ca am ramas in urma rau cu cititul. Inca mai recuperez. Abia am inceput capitolul nou.

Dar pana ajung sa scriu si niste comentarii la ce s-a discutat pe-aici, vroiam sa va zic de noi.

Acuma suntem bine parca, merci de urari. Insa am petrecut we in spital. Joi nu mai voma, nu mai avea febra sau diaree dar plangea de dureri de burtica. Am mers asa intr-o doara sa o vada un doctor si brusc am devenit urgenta, i s-au facut analize ca mirosea rau a acetona, i-a iesit glicemia 24( cand tr sa fie intre 70 si 100), a fost pusa repede pe perfuzii. A stat cu ele vreo 12 ore. Pe urma a ft supravegheata. Luni ne-am externat. Mi s-a spus pe urma ca la un asa nivel al glicemiei in 5 ore intra in coma. ..
Acuma e bine dar inca mai sunt stresata, inca verific ora de ora cum se simte..

Referitor la casa, nu am rezolvat nimic. E greu cu bancile. Parca parca se contura ceva si s-a dus de rapa totul. Acuma stam pe ganduri daca sa o luam de la capat. Cand ma gandesc ca daca o iau dela capat iar tr sa cer adeverinte la cei de la noi de la conta si ca parca le dai cu sare in ochi cand ceri ceva de la ei... in fine...
Acuma sunt la serviciu, munca multa, stress, satula pana in gat, obosita...
Va pupic si revin cu comentariile cand reusesc..

Mergi la inceput

Si eu sunt dependenta de parfumuri ...
Claudiu e tot cu pastele ? Haha, si Giulia

Io nush ce sa fac de mancare in we ... aveti idei ?! Ce aveti prin frigidere ??? ...

Lilia, pupici multi-multi la voi !!!

Mergi la inceput

Daria , si nu numai dati-mi si mie o reteta de creme pentru tort. Vrea de ziua mea sa fac cu tort dreptunghiular, inalt deci un blat taiat in 3 poate chiar 4...sa vad cat va creste. (vreau sa fac eu blatul ca de pandispan si sa il tai) Dar nu stiu ce crema sa fac, vreau ceva bun fara sa fie gretos ...
Initial vroiam sa fac krem a'la krem ca tot am devenit experta si-mi iese super bine dar praji asta nu e asa inalta...

Annie , sa ne spui cum a iesit torul si poate faci si poze Te mai doare gatul?

Mergi la inceput

Catutza,
ori faci diplomatu` la mijloc cu fructe de sta tzapan o luna, ori faci frisca+ciukalata alba sau neagra si si asta sta tzapana rau de tot. Probate si`ncercate de moa :-)
Io astea le voi presta pt Giulik, pana la urma 2 torturi, am picat de`acord, una ciukalata Barbie, ai`lalta diplomat cu fructe Barbie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

S-a inchegat crema, ce bine ca nu mai ies sa cumpar asta pt ca stiu dar mai am de invatat.

DARIA eu nush ce am, dar numai parfumuri vad in fata ochilor, parca nu pot sta in casa si trebuie sa merg sa iau unul, dar nu pot. Si vreau sa-l schim si pe al lui sotul meu ca m-a intoxicat cu el (la el nu conteaza ce e e cam indiferent)
Eu pt we (maine) fac pui la cuptor cu cartofi asta daca o sa fim acasa

Claudiu, da, paste de acelea in forme de litere cu lapte..Crezi ca virgula creste mare numai cu ele?

Catutza, cum sa fac poze eu sunt anti talent la decorat, o sa-l las cioco cu cioco simplu
crema din reteta era de 800 ml frisca se incalzeste si se amesteca cioco amaruie 60g pana se topeste si se da la rece minim 2 ore.... EI bine eu am pus gelatina ca sa stea tzapana, dar voi acolo poate aveti frisca mai buna decat aici

Dany sper ca n-o sa se supere ca am spus de crema aici

Lilia numai bine va doresc si sa va faceti repede bine

Mergi la inceput

Annie, de acord, ador parfumurileee !!!
Mey, frisca aia cu cioco topita se bate cu mixeru`, io asa stiu.
Giulik papa paste sub orice forma, paste sa fie :-)

Mergi la inceput