Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Adriana , mamaa ce de bunatati la voi acolo! Ma pus naiba sa ma uit la torturile tale si acum ca eu nu stiu sa fac asa ceva

Leditia , ma bucur ca e tensiunea bine, ti-ai luat aparat? cat mai stai in concediu medical?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Catutza, intreaba-ma orice, io`st in calcule da` am vreme :-)
Ledi, ma bucur ca esti bine cu tensiunea !
Adrianaaa, super totul !!! Jos palaria !!!
Aurorra, bine ca sunteti bine !

Despre meniu pt Giulik: platou cu branzeturi si cascavaluri si salamuri si sunculite, platou cu piept pui pane cu susan si chiftelute si chiftele dinozauri-semipreparate, platou cu minisandwichuri, salata beuf si vinete si ciuperci, rulada de carnita si chec sarat si rulada de piept de pui, desert tavalita cu cocos, salam biscuiti, praji cu gem si bezea, tort Barbie cu ciocolata si unul diplomat si gata ... de baut sucuri de tot soiul, inafara de pesi si cola ...
Edit: astept sugestii la meniu, la modul cel mai serios !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Daria , mi-a spus cine de statiunea Hajduszoboszlo din Ungaria, cica e foarte frumos acolo.
Tu ai fost vreodata? sau macar stii pe cineva care a fost? Cam cat de departe e de granita si pe unde sa iesim (Oradea sau Satu Mare) , care sunt preturile la cazare...mancare acolo - daca stii normal.Si ce fel de relief e acolo deal sau munte sper sa nu te superi pe mine

Meniu de ziua lui Giulik...e in spatiu deschis sau inchis? ca eu am inteles ca e in aer liber in Orasel sau ma insel eu ?
Meniul mi se pare super ok, adica ai ce sa alegi oricat de mofturos ai fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nush cat de bine stau cu tensiunea,ca nush pe unde sa ma incadrez..joi 13 cu 7,la nici 3 ore 11 cu 5,vineri 9 cu 6,sambata 10 cu 6 si duminica 11 cu 6,5.Nu stiu daca e normal sa fie asa oscilanta..
Ma duc sa lenevesc,poate mai adorm un pic.. ca mor de somn si la 5 trebuie sa merg la hematolog..

POZE
Minunica mea
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomio spune:

turculet ioana - 29 iulie 1997

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mama, fetelor sunteti super harnicutze, ce de ati mai scris week endu asta.
In primul rand, La multi ani sarbatoritelor, si celor pe care le-am ratat in week end si celor de azi.
Eu am fost la cupil si la bunica=mama mea, la Campulung unde i-am campat peste vara, singura ca sotul meu fuse in teambuilding :(. Si pentru ca nu mai dadusem cu aspiratorul de doua saptamani p-acolo am avut o sambata plina de activitati casnice. M-am intors duminica topita de cald si de oboseala, ca fiul meu ma tinu de vorba in fiecare noapte, cica ii fuse dor de mine.
Asa ca imi cer scuze ca n-am mai dat semne de viata, si e cazul sa raspund una alta: io chiar am mana buna, mi-am ajutat majoritatea prietenelor sa-si faca cv-ul, sau sa-l imbunatateasca (chiar imi ies eficiente cv-urile, e testata treaba) si p-orma cand i-l pusei io pe fax/mail, chiar au ajuns la interviuri si chiar angajate, dar acilea e chiar meritul lor. Dar am 6 prietene si cateva foste colege care inca imi pomenesc "degetul ala cu care dai clicku, ca tare norocos e". De lucrat lucru in IT dar nu are nici o legatura, ca aranjez cv-uri din orice domeniu, si caut si joburi pe net cel putin ca sa fie tacamul complet.
Iar la nivel personal, am trecut printr-o perioada zbuciumata rau acu mai bine de doi ani, in care am ajuns io la concluzia ca n-am barbat de dat, asa ca am dat in tanara domnisoara care era in calduri pe langa barbatul meu (pe care o alint din tot sufletul cu minunatul apelativ "stoarfa") si in sotul meu ca fuse atat de fraier incat sa nu realizeze cat de mult a putut rani si dezamagi (si d-aia mai scot cate un ochi d-ala frumos d-al lui ca za vada ca am inca tinere de minte). Dar ... m-a marcat rau intamplarea, si intr-o anumita masura m-a cam inrait.
Daria draga, meniul lui Giulik suna demential, ce sa mai imbunatatesti la el ? Cheama-ne si pe noi cu cupiii si-ti spunem si cat de gustos o fost .
Leditia, asta cu tensiunea oscilanta e tare neplacuta, ca nu stii ce si cum sa faci pe loc, e prea mare, e prea mica ... nasolic. Cred ca cel mai bine e sa stai cuminte la loc sigur si sa nu faci nimic (adica efort, munci, activitati).
Pup, Raluk

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

quote:
turculet ioana - 29 iulie 1997

bine ai venit Ioana in , cam tinerica pentru noi

Raluca , ma bucur ca ai avut putere sa lupti pentru casnicia ta si sa treci peste infidelitatea sotului
Cand o sa rezolv problema cu fata o sa indraznesc sa apelez la tine sa ma ajuti cu CV-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana, bine ai ajuns la noi !!! Scrie inca 9 mesaje sa scapi de moderat si sa poti povesti cu noi !!!
Ralu, , o adevarata leoaica, mi se pare corect !
La noi nici macar infidelitate nu a fost, pur si simplu multe orgolii, multe probleme pe care nu am avut cu cine le dialoga, el fiind balanta, totul era ok ... asa ca trece aznul si cu asta incheiem un capitol pe care niciunul nu am fost in stare sa-l castigam. Cel putin eu l-am facut pe draqu`n patru sa castig batalia, dar nu am reusit.
Mey, daca steti prin zona, pe 16 august steti invitateee !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Daria, imi pare rau ca n-ai castigat. Nu pica tocmai bine la orgoliul ala "nemasurat, de leoaica" - cum zice al meu sotz, sa pierdem batalii. Frumoase rau hainutele pe care le-ai scos la bazarul pentru Alesia, imi pare tare rau ca n-am prin zona o fetitza pe care sa le pun, ca tare's faine. Sunt mult mai simpatice si haioase hainutele de fete, la baieti parca li s-au terminat ideile.
Cat despre al meu, baiat bun care nu stie sa zica nu strainilor. Nu infidelitate a fost, ca daca era acu era castrat nu cu okiu scos, ci mai degraba s-a lasat purtat de val (fara conotatii sexuale) pentru a nu dezamagi o colega, versus a rani si dezamagi nevasta.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi!Sanatate si noroc tuturor!

Dany, sa ai o vacanta placuta acolo unde esti.
Catutza, merci de pont, poate ajung si eu la Meli Melo.
Imi pare rau ca sotul tau nu se simte bine, sper ca deja e pe trecute. De la ce a facut enterocolita?

Annie, de ce plansei, scumpa? Ca a cazut pisoii? Lasa, ca pisoii cad mereu in picioare, iar copii nu sunt copii daca nu umbla cu julituri. Si las-o pe Madame aia care te streseaza, ca nu merita nici sa te amuzi de ea. Mai bine iti pierzi timpul in mod mai interesant decat sa o asculti pe ea.
Bravo ca ai rabdare cu florile. Eu doar sa le admir, ca nu am rabdare sa le ingrijesc.

Daria, si eu zic ca e ciudat ca J'adore nu tine pe pielea ta. La mine tine mult.
Foarte frumoase pozele cu Giulica. Si cum sa nu fie ea tacuta si mofturoasa cand e intre 3 baieti? De pe acuma ii invata ce si cum la capitolul capricii de fata.
Ai un meniu ohoho, o sa fie o zi de nastere pe cinste.

Catutza, sa stii ca la Boom Land poti sa vii cu mancarea ta de acasa. Dar oricum e scumpusor si acolo.
Eu zic sa ii faci doar ziua Biei si gata. Eu am fost asa la o prietena si te asigur ca nimeni nu s-a gandit nimic de faptul ca nu isi sarbatoreste si ea ziua( e la doua zile diferenta de baietelul ei). In plus, cand inviti la Mec, inviti copiii anume, specificand ca e ziua Biancai si ca pe a lui Mihai nu o mai sarbatoriti anul acesta.

Aurrora, bine ai revenit.

Adi, oh, ce ai mai gatit, si ce de-a bunataturi. Acuma sa ne zici si ce cadouri ai primit la asa masa!

Ioana, cred ca ai incurcat ceva. Nu cred ca e un forum pentru copii de 11 ani. E mai degraba pentru mamici cu copii de varsta asta... nu cred ca iti e interesant cu noi...

Noi in we am fost la curte la fratele sotului, unde am facut gratar si am fiert porumb la tuci. A fost dragut si ma bucur ca Amelia a stat la aer.
Duminica am fost in parc si la Boom Land unde a sarit pe dracoveniile alea pana a obosit.
Poze nu am facut.. am uitat, iar!

Mergi la inceput