Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani,Katty!

SA fii sanatoasa, tot ce-ti doresti sa se indeplineasca concediu placut in continuare

Gabi , sper si eu sa se termine lantul necazurilor la noi ca deja m-am saturat sa tot fie cineva bolnav

Leditia , ce faci, cum te simti?cum stai cu tensiunea?

Annie , pupam pisicii cazatori, e bine ca nu au patit nimic

Daria , te asteptam cu poze si povesti de la petreceri

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

poze
Catutza, multa, multa sanatate si la voi !
Vad ca nu doar io`st cu belele in august
Annie, ce s-a intamplat de nu ai dormit, e de bine sau de rau ?!
Ziceti de J`Adore, l-am primit acu` vreo luna, ma pot da cu 1 l ca nu se simte nici 10 minute pe pielea mea La fel am patit si cu Organza de la Givenchy ...

Noi am petrecut bine, Giulia s-a comportat cum stie ea mai bine, adik a tacut si tot tacamul de fitze care o reprezinta ... acum isi asteapta propria aniversare ... avem o lista de vreo 17 invitati copii + mamicile (taticii nu vin in veci la asa ceva ) deci mi-am deschis lista cu ce ar trebui sa pregatesc pt 3 ore sa impac toate gusturile si sa nu moara nimeni de foame ... Petrecerea va avea loc in OraselulCopiilor de la noi din cartier si sper sa fie totul ok cu clownul sa distreze plozii vreo doo ore sa pot face fotografii in voie
Noah m-am intins, va doresc o seara frumoasa !!!
Ne vedem la dimineata !
Pup trupa de feline !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Daria , e frumoasa foc fata ta mai ales in poza din leagan.
Tu faci ziua lui Giulik in Oraselul Copiilor si duci tu toata mancarea de acasa? Pai e super bine asa, la noi in Buc nu cred ca se poate asa ceva la vreun loc de joaca. Trebuie sa comanzi prin ei mancarea care e fada...
Ce pregatesti invitatilor? Sa scrii si aici cand ai timp ca sa ma inspir si eu pt ziua Biutzei mele

Apropo de ziua fetei mele, am si eu nevoie de un sfat : voi ce a-ti face in locul meu?
Bia e pe 2 nov iar Mihai pe 3 nov. Pana acum ii serbam impreuna pe amandoi cu finii si nasii (fiecare vine cu copilul din dotare). Anul asta as vrea sa ii fac ziua fetei la Mc sa se simta si ea sarbatorita dar toti stiu ca e si ziua lui Mihai si-mi e cam jena sa ii servesc cu un hamburgher sau o placinta...in alta parte nu ne permitem sa facem adica la restaurant ceva...deci ramane acasa unde vor veni iar finii si nasii si probabil inca niste prieteni cu 2 copilasi.
Deci : voi ce a-ti face? petrecere doar pt fata si jena fatza de adulti sau acasa cu masa mare si mai putini copii?

Hai ca v-am ametit si pe voi cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io prima si va invit la cafeluta !!!

Lywh , Ruxmax , Luny

Catutza, poi daca mergeti la McD, dc crezi tu ca parintii nu mananca tot acolo daca vor, sunt salate f bune, sunt destule chestii de papat si nu cred k va crapa cineva Plus servesc cafelutele alea bune, sunt sucuri, chiar nu vad absolut nicio problema, sincer. Daca le e foame mananca, daca nu, servus, important e ca sarbatorita si invitatii ei sa se simta bine.
La anu` as vrea si eu sa i tin acolo ziua Giuliei, in sfarsit avem si la Oradea o nava de pirati McD

Noah fug sa ma pregatesc, am avut o noapte scurta ca n-am putut readormi, azi voi fi zombi
Pup trupa, treceti la semnat condicaaa !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei!

Daria multam de si o zi buna;
Catutza eu as aniversa copilul la Mc iar pentru sot as pregati ceva acasa.

Astrele spun:

Tenditele de astazi sunt multiple. Vei fi fie tras(a), fie impins(a) intr-o directie sau alta. Alege cu intelepciune. Desi o persoana iti trezeste interesul in dragoste, gandeste-te de doua ori sau analizeaza absolut toate optiunile inainte de a hotari fie sa te implici, fie sa nu te implici. Secretele ramase nedezvaluite te pot conduce la mari deceptii. Evita supararile pentru a nu-ti crea singur(a) stari de inconfortabilitate.

Altul:
4 august

Astazi ar trebui sa fii mai atenta la alimentatia ta si sa incerci sa te odihnesti mai mult, pentru ca in ultima vreme programul tau a fost cam haotic si organismul tau este cam slabit. Renunta la excese si incearca sa adopti un stil de viata mai echilibrat. De asemenea, nu incerca sa te apuci de mai multe treburi in acelasi timp, pentru ca nu vei reusi sa le rezolvi asa cum trebuie.

* Dragoste: Iti doresti ca partenerul tau sa fie mai romantic si sa iti faca unele surprize, insa el nu se gandeste la aceste detalii. Asteapta ca el sa isi dea singur seama de acest lucru, dar incearca sa ii oferi cateva indicii in acest sens si sa ii stimulezi putin imaginatia.

* Cariera: La serviciu, se anunta o zi destul de agitata, in care vei avea de rezolvat mai multe sarcini destul de dificile. Va trebui sa te mobilizezi si sa te apuci de treaba, pentru ca altfel risti sa nu poti rezolva la timp problemele respective, iar acestea nu suporta amanare.

Altul:

Relatia de cuplu iti cam da batai de cap si te gandesti sa faci o schimbare in acest sens, insa, ideal ar fi sa mai astepti acest moment, pentru ca astazi astrele nu sunt de partea ta.

Reusesti sa intalnesti oameni de care ai nevoie, la momentul potrivit.

Incepi sa fii apreciata pentru munca depusa in ultimul timp si poate o sa beneficiezi si de o marire de salariu.

;
de la mare.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

LA MULTI ANI! Sarbatoritelor de astazi

nam dormit , decat pe bucatele cu servetelele in brate , cred ca am distrus deja 3 copaci , si azinoapte nu ma lasat pisica, si era prima noapte cand as fi putut dormi calumea,

Catutza Party eu as face separat, dar 3 nov. pica luni si e cam nasol , cred ca ar fi ok si la Mc

Dodo sar'mana pt horoscop, se pupa la fix partea cu "stilul haotic si organism slabit"

Daria, ce distractie ati tras, super! ma uimesti cu Jador, sa nu fie vreo imitatie..si iar ma duca la horoscop, "sai arunc niste indicii partenului cu privire la suprize" neah, nu pc s-o fac.

Ledi, cum iti e?

Pupici, pupici pupici , fetele!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna dimineatza fetele! Ce mai faceti? Sa va salut si eu ca nu am mai intrat demult, sper ca nu m-ati uitat!
LA MULTI ANI! pentru toate sarbatoritele si multe multe bucurii!
Eu sunt bine, doar ca nu prea am mai avut timp sa mai scriu, dar am mai citit ce ati mai scris, asa ca sunt cat de cat la curent cu ce se intampla pe aici! Sper sa intru mai des sa scriu ca de-acum nu mai merg la munca!
Ledi tu ce mai faci cum te mai simti?Sper ca esti bine, sa ai grija de tine si odihnestete mult ca ai nevoie! Am vazut pozele, esti o frumusica!
Va pe toate si va doresc o zi buna!
Aurora 30+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la IAsi!
Intai "La multi ani !"tuturor leoaicelor,ca au avut sau nu inca aniversarea..

CATA,eu as face dimineasta la McD cu copii,fara parinti,nu prea multi sa nu coste prea mult(la fiimea anul trecut au fost 30)si dupamiaza cu finii si nasii- si copiii aferenti (spuneai ca-s cate unul in dotare)

Eu m-am terminat de sarbatorit..spuneam ca nu fac nik si pana la urma am avut musafiri si sambata si duminica.
La meniu am avut asa(poate inspir pe cineva)bacon ,branzeturi si parjolute de peste ,feta ,si'nca branze ,slaninuta cu boia ,fripturi de pui cu salata de varza..nu le-am mai pozat.
Tort de inghetata cu blat bezea reteta Cara mia ,culi,farfurie cu desert pe care am pus o felie de tort,o bucatica de prajitura cu caise si jeleu de visine,o felie de diplomat cu ananas,si ..o galusca cu pruna.Galustele au fost surpriza serii,la noi nu se mananca si nu stiau ce sant alea..
Pe langa astea am mai avut doua prajituri cu ciocolata pe care nu le-a apucat poza,una facuta dupa reteta de la tort steaua (blat pandispan crema ganaj ciocolata si piscoturi sampanie) si alta cu foi rulada si foi de bezea si crema de ciocolata(facuta cu unt si galbenusuri+zahar),amandoua glasate in ciocolata,si strudel cu branza si visine,tot de pe culinar,foarte buna ,n-am mai pozat ca am uitat..:)

Pepene galben,pepene rosu(rece rece)struguri si caise,sampanie muuulta,palinca,coniac,bere,gin tonic-noi nu santem prea bautori din fire..dar sa fie acolo..diversificare..:)

Cam asta a fost.Dupa ce s-a servit masa,am mutat canapeaua din sufragerie si-am facut loc ptr jucat nintendo WII,am jucat tenis de-am facut scurta u totii la mana dreapta,duminica se plangeau ca u febra musculara..:) ,si popice si golf..asta ca sa consumam caloriile papate(hihi).

Toate astea le-am facut in doua zile,adica prajituri si parjolute,caci friptura am facut-o inainte de a o servi si restul doar le-am aranjat pe platouri.

Azi ma odihnesc,imi vine nepotul(11 ani) sa joace wii cu fiimea ca pe mine ma doare mana ..:) ,si mai fac ceva ordine dupa musafiri.

Zi buna va doresc!

Mergi la inceput

neatza!

Lywh
Ruxmax
Luny

Aurora , bine ai revenit! ce faci, cum te simti?

cu ziua fetei si a lui Mihai e complicat pentru ca toti sunt obisnuiti cu mese mari...fripturi...shpritzuri...nu salate de la Mc asa ca inca mai negociem ce facem oricum nu poat face si una si alta nici financiar nu ne permitem si nici nu vine nimeni 2 zile la rand la noi.
Eu va multumesc pentru sfaturi

Daria , cand ai tu timp da un semn ca vreau sa te intreb ceva de Ungaria nu neaparat azi...

ma duc sa pun supa la fiert, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..eu sunt zombi,da rau de tot..Azi noapte m-am trezit pe la 1 si ceva ca ma mancau tantarii,desi culmea aveam 2 aparate bagate in priza cu pastiluta..Rezultatul?Pana la 5 si ceva n-am mai putut adormi..si uite asa a trecut noaptea si io-s varza de oboseala,cafea n-am voie...De dim s-au apucat vecinii cu bormasini si altele de genu..
Daria ,Giulia..ca de obicei e o frumoasa.

Aurora ma bucur ca esti bine...ce putin mai ai pana la nastere..Gata cu munca?Eu miercuri o incep,da' acum is mai grijulie si daca nu ma simt bine plec..Nu de alta da am fundul vanat de la injectii...si nu mai vreau.
Tensiunea mea ieri era 11 cu 6,5..aiurea rau..

Catutza,Annie,Dodo,Lilia..

POZE
Minunica mea
17+

Mergi la inceput