Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 12
MsLara spune:
Aurasa ,Iuliabr,TatianaS ,IngerAlb ,Teolinda ,Anamaria 
Leutzelor, eu m-am inscris pe lista dar nu prea am timp sa si scriu...dar macar
si incep sa va cunosc un pic...incerc sa intru cat mai des!
Un week-end frumos cu multe petreceri!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa
Dodo-pui spune:

La multi ani!
Aurasa - 
Iuliabr - 
TatianaS - 
IngerAlb - 
Teolinda - 
Anamaria - 

suntem prin zona
;
si-i calda la noi la tara
,Daria ce nisip bey cand eu trebuie sa stau lungita si cu picioarele in "V"

si multi
-ici
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:

urasa ,Iuliabr,TatianaS ,IngerAlb ,Teolinda ,Anamaria

MsLara , bine ai revenit!
eu sunt un pachet de nervi, azi noapte Mihai mi-a stat numai pe wc de la 23 la 4 cand a venit salvarea.Are enterocolita acuta...Dumezeu stie de la ce. Acum se invarte in pat ca el azi trebuia sa fie la munca si nu sa putut duce
daca nu m-am saturat de probleme cand trece la unu il ia pe altu ceva si tot asa. A tras-o Mihai cu unghiile incarnate 2 ani, apoi fata enterocolita si amigdalita de a slabit 2,5kg in doua saptamani, apoi eu conjunctivita apoi Mihai conjunctivita acum el enterocolita...
revin mai pe seara 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
mi-am adus aminte
Annie , si Mihai patzea asa la condus dupa ce am schimbat masina, am plecat spre Cluj si un drum de 400 si ceva de km l-am facut in 8h si ceva pentru ca ii amorteau picioarele si nu mai putea conduce. La intoarcere a pus un pui de perna sub picior/genunchi si a fost ok. El e inalt si stateau picioarele in aer..ridicate..ma intelegi tu .
Poze din Dubai nu ne arati? Eu zic pe "doamna" ta sa o indepartezi elegant, parerea mea e ca mai bine lipsa decat asa prieteni.
Daria , ce bine ca sau jucat frumos copii si nu au facut nici dezastru . Abia astept poze de la petrecerea de azi si de la cea de maine 
Leditia , tu cum te simti azi? sper ca stai in pat si te odihnesti
ma duc sa dorm putin daca reusesc sa pacalesc si fata sa doarma...am o durere de cap teribila ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:
Catutza
la mine cred ca un pui de reumatism, deh batranete haine grele, si cand ma gandesc ca curand mai dau o pagina.....
..o sa vin si eu plangand pe aici . cat despre duamna, nu pot sa o indepartez de tot.. e asa de funny in chestiile care le face si uneori socante (pt mine)..
daria am vazut azi mariage..nam putut sa miros pt ca nu poate sa desfaca si daca desface sa miros se astepta sa-l cumpar...der nu e foarte scump (sticla mica.
cine zice de J'adore (eu mai sunt si extraordinar de uituca si fara tinere de minte
)...si mie imi place, e si pe wishlist, momentan am o sticluta mica-mica primita cand am luat Addict shine-ul, e foarte dragalasha (sticla)
Chestia e ca ma simt mai bine, nasul mai curge dar sunt ok
ah am luat doi, hibiscusi , si trebe sa le schimb ghivecele si sa mai pun pamant, eu in viata meau nam avut flori in apartament, doar 1 cactus si o muscata pe care mama a furato cand era gravida cu mine si am semn o frunza pe picior (o bagase sub fusta) 

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:

Sabina 

Katty 

CamyDany
Cristinutza08
Bubulina1
Delia_alx 

Si duminica frumoasa tuturor !
Revin mai pe seara cu pozili si povestiri.
Pup tpata trupa.
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Dodo-pui spune:

La multi ani!
Sabina -
Katty -
-tot binele din lume draga mea 
CamyDany -
Cristinutza08 - 
Bubulina1 - 
Delia_alx -flo]

O duminica perfecta va doresc
si tot binele din lume.
Daria astept pozici si povesti
Azi pare ca-mi va fi mai bine
,sunt doar un pic "visatoare"de la durerile de zilele trecute,
Catutza apoi se pare ca voi sunteti hotarati sa le aveti pe toate.Insanatosire grabnica lui Mihai si sper sa se incheie lantul...
Ledicum esti?
Anca.Lilia,Katty,Raluca,Aurora,Lali,Ani,Dany..... cum sunteti?
si 

de la mare.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
LiliaToma spune:
La multi ani pentru toate leoaicele sarbatorite ieri si azi. Sanatate si noroc tuturor
O urare speciala pentru draga noastra Katty: sa fii fericita, implinita, iubita si sa te simti speciala in fiecare zi, sa traiesti in fiecare zi numai clipe frumoase si pline de farmec.
Annie80 spune:

La Multi Ani! sarbatoritelor de astazi!!!! 
Katty.. tot binele din lume sanatate si iubire, si un cavaler mare-mare itit doresc.
restul trupei de feline, le pup dulce , eu cica sunt bine 

am dormit 3 ore si alea cu cutia de servetele in brate
Aseara am avut doi pisici cazatori...pisica de pe marginea canapelei pe mine, si Clau din pat... jos
..amandoi sunt in regula

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

17+