Leoaicele DC*(18)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lilia, noroc cu tine k io am citit 1979 ... nici nu mi-a trecut prin gand sa fie o copila de 11 ani.

Catutza, io n-am ajuns in HU, dar e misto, au fost colegele, acolo merge toata lumea din zona, cik gasesti cazare cu 90 ron / noapte, preturi foarte bune pt servicii pe masura (mare dezavantaj e ca e plin de romani, asa zic unii ... ) Am mai citit pe net, daca ajung anu` asta dau de stire, dar nu promit, n-are mandra mea ink pasaport ...

Ralu,

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Daria, daca nu vin La ziua Giulikai , imi e-mail si mie niste bunatati uri

Lilia , ma oftic de mr cand cade caci e tare impiedicat (seamana cu mami) si mereu e plin de vanatai, dar imineata a si uita ca pa picat din pat. Si florile...stai ca doar ce leam luat sper sa am abilitatile necesare de a le intretine. ca nu prea ne impacam

Miar fi plaut si mie sa am o gasca asa de mare cand a fost ziua lui, am avut vreo 6 copii numai, prieteni colegi de munca ai sotului care aveau copii, si toti au fost fete, al meu singurul print.... de la scoala fia fost oarecum sa invit ca majoritatea sunt arab si nu stiu ce conceptii pot avea.

Ca iar la torturi..am o prietena sri lankeza face niste torturi super...pacat ca numai la desin ca la gust sunt neinsiropate, (mie una nu-mi plac) la ziua fetei cele mici ia facut arca lui Noe, si la cea mare, o bataie cu perne cu Power Puff...

O seara buna fetelor si pupici,

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Lilia,pai ce sa primesc,doua parfumuri,un set de aur alb cu sidef,colier cu cercei(fara lantic),cosmeticale(masti,rujuri,rimel,o crema de oki),o palarie de soare(trebuie sa port ca ma doare capul la caldura si soare) si o geanta mare de plaja care sant set(ma intreb daca nu le pot purta pe strada caci la mare nu mai ajung anul aesta)si banuti de la mama ca n-a stiut ce sa-mi ia..(am iertat-o de data asta )si multe flori.Si o sticla de 2 litri de sampanie,pe care am baut-o aproape singura...in doua zile.

Si-acuma,Annie,tortul facut fetitei tale semana cu asta ?

Mergi la inceput

Adriana, eu n-am fetita am sperat eu ca poate poate dar nu, si nu l-a facut pt mine (pt mine mereu a fost ocupata) dar no problem, dupa cum am spus nu sunt foarte gustoase, ale ei

BTW al tau arata mult mai bine

UITE-L fetita cu rochitza cu power puff e sarbatorita si a doua iubire a lu fii-miu.

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

hello fetili

Va spun si eu pe fuga sarbatoritelor La multi ani!!!sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei dragi!!!
Catutza-ma intristez cand aud ce aud!
adi-da ce e mama acolo la voi?? nunta???Doamne cate bunataturi??? Cate kile puserati pi voi??
Annie-ai -ai- ai- ce bine suna ce spui tu!!
Daria- la mine tine mai mult Organza ! Si-mi placee!
Ralucaaaa- am fost prin zona...pi la C-lung!!!
Despre noi...
In we aterizaram la tarica langa Campulung la mami unde mi-am asfixiat nepotelul cu pupaturi...doamne ce frumos si cumintel e...se chinuie si el cu sunetele astea sa le faca ...cuvinte...mai greu..dar inca suntem mici...
Apoi azi am plecat spre Vidraru si Balea... Transfagarasanul...Sibiu! Am ajuns la Ocna Sibiu...unde nu ne placeeee...dar stam o noapte ca suntem obositi de pe drum! La hoteluri e scump... peste 200 de lei cam pe zi...bazinul cu apa sarata 25 lei de pers. pe zi...lacurile nemenajate si cu lume taaare pestrita 6 lei adulti si 4 lei copii...dar nush...am fost sceptici..sotul nici nu a vrut sa intre...eu am intrat totusi putin..apa f. sarata...
Pai la Felix era parfum pe langa ce e aici!
Ne-am cazat la particulari cu 100 lei pe zi ( parerea noastra ca suuper scump si cam speculeaza) conditii nu prea...adica medii...asta e...trece si maine merem mai departe dar nu prea stim pe unde...ziceam de Praid...Daria ai vreo cazare de recomandat si ceva detalii???
Apoi o sa mergem si prin Chei( Bicaz)...si daca e frumos si mai avem finante...mai mergem...dar daca o sa dam mereu 100 lei la cazareeee... o sa terminam repede banutii!!!
Suntem mahniti pt,. ca se cer niste bani...si nu putini...dar de oferit nu se ofera prea mult...ata ete!Suntem in Romania!
Va las
poate mai intru daca mi se da voie de la Imparatie( ca cica in conced nu e voie pe net!!!)
Fug va pup cu drag!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomio spune:

as vrea sa le urez la multi ani leoaicelor care isi serbeaza ziua astazi. va doresc mult bine si sanatate.inca odata la multi ani si sa aveti tot ce va doriti

Mergi la inceput

Alina.a
Oana

Dany, ai pm. Ma bucur ca ai apucat sa ne scrii, insa m-am intristat sa citesc ca nu merge totul conform planului, insa mai e timp si mai sunt km de parcurs sa fie totul ok.
Ledi, cum esti azi ?
Dodo, tu cum stai cu trebile, ce mai face Bogdanel ?
Anca, niciun semn, nicio vorba ... ntz, ntz ...
Annie, e J`Adore original adus din Italia, dar asa se comporta unele parfumuri la unele ph-uri ale pieilor pur si simplu sunt absorbite fara urma; cred ca de asta imi plac parfumurile puternice ...
Catutza, voi cum stati cu sanatatile ?
Eu ma laud ca mi s-au dezumflat amigdalele, tot pe baza alergiei nenorocite o fac si ma simt relativ bine :-)
Am uitat sa va zic ca duminik Giulia s-a tuns ... o sa pun poze, am remediat oleak situatiunea
Ralu, Lilia, Aurorra, Adriana, pupici si la voi !
Merg sa-mi pregatesc o cana imensa de lapte cu neasquick si 3in1, cine mai pofteste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani,
celor nascuti astzi!

Abia azi imi da primaria adeverinta sa pot sa-mi scot abonamentul meu cel "bengos"-sa pot circula intoata tara,adica Ct si B in toamna la oki cu Bogdi-prin urmare plimbareee pana in piata Ovidiu si vazut marea de sus .

Astrele spun:

Nu este o zi in care sa privesti la cele se intampla in jurul tau sau sa lenevesti pur si simplu. Poti acumula extrem de multe in tot acest rastimp. Drumul catre reusita, catre succes, trebuie sa se bazeze pe o munca sustinuta, caci daca nu-ti faci tu cu mana ta, atunci nu-ti va face nimeni. Abilitatile native se vor manifesta cu putere, dar si tu trebuie sa accepti sa dai totul de la tine.

Altul:
5 august

Incearca sa fii mai entuziasmata de ceea ce se petrece in jurul tau si sa afisezi o atitudine pozitiva, chiar daca unele lucruri te vor deranja. Nu lua totul prea in serios si nu interpreta gresit intentiile celor din jur. S-ar putea ca tu sa exagerezi in anumite cazuri si sa ai impresia ca lumea te nedreptateste sau ca anumite persoane pun ceva la cale. Este doar o impresie gresita, asa ca nu trebuie sa dai prea multa importanta zvonurilor care vor circula in jurul tau astazi.

* Dragoste: Tu si partenerul sunteti foarte sinceri unul cu celalalt si va intelegeti foarte bine. Va concentrati asupra indeplinirii unor obiective comune si va sustineti reciproc. Relatia voastra incepe sa se consolideze din ce in ce mai mult, iar tu nu mai ai nici un dubiu in privinta stabilitatii acesteia.

* Cariera: Incearca sa faci o selectie riguroasa a persoanelor cu care colaborezi in plan profesional. Principalele criterii de care ar trebui sa tii cont trebuie sa fie seriozitatea si simtul responsabilitatii. Evita sa lucrezi cu cei care nu isi respecta promisiunile si care iti incurca planurile.

Altul:

Pentru a-ti mentine standard-ul ridicat de viata, va trebui sa muncesti mai mult, sa te perfectionezi sau sa te gandesti la posibilitatea de a face niste cursuri particulare.

In plan sentimental, lucrurile isi urmeaza cursul normal.

Ai sanse sporite de emancipare. Trebuie sa te implici mai mult in activitatile sociale, sa cunosti si alti oameni care sa te recomande pentru un job mai bun.

Casnicia ta sau relatia cu iubitul dupa momentele grele din aceasta perioada, astazi revine la normal.

De la mare multi -ici si

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Multe impliniri sarbatoritelor de azi!

Eu tot leguma sunt...m-am saturat!

Va pupic felinute, si puiutii vosti si sa nu ajungeti ca mine.

Mai revin daca o sa fiu in stare!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie, ce e cu tine ?!

Dodo, n-ai facut poze de sus ?

Am ajuns la birou, nebuneala ...

Mergi la inceput