Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
Shose spune:
Ellnutza luat noite pt "iaurtul Ellenutza". Te anuntz ce si cum maine, dupa cel fac.
Sper sa iasa, sa nu fac vre'o trasnaie.
Miricuuuu
am Sacha. Rostogolici si de la Pipe. Sa stii si tu ca ai nostri tre' bagatzi pe calciu daca nu se invrednicesc si ei cat de cat luna asta.

fata ...ce m'as face o musculitza la tine la munca sa te vad si sa ma mandresc cu tine.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ven spune:
Gratiela
sa treaca depresia, hai ca m-ai distrat cu stilul mesajului tau.
Anca, nu e obosit? Vai mama, daca ai stii de cate ori bate casa in lung si-n lat, asa tarash pe burta, cum v-am povestit....si crede-ma ca necesita efort treaba aia. De fapt, mai toata ziua asta face. Pt. ca altceva nu-i mai place, se cere el la pilota intinsa pe jos in living, si de acolo o ia la plimbare in toate directiile. Deci obosit e, 100%, adica are, frate, activitate fizica, gimnastica in toata regula. Plus ca sta si in fund, din cand in cand, si se joaca cu jucarii, tot pe jos, si cere si asta ceva efort. Habar n-am, o fi copilul atomic! 
grati.ela spune:
Miri si Ven!
Mai Miri unei femei i se iarta frumusetea dak e proasta, ii e iertata uratenia dak e desteapta, dar sa fii frumoasa, desteapta si blonda in plus e deja crima.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ven spune:
Na, ca tocmai il laudam. Azi a fost si mai atomic. A dormit o tura dimineata la plimbare prin parc, vreo 40 min. Si de atunci a mai adormit acum, la ora 18:00, dupa chinuri mari, leganat in carucior pana la urma. Si ghiciti cine s-a trezit acum, la ora 18:40??? Deci doua reprize de 40 min toata ziua. Ca nu-l mai las sa doarma pana la 22:00 cand e ora de nani.
Ah, Miri, da, si macar Andrei al lui LalaD doarme bine noaptea. Noi avem si noaptea 2 treziri, ca doar tre' sa bem litri de lapte noaptea, ca ziua nu ne invrednicim sa mancam mai nimic. Offf, viata mea
vorba cantecului.
So, astept cu nerabdare 1 septembrie, frate, macar sa mai am parte de faze si fitze si de la alti copchii, asa pt. diversitate 
Shose spune:
Gratzi si daca ai avea 50 de kile cu ce crezi ca ai fi mai fericita, mai iubta sau mai implinita?
Ti'am vazut pozele si grasa nu esti. probabil ca tu ai fost invatzata cu cateva kg in minus.... dar acum ai avut un motiv sa nu poti tine cura. Ai alaptat, ai avut bb mik care te'a solicitat...si cel mai important s anu uitam...ai nascut acum 5 luni!!!!
Doar da'ti timp sa iti revi la dimensiunile pe care le aveai. Ca sigur ai sa revi.
fata"grasa" si frumoasa.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ven, pai atunci nu stiu ce sa mai zic. la al meu asta a fost buba...nu se obosea destul...da' al tau chiar ca e atomic...al meu nu se tiraste...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
miri sa te pupe-n dos fandositii de la scarbici!!!! mama lor de beljici .. nu te lasa, arata-le tu lor cum se face treaba!!
ven nici a mea nu doarme grozav .. 30-40 ' in parc dimineata, si dupa legume mai face un somn de 1 h jumate - 2 .. si atat pana la baie la 21.30 .. nu stiu frate cum n-o obosi ca pe mine, om mare ma ia oboseala dupa cateva ore de agitat cu bitza ..
grati uff .. suferim de aceeasi boala .. si vorba lui miri .. o inghetata nu se pune!!! eu zic ca arati bine, corpul are nevoie de 9 luni pentru a reveni la formele initiale, alaptezi .. eu zic sa nu-ti mai faci atatea procese de constiinta .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
miri_mik spune:
grati:))) ce m-am amuzat. da, sunt convinsa ca sunt o "crima" ambulanta. da-le dreaq de frustrate. am si io doi oameni cu care ma inteleg acolo, care mi-s dragi, dar restul sunt de bagat in ... cu tot cu fitele lor de flamanzi nationalisti. am uitat sa spun ca vb o limba "colorata" dar la franceza sunt intimidati de mine:)))) macar atata.
shose, dam si noi calciu. ca uite, flamanzii recomanda caldciu si vit d, dar francofonii complex de vitamine. iar io zic ca sacha e cam tototol.
ven, si voi, brutus? litri noaptea? macar de-am bea si noi litri, dar... e asa, de gust. oricum mai mult de 150 de ml nu intra in burta lui.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Anandrei spune:
Ooofff! Sunt asa de nervoasa!!! Azi trebuia sa ma intalnesc cu 3 colege de liceu cu care pastrez legatura si suntem un fel de "sex in the city", doar ca nu vorbim despre sex. Trebuia sa ne vedem la 7.30 si i-am zis lui Andrei sa stea si el cu David sa pot pleca si eu ca mama nu poate sa stea. Si mi-a zis ca el are o carte de citit si nu poate. Si ca bine, sa plec, dar la 8 sa fiu inapoi ca el pleaca la inot. Nu intelegeti gresit, asta e modul lui de a glumi, obisnuieste sa ma tachineze, dar mie mi-a sarit capsa! Ca la el nu-ti dai seama cand glumeste si cand nu! Si m-am enervat f tare pt ca pt mine era f important sa ma vad cu fetele azi pt ca una dintre ele se muta la Viena cu serviciul si era ultima intalnire in 4! Si el stia asta! Si i-am scos ochii ca se duce ba la inot, ba la fotbal toata saptamana si ca merit si eu sa ies cu fetele azi. SI uite de-aici a degenerat si el s-a enervat si eu de draci am dat apa la soricei
fara sa stie nimeni!
Acum e in parc cu fi-su si eu tot nu ma intalnesc cu fetele pt ca nu mai vin nici ele dc nu vin eu! Si, deci, desi am gasit cui sa-l las pe David, nu mai plec nicaieri! UF!
![]()
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
AngeliquedeS spune:
N-am citit decat pagina asta, m-a omorat fi-miu azi, nu a dormit decat o jumatate de ora, are acum alta pasiune. Din fund vrea sa se salte in picioare si trebuie sa ii fac pe plac, adica sa il sprijin de talie sau de manute. Si cand se vede in picioare ranjeste fasolea si incepe sa faca genuflexiuni sau sa topaie sau sa se ridice pe varfuri. De tarat inca nu ii iese decat ca rama putin de tot si in cerc si se oftica rau de tot.
LA MULTI ANI PT PUIUL MEU CARE FACE AZI 7 LUNI!!!!
GRATIELA, PUP FATA SI CAPUL SUS!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...